- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Maci-
addikt
válasz
mihail38 #5492 üzenetére
Figyelmedbe ajánlom a One Hand Operation -t.
-
Lajmund
őstag
-
Lajmund
őstag
válasz
mihail38 #5487 üzenetére
Első samsung telom. Igen van különbség ez ezért ultra mert mindenben csúcs a s23 meg csak egy sima s23 ennyire egyszerű. Amúgy a sima s23 is bőven elég mindenre is akinek kompaktabb méret kell. Kevesen sirnak hogy nagy főleg azok akiknek van. Nekem egyik haverom ugyanezzel jött aztán rá pár honapra vett egyet és már nem sír hogy jaj de szar hogy ekkora.
-
beteg
őstag
válasz
mihail38 #5489 üzenetére
Ez mindig us így volt itt, nincs mit csodálkozni rajta, hogy ha valaki akár jogos kritikát fogalmaz meg, akár baromságot állít, vagy szubjektív véleményt mond, csúnyán le van hurrogva.
Amúgy szerintem meg az Ultra nem hogy nagy, hanem lehetne nagyobb is! Atom stabil a fogása, iszonyat jó minőség. Én 80÷-ban minden egy kézzel csinálok rajta, csak ritkán kell két kézzel kezelnem.
Nagyon remélem, hogy fognak nagyobbat is gyártani! -
szkorhetz
őstag
válasz
mihail38 #5487 üzenetére
Oké, de kérdezte ezt bárki?
Akkor nem ez a te telefonod, fogadd el, lépj tovább.
P7P-ról a nagyobb méret és az aksi idő miatt jöttem át, eddig nem bántam meg (bár a kamera brutál visszalépés, főleg a lassú expo miatt, és a OneUI-t sem szeretem), én már nem tudnék kisebb telefont használni. Szemeteljem tele az összes telefonos topikot, hogy mi ez a kis szar, teljesen használhatlan? -
Lajmund
őstag
válasz
mihail38 #5484 üzenetére
Szerintem rossz helyre jöttél fröcsögni. Amúgy ha nem tűnt volna fel a samsung nem csak az ultrát gyárjta... Amúgy meg nettó faszság amit írtál mert minden nagy gyártónak van nagy telefonja meg kicsi is. Egyértelmű akinek akkora a keze mint egy 50 kilós csajnak az ne ezt vegye. Habár vannak pici csajok akik tudnak mit kezdeni nagyobb dolgokkal is és nem panaszkodnak... sőt. Ha kicsihez vagy szokva vegyél kicsit senki se kötelez erre. Ha rajtam múlna még 5-6 milivel szélesebb lenne. Ezek a telok már rég nem arról szólnak hogy hívás meg sms. Ezek vannak legritkábban használva. Minden másra jobb a nagyobb kijelző.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest