Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Macrodroid
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tixem
addikt
válasz
bandi0000 #2787 üzenetére
Szintén szegedi SES, múlt héten csütörtökön vettem helyben az újat, el is intézték a boltban a regisztrációt, ma jött meg a kupon, de még ők bent az üzletben nem látták.
Azt mondták, hogy csütörtökön csörögjek rájuk, látják e, mert amíg nem, addig nem tudnak mit kezdeni vele.#2788 -Valinas-
Az elég elmebeteg összeg egy S10-re. Ez amúgy a standard szervizük amit megcsinálnak egy telón, ha mondjuk gariban beviszed beégés miatt. Kijelző, keret, hátlap üveg, akkumulátor. Hiába védem mondjuk dbrand skin-nel a hátlapot, nem fogják visszarakni, cserélik minden esetben.
A telefon kialakítása miatt már a Note 9 garinál is ezt nyomták.Én S21 Ultrát akarok felújíttatni, arra mennyit nyögnek majd rá, 150-et? Jól ki van találva ez is akkor
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Google Pixel 9 Pro 128gb, 1év garancia, független, makulátlan, sok kiegészítővel.
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 pro max 512gb független Apple care + garancia
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest