- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Maci-
addikt
Köszönöm. Nem is az ára miatt, de nekem ez a nagy kamera kivágás nem tetszik.
Amit most leszedtem Hofi üveg, azon nem is volt kamera kivágás vagy lyuk.
Ez szimpatikus volt.
Másrészt honnan tudjam, hogy ez a 23eft-os nem jön le mikor ki feszegetem a telót a tokból?!A körbe maszkoló tapaszok viszont nagyon jók. Valahogy "közhírré" kéne tenni, hogy senki ne álljon neki UV-s fólát feltenni, amég nem maszkolta le a hangszórót és a gombokat. Én is feltenném mégegyszer így, de hogy egy tokból kivétellel le is válik...
Valami egyszerűbb, nem UV-s üveg kell. Az is belefér, hogy 4-6 havonta kicserélem másik ugyanolyanra.
-
Lajmund
őstag
Nem az app a lényeg ábbol csak kiváncsiságból kivágtam ezzel a funkcióval ami valamikor tök hasznos lenne csak éppen nem tudom utána eltüntetni ott van mindenhol..
Ja és mielőtt kérdeznétek hogy tünt el. Ujrainditással.. Nagyon bosszantó jelenség hogy nem tudod törölni ezt az amúgy hasznos funckciot. Mert ha csak azért teszed ki mert kell valami info róla és nem akarod sehoval beszurni akkor nem tudod törölni? Wtf?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest