Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- One mobilszolgáltatások
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1@Ku$
senior tag
válasz
Lajmund #5084 üzenetére
Nincs reklám nálam sem a youtubeon. Egy titka van, elő kell fizetni azt a kevés pénzt rá, de ez is ki lett már tárgyalva itt bőven. Én sem mondom azt, hogy "fizess rá elő mert én is előfizettem és milyen király", mert te sajnálod rá a pénzt a fél millió forint mellett, amibe kerül a telefon..
A kommented vége meg számomra kissé minősíthetetlen, de hát nem vagyunk egyformák
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez az ötödik Ultra a Samsung Galaxy telefonok történetében. Nem érződött még ennyire átgondoltnak a típus.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés akár 2105 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest