- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gardaai
senior tag
válasz
hackeeeee #7793 üzenetére
Új akksit neki, meg egy friss telepítés és olcsón megúszod. Mai napig kiváló a 11PM.
Ha mégis váltanál semmiképpen nem ajánlom az Exynos lapkát. A tárhely / memória pedig bőven elég lesz akármelyiket is választod, főleg ha <4 évre tervezel. Nem azon fog múlni..
Ha megint csak az almát nézzük, iPhone X mai napig gyaláz nem egy mai középkategóriás androidot gördülékenységben, aztán mikor jött ki és mennyi memória van benne.
Órából Watch4 bőven elég pár ávig, árában 1:1 be kijön valószínűleg akármilyen Apple Watch-od is van (lehet még plusz is marad), ha használtan nézzük. Viszont ha van AppleTV, MacBook stb. akkor vagy nehéz helyzetben. -
mgTerminator
veterán
válasz
hackeeeee #7793 üzenetére
Én Xiaomi 11 Ultra-ról váltottam és egyszerűen imádom ezt a telefont, mind dizájn mind hardver stb. A kamera picit lehetne jobb talán, de éppen elmegy
Az aksi brutál jó üzemidőt hoz nálam.
Az iPhoneokban az nem tetszik meg a Xiaomiban is hogy a kijelző sarkai már annyira le vannak kerekítve hogy lassan kerek lesz az egész kijelző, ebben meg az tetszik hogy nagyon minimális a kerekítés. -
-Maci-
addikt
válasz
hackeeeee #7775 üzenetére
A Samsung minden évben bemutat egy S szériás csúcs modelt (más modellek mellett) Több Samsung volt már. Észrevételem szerint 2 évente van akkora gurítás, hogy "megérje" váltani. (az S24 pletykák is ezt látszanak megerősíteni)
A legutóbbi telóm egy S21U volt, amit nagyon szerettem. Szemeztem az S22U-val, de akkor nem tudtam meggyőzni magam, hogy kell az nekem annyiért.
Aztán jött a 23U, csomó kis aprósággal és ezek miatt váltottam. Sokba került, persze. De nem bántam meg.
Máshol is, ha olvasgatok S22U vs. S23U, mindenki inkább az utóbbit javasolja.
Szóval én is az S23U-t javaslom inkább. -
-
kengyel
nagyúr
válasz
hackeeeee #7775 üzenetére
Jól gondold át, volt S22U. Nálam nagyon melegedett, főleg egy videóhívásnál. Az aksi jobban merült, sokat leállt a kamera, mert melegedett. Az S23- a procinak köszönhetően, már teljesen más kategória, nincs melegedés, brutál jó az aksiideje.
Kamerák, az én elvárásaimnak megfelelnek, de lehetne jobb is. Még ha a 8GB- rammal szerelt verziót veszed, akkor is jobban jársz, mint a 22U- val.
Ez a véleményem, majd a többiek is elmondják.
Szerk : Viszont, azóta hogy tették rendbe a 22U, arról nincs teljes infóm. -
Lajmund
őstag
válasz
hackeeeee #7629 üzenetére
Azt tudom hogy Cib banknál muszáj bemenni már nem lehet sehogy egyedül. Nekem nem volt gáz mert 3 percre van tölem a bank gyalog. De ez ne tartson vissza a 23 ultra nagyon jó telefon minden téren ezzel nagyot guritott a samsung. Én rengeteg mindenre használom és minden tökéletesen és gördülékenyen megy. Rengeteg mindent személyre tudsz szabni persze nem muszály de ha akarod adott sok lehetöség. Iphone zárt rendszere után szerintem felüdülés lesz.
-
Dave Crank
senior tag
válasz
hackeeeee #7627 üzenetére
Nekem van unicredit is, többször költöztem már, igaz csak androidon, de simán be lehet lépni. Nem gondolnám egyébként, hogy bármi befolyásoló lenne, hogy droid, vagy ios.
Tudni kell a bank által generált felhasználónevet és a jelszót amit megadtál. Ha netbankhoz hozzáférsz, akkor még ha véletlen ki is tiltod a mobilappból magad, abból meg lehet oldani a feloldást, még nem kellett használjam, de a bankban mondták.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- 3D nyomtatás
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Linux kezdőknek
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Steam Deck
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged