- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
takcslajos1
tag
Nekem még nincs telepítve a frissítés (nem dobja föl, ILO CSC, gondolom majd 1-2 nap), de nálam is legfeljebb 30 fps-el hajlandó videózni, akármelyik kamerát is választom. Unsupported alatt ott van a 60 is, de hiába nyomok ra, 30-at ír ki.
Szerk: most nézem, app újraindítás után a két zoom lencsénél (de csak azoknál) valóban megy a 4k@60fps.
-
z0d1@Ku$
senior tag
Zene minősége, átlag mennyit bír a füles, mennyire zárja ki a zajokat, pl tudja e hogy kiveszem a fülemből, akkor leáll e a zene és ha tudja, akkor mennyire érzékeny? Mert a mostaninál gyakran előfordul hogy simán rágózás közben is ki be kapcsol
Ja és hogy mennyire áll ki pl fülből? -
z0d1@Ku$
senior tag
Engem nagyon zavar amúgy a kameránál a túllógás,nem tudom odatámasztani sehova rendesen
Lajmund: nekem is van körbe ilyen matrica. De az már vastagabb mint a sima fólia, így csak 3 oldalon van, mert különben nem fér bele a tokbagondolom zsebből gyűlik bele a por, kamerakivágásnál pl simán belemegy. De nem izgat. Heti egyszer kitakarítom aztán kész.
-
z0d1@Ku$
senior tag
Szerintem meg nem kell azonnal kiforgatni mindenkinek a szavát, mint a magyarok 99%-a. De hát nem vagyunk egyformák
xhege: ez valóban így van. Bár nem tudom biztosan, hogyha a készülék egy összegben ki lett fizetve és a többi számlát nem fizetik, akkor még mindig letiltják-e a készüléket. -
xhege
veterán
Az egy összegben kifizetett Telekomos lehet rizikós. 2 év hűség, magas díjú tarifa esetén lehet kapni szép kedvezményt a készülék árából. Aztán a számla nem fizetése miatt az még lehet tiltható, hiába egyösszegű a kifizetés. Sokan hirdetnek így, szóval nem árt figyelni. Ha kártyás és nem előfizus az egyösszegű, akkor már ok.
-
-
Dave Crank
senior tag
Én raktam már fel magamnak UV ragasztó folyadékos üveget, whitestone-t is, samsungra, xiaomira kínából rendeltet, meg máshonnan magyar webshopból, illetve mobilpontban is rakattam már fel, mind UV ragasztós volt. Az összes ugyanolyan könnyen lejött, mint egy sima, vagy még könnyebben, nem úgy, mint a videón.
Viszont feleségem régi samsung telefonján sima nem UV-s üveggel jártam így, hogy így jött le, mint a videón. -
-
BusinessGuy
őstag
Mert szar uv ragasztóval lett felrakva...Ugyan ezt szívtam be én is annó, amit a gyártó adott az üveghez túl erős volt... Egyébként fogod enyhén szappanos meleg 30 max 40 fokos vízbe teszed pár percre és elkezded ott óvatosan leszedni, lejön. Utána sima vízben öblítesz hogy ne maradjon szappanos víz a telben.
Normális UV ragasztóval (2500-as)meg így nez ki a leszedés: [link] -
xhege
veterán
Egyik ismerősöm pontosan így küzdött egy UV üvegfóliával és a végeredmény maradandó nyomot hagyott a kijelzőn. Nem tudom, hogy ezt csak az ő bénasága, az üvegfólia nem megfelelő minősége vagy hibás felrakása okozta vagy sem, de én azóta nem merek ilyesmit a telefonra tenni (előtte sem volt ilyenem soha).
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen légkondit a lakásba?
- Windows 11
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest