- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sumptuous
senior tag
válasz
Lajmund #8740 üzenetére
Sok teszt szerint nincs különbség a 8/12-között, ettől függetlenül egyetértünk, nekem is jobbnak tűnik a 12-es, de csak placebo lenne?
(Mindkét féle volt nekem, illetve előtte rengeteg samsung 12GB-al. De nem sorolom fel őket, mert kollégát már a tárhely megjelölés is zavarja.
)
-
szkorhetz
őstag
válasz
Lajmund #8423 üzenetére
Első komment: semmi nem tud jól fotózni mozgást gyenge fényben, második: nem tudom jól beállítani meg hülye vagyok fotózni.
Érzed az ellentmondást? Én igen...
Btw, elég sok videót megnéztem, hogy lehetne ezen a fényképezőn javítani, szóval szerintem a beállítás variációk 99%át kipróbáltam már, ami lehetséges.
-
janeszgol
félisten
válasz
Lajmund #8088 üzenetére
Te okosan csináltad. Én is, mert vehettem volna megbízhatatlan helyről, de te kicsit okosabban csináltad tőlem.
Félisten... ezt nem én adom. Sok használt telefont vettem, amint látod.
De ilyen drága telefont még sosem vettem. Nem akartam hibázni.Volt a Rejoyon is 430-435 ezerért ez, ami nekünk van, de ott sem mertem megrendelni. Arra nincs (vagy ha van nem szánok rá), hogy a hülye döntésemet utólag fizetgessem.
-
janeszgol
félisten
válasz
Lajmund #8075 üzenetére
Igen, mivel ott van vezetékes netem, TV-m, és annak hosszabbításához vettem.
Vehettem volna laptopot vagy TV-t, de én az S23U-t már a megjelenésekor kinéztem magamnak. Itt volt az alkalom.Szerk: nincs hozzá ajándék. Sok használt telefont vetem, nincs is bajom a használtakkal, de ezt most újonnan akartam. És ne feledd, hogy akitől te megvetted, ő sem 460-ért vette.
Ha senki nem veszi meg újonnan, akkor használtan sem lesz. -
Balúkapitány
tag
válasz
Lajmund #7633 üzenetére
. . .tehát akkor ezek a gps-wifi6-mobilhálózat jel problémák csak elvétve fordultak elő?
Engem ezek a panaszok bizonytalanítottak el az s23u-tól . . mostanság már venném a cuccot, de olvasván ezeket az alap gondokat az ios-t kezdtem feltérképezni, mert más személyes alternatívám nincs . . . -
gippazoid
őstag
válasz
Lajmund #7633 üzenetére
A CIB egy katasztrófa. A legtöketlenebb bank címre erősen esélyes az országban. Minden sz.rért be kell menni! Csak nincsenek annyi ideig nyitva, hogy oda is érjek. Ez igy agyrém: biztonsági okoból nem lehet újratelepíteni másik készüléken a banki app-ot, mint eddig. Saját helyreállító kóddal eddig ment, most már nem megy. De kódból van náluk vagy 3 fajta, nem tudni, mire jók.
-
TheMartin03
aktív tag
válasz
Lajmund #7462 üzenetére
Attól kérdem, hogy aki Tactical tokot használ:
Hol érdemes venni?
Nehogy másolatot kapjak, vagy hol van jó áron?
Ti hol vásároltátok?Gyári Samsung szilikon tokot cserélem vele, hátha kevésbé lesz bumszli, plusz a zsebem nem szereti, hogy hozzáragad a szilikonhoz, és kijön a teljes zsebem a telefonnal együtt, vagy bele sem megy... Pedig ezen kívül nem rossz, már fél éve együtt vagyunk lassan...
-
NY_A
őstag
válasz
Lajmund #7462 üzenetére
Ja én sem attól félek, hogy ez nem véd eléggé, hanem inkább állagmegóvás miatt használok a melóban másikat. A 20U-n a Pitaka volt állandó, annak felkopott a sarka meg összekarcoltam a hátulját véletlenül szerszámmal. Ennek a Spiegennek mindegy. Ráadásul meglepően tartós, az ezelőtti mobilon (22 Ultra) 1.5 évig volt egy használva és teljes újszerű volt végig.
-
Sumptuous
senior tag
válasz
Lajmund #7368 üzenetére
Hát nekem elég jó a szemem, raktam itt be képet, hogy mekkora dpi-vel használom az ultrát, de mégsem zavarnak a foldon a pixelek. Persze látható, ha koncentrálsz rá, de ezt könnyebb megszokni, mint a méretet. Én igazából nem látom hátrányát. Játéknál kevesebb pixelt kell hajtani, illetve olvasásnál sem tűnik fel. Képeket visszanézve sem.
Esetleg neked van olyan helyzet, ahol kijön ez a különbség?Gyerekcipőben jár még a fold, ez tény. Viszont az irány jó, nekem tetszik. Várom az újdonságot én is. Viszont az 5-re szerintem nem fogok váltani, ha valóban olyan lesz, mint a pletykák szerint.
Nekem az tetszik benne, hogy egy tablethez képest elenyészőek a kávák a belső képernyő körül. Nagyon kompakt mérete van a kijelző méretéhez képest.
-
gretzky77
veterán
válasz
Lajmund #7266 üzenetére
Nálad 6-7 órát megy a kijelző és kb 50-60%-ot fogyaszt? Ezt azért kicsit kétkedve fogadom azért! Én 100-ra töltöm, most 9,5 órája vettem le töltőről és 4ó35p jelenleg a kijelzőidő, valamint 36%-on vagyok!
Elégedett vagyok amúgy a telefonnal semmi gondom vele, de azért a azért az 50-60%-al 6-7 órás kijelző idő igen kizárt számomra.Semmi takarékosság nem megy nálam, folyamatos Bt egy Watch 5 Pro miatt és nem kapcsolgatok semmit, kivéve az NFCÉs nem támadásnak szántam csak érdekesség
-
Dave Crank
senior tag
válasz
Lajmund #7279 üzenetére
Szerintem ebben csak az a gáz, hogy más márkáknál, olcsóbb szegmensben simán benne van a gyorsabb töltés, nem kell pl. egy xiaomi-nál top telót venni, simán elég akár alsó közép kategóriában nézelődni.
De nyilván mindkét oldalról megvan az oka, hogy miért olyan töltést alkalmaznak amit.Személy szerint nekem egyébként elég a töltés gyorsasága, mivel kb mindig, csak minden 3. éjszaka töltöm, nagy ritka, hogy jól jönne, ha 10 perc alatt 50%-t tudna tölteni.
Mondjuk amennyit 10 perc alatt tölt 45w-tal, azzal meg lehet elvagy annyit, mint a másik telóval a kb 50%-kal.
Opciónak jó lenne, ha lenne egy ki-be kapcsolható, tényleg gyorstöltés, de szerintem így is több, mint használható és elhető amit tud.De pl. amit korábban írtam már, Xiaomi 11-m volt, az 1 napot bírt, ugyanazon szokásokkal, na ott azért jól tud jönni, ha napközben gyorsan rá tudsz pumpálni.
Én inkább választom a valamivel lassabb töltést, de hosszabb üzemidőt, és ezáltal ugyanannyi idő alatt kevesebb ciklus is megy az akksiba, szóval kisebb a degradáció.
-
szkorhetz
őstag
válasz
Lajmund #7279 üzenetére
Ember, mi alapján ítéled el bárki más életét/telefon használati szokásait?
Engem is rohadtul idegesít a lassú töltés, este töltöm, míg régebben a OnePlust reggeli kávézás alatt feltoltam 20 perc alatt 80% fölé, amivel egész nap elvoltam. Most meg este kell ráraknom. Nyílván nem hatalmas kényelmetlenség, de ha lehetne rá lehetőségem, hogy visszatérjek a reggeli 20 perces töltéshez, azonnal megtenném. Te attól még ugyanúgy tölthetnéd 5W-os töltővel, hogy reggelre fel legyen maxra töltve, de tőlünk elveszik is a gyorstöltés, míg neked semmit se kéne változtatnod.
Egész napos nyári városnézés/fotózás, videózás simán már délután 3-ra lemerítete a 100%-ról induló ultrát 20% alá, gondolhatod mennyi ideig kellett kávézgatnom, hogy 50% fölé menjen. Ennyi idő alatt egy rendesen töltő telefon már 100%-ot lett volna. -
rhunseeker
tag
válasz
Lajmund #7270 üzenetére
És attól, hogy te úgy használod mindenkinek úgy kell? Neked megvan a lehetőség, hogy lassan töltsd meg korlátozd az akksit, nekem nincs meg az, hogy gyorsan töltsem. Az előbbi nem veszne el akkor sem, ha 200w-al tudna tölteni, te ugyan úgy töltheted 15-tel.
És ne haragudj, de pont leszarom egy 600k-s telefonnál a két évente 20-30k-s akksicserét ha szükséges, de nem fogom magam szopatni, hogy kicsit tovább bírja az akksi.
Az meg a másik, hogy nem fogom 2 évnél tovább használni, általában 6-12 havonta cserélek telót, lehet ez tovább fogja bírni, pont nem érdekel milyen lesz az akksija 5 én múlva.
Szóval megint elmondom, te semmivel nem lennél hátrébb akármilyen gyorsan tudna tölteni, a Xiaomi-t is töltheted lassan, ha ez a fétised és fél évvel tovább bírja az akksi, de nekem még mindig nincs meg az a lehetőségem, hogy 20 perc alatt feltöltsem ha szükséges.
-
rhunseeker
tag
válasz
Lajmund #7266 üzenetére
Igazad van, maradjon még 5 évig a 45w. Sőt, legyen csak 25 mert teljesen felesleges úgy is este töltöd nem?
Igaz, hogy a Xiaomi már 2 éve 120W-nál jár. Ők meg tudják csinálni a Samsung meg nem? Hagyjuk már.
Pont ezért nem fejlődik semmiben a Samsung lassan, mert olyanok az usereik mint az Iphone-osok lassan: Minden jól van úgy ahogy, minek fejlődni bárhova.
Az akksi degradálódásról meg inkább ne beszéljünk, mikor tele a Twitter pl emberekkel akiknek az Iphone 14 szériás telefonja ilyen 10%-ot romlott 8-9 hónap alatt. És az hány wattal tölt? 30?
-
prokxy
veterán
válasz
Lajmund #6342 üzenetére
Elég jól le vannak írva a dolgok a manual-ban + a YT is segít, de látod, ennyit mondott nekem: soha a büdös életbe fel nem rak ilyet többet, mármint ami folyadékos.
Visszaolvasva itt is volt akinek "kifolyt", de a leírások alapján tényleg "hülyebiztos" a dolog kb. Na mind1, meglátom mit tud ez a mostani, meddig bírja, ha nem válik be, jöhet a Whitestone.
-
Gardaai
senior tag
válasz
Lajmund #6160 üzenetére
Mióta van ilyen opciót a dobozból kicsomagolva beállítom a WQHD+ és Természetes színprofilt. Sajnos ahogy telik az idő egyre jobban feltűnik nekem is, hogy az S21U-hoz képest a színek nagyon gyengék. Főleg alacsony fényerőnél, szinte nincs is színe.
Az Élénk színprofil két okból sem játszik nálam.
1.) Nagyobb a beégés esélye.
2.) Hiába fakó a színe Természetes opcióval, az Élénk továbbra is túl van tolva számomra.Nem volt idő, hogy foglalkozzak vele, de egyszer kezdeni fogok vele valamit, mert sokszor nem jó ránézni a telefonra olyan fakók a színek.
-
AtHoS
nagyúr
-
Gardaai
senior tag
válasz
Lajmund #6123 üzenetére
Nekem van néha olyan időszakom, hogy berendelek kb. 10 féle/fajta fóliát és tesztelem 1-1 hétig. Általában a gagyibbakkal kezdem, majd végül a kiszemelt marad utoljára.
Én nem tudom akkor, hogy mindig a jóba nyúlok bele, de nem láttam különbséget az üveg/kerámia/sima fólia/hydrogél fólia között.
Pedig munkámból adódóan retina kijelzőkön dolgozom, az utolsó pixeleltérés is szemet szúr, hiszen nem lehet hiba az anyagban amit leadok.
Az utóbbi pár évben mondjuk felszívódtak ezek a pár centes fóliák, most ~3$ kb. 4 db fólia, de mégsem 0.8$ 5 db ahogy voltak régebben.
Hozzáteszem itthon soha nem vettem és nem is fogok venni fóliát, ezért azokkal nincs tapasztalatom. Lehet itthon silányabb a minőség mint Kínából bármilyen 300 Ft-os fólia -
prokxy
veterán
válasz
Lajmund #6077 üzenetére
Megértem amit írsz. Amiatt kérdezek, mert nem voltam biztos benne, hogy megéri a felárat.
Pl. aliról van hydrogel fólia és teljesen hibátlanul teszi a dolgát a karcok ellen, gyönyörűen illeszkedik, semmit nem ront a képen, tapizáson. Viszont a másik telón meg a 6e Ft körüli "gyári" fólia 3 hét után elkezdett felválni...én ezekkel szkeptikus vagyok, sry, mert túl sok az átvágás.
Megnézem az itthoni kínálatot, meg ezt a nillkint.
-
prokxy
veterán
válasz
Lajmund #5909 üzenetére
Gyári tok van rajta, ez, kijelző fólia, ami 7e Ft körül volt a speedshop-ban. Pont úgy esett le, hogy a kijelző íves részére és berepedt a francba. Értem én, hogy kell a tok meg a fólia/üveg, stb, de látod, ez van. Most eléggé el vagyok keseredve emiatt, mert rohadt drága volt a teló és most nem is tudom hogy fér bele a csere...szigorúan gyári kell, de meg sem merem kérdezni a samsungot, hogy mibe fáj...ilyen fix-es boltokban 140e+...
-
mihail38
senior tag
válasz
Lajmund #5485 üzenetére
Persze, persze akkor nincs különbség a 23, 23+ és 23 Ultra között? 😂
Meg látszik hogy nem ismersz más gyártót csak a samsungot 😂
Amúgy meg nem fröcsögni jöttem, csak meg állapítottam hogy hatalmas a telefon amivel nem vagyok egyedül csak vissza kéne olvasnod egy kicsit de ne tedd ... -
Gardaai
senior tag
válasz
Lajmund #5485 üzenetére
Sőt a sima modell, az egyik legkompaktabb a piacon. Főleg ilyen tudás mellett.
A fogás meg elég szubjektív. Itt (is) szinte mindenki azt mondja S21U után mennyivel jobb ennek a fogása meg, hogy nem fej nehéz a telefon.
Ezek szerint én vagyok az egyetlen akinek rosszabb a fogása és a súlyelosztása is mint az S20-21U esetében. Ott sose volt olyan gond, hogy huzamosabb egykezes használat után éreztem volna a kezemet, itt gyakran előfordul.
Lehetséges, hogy a fejnehézsége miatt a tenyeremet terhelte az S21U nem pedig az ujjaimat. -
válasz
Lajmund #5349 üzenetére
Lencsevédőt nem raknak fényképezőgépre hanem uv szűrőt, vagy más pl nd szűrőt. Más az a uv szűrő mint a telefon lencsére üveg fóliát tenni. Én egy telefonomra sem tettem lencsevédőt ronthatja a fénykép minőségét. Olyan tokot kell rá aminek van egy kisebb kerete a lencsék körül hogy asztalra téve ne az optikákon feküdjön fel a telefon.
-
Gardaai
senior tag
válasz
Lajmund #5360 üzenetére
"Szerintem ez nem a telefon hibája."
Akkor minek / kinek a hibája? Állítása szerint soha nem fordult még elő neki, egyik készülékével sem. Ha az átjátszó torony / szolgáltató a hibás, akkor is a 600k-s telefon nem tudja normálisan kezelni ezt a szituációt, ahogy a többi telefonja? Én biztos minden létező követ megmozgattam volna a Samsung / szolgáltatóknál, mert hogy egy telefonnal nem tudok telefonálni, az katasztrófa. Ráadásul egy csúcs készülékkel.Nekem ezek a kardinális hibák kezdenek nagyon szánalmasak lenni, egy ilyen kaliberű cég / készüléknél.
Lekopogom szerencsére még semmilyen anomália nem volt nálam, de nem is nagyon utazgatok. Előre félek ha menni fogok nyaralni vagy idegen környezetbe..#5352 Balanna
Azt tudom írni erre, hogy nálam amikor gond van a hanggal hívás közben, akkor 10/10 a másik fél autóban, kihangosítóról beszél. Akkor van, hogy elnémul vagy mintha a tenger fenekéről beszélne. Ebben az esetben nem a te készüléked / környezetedben van a hiba. -
Balanna
tag
válasz
Lajmund #5360 üzenetére
Nagyon bízom benne, hogy igazad van!
A pocsék hívás után ugyan a diagnosztikában megnéztem, mikrofon és hangszóró működése normális, mobilhálózat normál, de ez azért nem sokat jelent.
Yettel-lel beszéltem, kérték hogy hétvégén figyeljem, jegyzeteljem ha ilyen van, hogy milyen hálózatba és milyen időpontba mentek ki a hívások, hogy a tornyokat meg tudják nézni. Amennyiben a probléma marad, hétfőn hívom őket újra.
Köszönöm szépen az ötleteket, véleményeket! -
Balanna
tag
válasz
Lajmund #5354 üzenetére
Hát, akár az is előfordulhat, hogy az átjátszó torony a ludas, de hogy nagyon zavaró, az biztos. Minden hívás a lakásomban volt, próbáltam mászkálni, hátha jobb lesz, de nem.
Az előző telefonjaimmal ilyen nem fordult elő.
Semmilyen hibát nem olvastam a tokkal kapcsolatban, és az is lehet véletlen, hogy a felrakása után pár nappal voltak az előző (első) esetek.
Mindenesetre most visszatettem a gyári szilikon tokot. -
mgTerminator
veterán
válasz
Lajmund #5347 üzenetére
Nekem kifejezetten bejön a kamerák körüli rész, nekem maga a tok Carbon mintázata nem tetszik egy sima egyszerű mattfeketének jobban örülnék
A Spiegen lencsevédő is tök jó, fekete kerete lesz a lencséknek és mintha kicsit sötétítene az üvegen is, de fotókon semmit nem lehet észrevenni. (de biztos lesz majd aki észreveszi azt is) -
Gardaai
senior tag
válasz
Lajmund #5183 üzenetére
Inkább benne se lenne.. ha ez válasz.
Nyilván túlozva, de közel sincs a jól működő dolgok között.
Ha minden kötél szakad akkor utolsó mentsvárnak be van állítva. Meglepő módon párszor tényleg jól működik, de egyébként elhanyagolható kategória.
Talán a Huawei volt az egyetlen ami rendesen működött, persze a FaceID-n kívül (az valami eszetlen jóra sikerült szerintem). -
Pythoncobra
tag
válasz
Lajmund #5076 üzenetére
Valóban mindenben sokkal jobb a Samsung büngésző, mint a Chrome.
Különösen amikor a PC-n, vagy laptopon megkezdett tevékenységet akarom egyből folytatni a telon, mert olyankor pl zero az akkufogyasztása.
A telon megkezdett tevékenység pedig különösen fluid az asztali gépeken.
Ez különösen hasznos jelszókezelésekkor, hiszen alig kb 100 helyen van rá szükség. -
z0d1@Ku$
senior tag
válasz
Lajmund #5084 üzenetére
Nincs reklám nálam sem a youtubeon. Egy titka van, elő kell fizetni azt a kevés pénzt rá, de ez is ki lett már tárgyalva itt bőven. Én sem mondom azt, hogy "fizess rá elő mert én is előfizettem és milyen király", mert te sajnálod rá a pénzt a fél millió forint mellett, amibe kerül a telefon..
A kommented vége meg számomra kissé minősíthetetlen, de hát nem vagyunk egyformák -
z0d1@Ku$
senior tag
válasz
Lajmund #5078 üzenetére
Tedd azt. De miért kell állandóan fikázni másnak a preferenciáját? Ezek a kijelentések, hogy "minek használod azt, használd ezt mert én is ezt használom és ez nem egy vacak", tényleg pokoli fárasztó ezt olvasni állandóan
Legalább indokold meg, hogy miért tartod jobbnak és ne az legyen hogy "azé' me' csak".
Az opera is chromium alapú. Én is végig próbáltam az összes létező böngészőt, elismerem van amelyiknek van 1-2 jobb funkciója, de valamiért mégis visszatérek Chromera. Nekem nem elég annyi, hogy pl brave-ben mennek a youtube videók reklám nélkül, mert telefonon nem fogom megnyitni a böngészőt, hogy megnyissam a youtube-ot pluszban a reklámmentességért, ez számomra túl sok macera. -
Gardaai
senior tag
válasz
Lajmund #4719 üzenetére
Az már kiderült, hogy inkább az elvekkel van gond, nem pedig a tényleges hiánnyal. Sok mindenen lehet hőzöngeni, de ha lenne, akkor más lenne a probléma.
Cserélhető akksiről is úgy beszélnek sokan, mintha úgy használták volna anno a telefont, hogy ha lemerült, akkor egyik akksi ki másik be. Közben 2 évente vettek bele egy újat. Na bumm, most ez kicsit drágább, de cserébe vízálló stb. a legtöbjük pedig túlad a telefonon mielőtt bármiféle akksi gyengülést tapasztalna. Inkább ebbe se menjünk bele.Egyébként a töltésnél fontosabb az, hogy milyen tartományban van használva az akksi. Aki arra épít, hogy 0-100%-ra töltés gyors legyen, ott elbukik a történet, hogy a töltéssel és még az agyon merítéssel dupla kárt okoz. Mint ahogy nem 1 étkezéssel zabálod tele magad fél perc alatt miközben már összeesnél, mert egészségtelen, ez itt is jelen van.
Mindenki úgy használja ahogy akarja, én nem tudnám úgy eladni ha lecserélem, hogy nem engedek belőle egy akksi csere árát, ha így használnám. De ez megint az én hülyeségem. Mások rámondják az ütött-kopott telefonra is, hogy megvigyázott, meg foltos/beégett kijelzőre, hogy észre se vette.
-
Lajmund
őstag
válasz
Lajmund #4719 üzenetére
Aki meg ezen a telon gondolkodik ne aggódjon. Eddigi legjobb jelenleg szerintem a piacon. Nálam 14 pro max volt még képbe meg a fold4 vagy fold 5re várás. Apple-t nem vennék a zárt buta rendszere miatt hiába biztonságosabbnak mondott. Ja még az a kamerasziget agyhalál igénytelen zavaró főrmedvény. Island az... meg a ..szomat. Fold4 meg valószínűleg az 5 is gyenge felbontásu belső kijelzővel fog kijönni meg persze gyengébb kamerával is amúgy nagyon csábító lenne. Nem kell félni meg kell venni.
Nekem minden hibátlanul működik meg szerintem vagyunk még páran.
-
-
Gardaai
senior tag
válasz
Lajmund #4360 üzenetére
Rendőrség 1 hét után dobta az ügyet. Havernak külföldön volt a telefonja 2 nap alatt.
Amit tudsz csinálni, hogy távolról nullázod a telefont, hogy az adataidat tuti ne nyúlják le. Használni nem fogják tudni, mert android 10 óta talán, úgy működik egy Google fiók mint az Apple rendszerében. Ha nem jelentkezel ki, reset előtt, akkor következő setupnál kérni fogja az előzőleg használt fiók e-mail cím, jelszó párosát. Ha ne adj isten valaki még mindig nem használ kétlepcsős azonosítást és a jegyzeteiben tárolja a bejelentkezéseit jelszavas védelem nélkül, akkor ezzel az óra feloldva tartja a telefont megoldással nagy károkat szenvedhet. Banki adatokról nem is beszélve. Sajnos elég sűrű még mindig, aki nem figyel eléggé ezekre az alap védelmekre. -
MrCsiT
addikt
válasz
Lajmund #3614 üzenetére
Whitestone fólia otthoni felrakáshoz: ha a bemutató videóban jelezné a cuki Whitestone, hogy azon a ponton a felrakásnál, ahol "tedd a követ a fólián a kijelző alsó felére" rész van, amikor a fél perc elteltével leveszed a követ, akkor nézz rá a kamera lyukra, mert a fólia a kő levételekor elcsúszhat, akkor az elsőt nem kellett volna kidobjam a 2 darabos készletből. (leszedni és visszatenni esélytelen volt.) A másodiknál nem tudtam figyelni, így nem teljesen követtem a felrakós videót és lett pár foltom a felső harmadnál ami szerintem meg is marad. Ha így alakul, veszek újat és azt csak jól felteszem majd.
A legelsőt azért sajnáltam különösen, mert tényleg szépen fent volt, de bekapcsolt kijelzőnél a lecsúszás miatt csillogott a fólia felső széle, úgy használhatatlan volt sajnos.
-
Gardaai
senior tag
válasz
Lajmund #3600 üzenetére
Régen ez is volt benne, mint sok más ilyen apró, de annál "fontosabb" beállítás.
Nem tudom mi zajlik a fejükben..
Engem nem érint, mert szerintem 10 éve csak rezgő és néma között vált a rutin, de bosszantó, hogy csak úgy kivesznek beállításokat, amik régebben bent voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged