Új hozzászólás Aktív témák
-
Gardaai
senior tag
válasz
icecave #4915 üzenetére
Nyilván túlozva, de akkor is elég béna megoldás. Túl világos az AOD.. pedig aztán én még speciel soha nem láttam meg X-et sem beégve, pedig nem mai darab.
Nem is olyan rég feljött ismerősökkel a téma, hogy miért nem égnek be az iPhone-ok, legalábbis személyesen egyikünk sem látott. Ezzel ellentétben nem láttam még olyan S20, S20 Plus telefont ami ne lenne beégve 1-2 évesen.. követi a sorban az S10, de az S8 se kutya a zónás beégésekkel.Ami szerintem lehet, hogy haszna is legyen a megemlítésnek:
- soha ne használd folyamatosan magas fényerőn, inkább legyen 95%, de sose 100%
- Samsung esetén ne legyen a Kiemelt színmód használva
- ha teheted azért pár óránként tedd le a telefont pihenni egy 5-10 percet -
-
Sirandrish
legenda
Hát én ilyet nem vettem észre, és most direkt alaposan megnéztem, direkt fehér dolgokat kerestem, mint google ugye, és társai, és hogy legyen mihez viszonyítani, az S21U-t is melléraktam amin gyári Samu fólia van. A fehér az fehér mindkettőn. Én nyomokban sem tapasztaltam/láttam hasonlót se. Nem mondom hogy nem igaz, de én nem látom ezt a "szivárványos/apró csillámos" témát
Amúgy nézegettem máshol is. 4-5K körültől lehet kapni. Az utánvétellel+futárral már alsó hangon 6500-7000 forint, és azt még nekem kell felrakni, szóval nem rossz ez.
Persze jobban örültem volna ha gyárilag van rajta egy, és akkor még csak gondolkodnom sem kellett volna ezen, de ez a hajó már elment sajna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged