- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
batai15
félisten
Még mondom őszintén hogy ip15 után csalódás a telefon...
Akku idő semmivel sem jobb ennek,pedig ez volt a váltás egyik fő oka. ( 4 óra sőt , kb 1.5x akkora akkutol)
Kamera : statikus dolgoknál persze szép , de ez az előveszem lövök egy fotót és 9/10 oké, na itt nem még annak ellenére sem hogy van livephoto jellegű megoldás .
Az előlapi sem egy nagy dolog. A 3 hónapos fiamról nem tudok aki izeg mozog értelmezhető fotót készíteni vele.
A rutinok (iOS focus ) hát meh. Hol működik hol nem.
Gondolok itt az Android autó csatlakozásra . Be van állítva a vezetés mód ha AA megy . Van hogy szépen ki be kapcsolja a módot, de sokszor rohadtul nem érdekli. Sem kábeles sem , wireless módban .
Ha már Android autó, nálam bugos a kormány vezérlő gombbal fel venni gombal nem tudom , le rakni a hívást,a zenét vezérelni igen (amúgy jó lenne több beállítási lehetőség van ). Gmail rendszeresen késik , zepp (amazfit órám van ) sokszor nem értesít valamikor ki lövi a rendszer.
Persze iOS sem fenékig tejfel ,volt azzal is problémám de kevésbé voltak azok a dolgok idegesítőek mint ezek . Ráadásul ezek a gondok ott nem voltak jelen.Mondjuk ez nem a telefon hibája hogy az optikai ujjlenyomat faceid után eléggé meh , ezzel együtt tudok élni.
Amúgy nem lenne rossz telefon de többet várok egy Android flagshiptől.
Remélem one UI 7 javít ezen.És igen nem ,nem user error , régi androidos vagyok ,amit kellett beállítottam, cache ürítés stb meg volt, ennél többre nem vagyok hajlandó mivel eddig ezzel nem kellett foglalkozni hónapokig.
System wipe meg nem fogok , nincs ingerem be lakni megint az egész telefont,mindent be állítani.
Ezzel nem akarok meg sérteni senkit , de tényleg nagy reményeim voltak a telefonnal kapcsolatban, főleg hogy az s21fe amúgy nem lett volna rossz , vannak benne tetsző dolgok is.
Ha minden működne ahogy be állítom, jóval több lehetőség lenne a telefonban mint jelenleg .
Csak ezt pár nap után úgy gondolom hogy le írom a publikumnak.[ Szerkesztve ]
-
Black83
tag
Sziasztok! Ezt a gyári szilikon tokot használ valaki? A belseje ennek is ilyen puha szövet ? Úgy emlékszem az A54 tokom az olyan volt.
-
iceQ!
addikt
válasz batai15 #20392 üzenetére
Szinté Fordba használtam (Focus), ott minden tökéletesen ment. Évjárat 2021-22 körüli lehet az autó.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
batai15
félisten
Használ valaki Android autót napi szinten ? Az lenne a gondom hogy a bejövő hívást a kormányról nem tudom fel venni azzal a gombal be lép a telefon alkalmazásba. Le rakni , számot váltani hangerőt stb tudok állítani . Gyári nem kínai egység,Ford sync 3 . Carplay tökéletesen ment vele.
-
-
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
tylerddd
veterán
Üdv! Nálam már hónapok óta probléma, hogy ha Messenger-en hívnak, akkor nem éled fel a kijelző. Csengőhangot játszik le (akár duplán és akár kétfélét), sötét a kijelző, koppintok, semmi értesítés a zárolton, majd feloldom. Itt sem látszik még semmi, fentről kell lehúznom az értesítési sávot és ott tudom felvenni.
Más tapasztalt ilyet? Töröltem és újraraktam, ill. semmit nem állítottam az értesítéseken, de akkor is ezt csinálja.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
batai15
félisten
köszi fel is dobtam
-
-
őstag
Itt van a januári update, 381MB.
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
félisten
-
Jadro
veterán
-
bigdigit
addikt
Ha már ennyi kapcsolódási hsz született egy kérdés.
Kb 2 hónapja a tiktok és a facebook is teljesen xar a telefonon. Pl face elindítva áll az első bejegyzésen alatta csak homokozik míg rá nem frissítek. Tiktok meg görgetés közben szó szerint kiakad és míg újra nem indítom nem tölt be új videót. Mindegy hogy mobilnet vagy wifi. Másnál nincs ilyen anomália? -
olajbogyo
aktív tag
válasz arcitec #20371 üzenetére
Kicsit elbeszéltünk egymás mellett. Nekem is vannak mai modernek mondott eszközeim, és azok is csak 2,4 sávot tudják. Nem attól jó valami, hogy tud 5GHz et, ezt tudom én is. De, leírtam, hogy hogyan tudnád azt elérni, hogy két külön sávod legyen, két külön SSID vel jelszó kombóval. Ezt megcsináltad? A telefon mutatja majd mindkét sávodat ha kikapcsolod a dual band connectiont, és egyikre-másikra is fel tusz kapcsolódni, külön külön, ha úgy akarod. Nincs a telefonnak semmi baja, csupán előnyben részesíti az5GHz t, ha dual band connection összefésült wifin használod. De, ha nem azon van a routered, akkor nem fog semmit előnyben részesíteni, hanem te a user eldöntöd melyiken akarsz lenni, nem látom mi itt a baj ezzel? Az app is azért látja mindkét sávot, mert jelen van, és az app is a mobilodból olvassa ki az érkező jelet, vagyis a mobilod lát két hálózatot. Az appnak amit feltettél a mobilodra nincs semmilyen hardver eleme(értsd antennája) az a telefonodnak van, és ezek szerint működik is. Tényleg nem értem mi itt a gond?!
Szüntesd meg a wifi routered "két hálózatos összefésülését" dual band connectionját, és minden úgy lesz ahogyan óhajtod. Rögtön kapcsolódni fog a Garmin a wifire.
Pont azért jobb ez az összefésült opció egy routeren, mert kihasználva mindkét frekit, optimalizáltabban dolgozik, a kliensek jobbnak, gyorsabnak érezhetik a kapcsolatot. Ezt a mai modern routerek simán tudják, sőt még többet is a 450Mbps től....
A 600 már alsószint, van itt már1167Mbps, de van 4800 is. Mellesleg az 5GHz wifi tud 867Mbps et, a 2,4GHz es meg 300Mbps et, igaz ennek nagyobb a lefedettség[ Szerkesztve ]
"Nem vagyok lusta, csak energiatakarékos üzemmódban vagyok."
-
arcitec
addikt
válasz klaya86 #20372 üzenetére
Leírtam, hogy működik a router mindkét frekin. A telefon is látja.
Csak ha már csatlakozott, akkor nem tudom a telefon wifin a másikat látni vagy kiválasztani mert auto működik. Amúgy nincs ezzel baj és minden más is látja mindkét frekit. A router nyilván be van konfigurálva. Amúgy címet amit megadtál az nem jó, de mindegy is.. És igen minden úgy működik, ahogy korábban leírtad, csak írta valaki, hogy mindkét frekit látja és tud választani. Lehet Ő értette félre ...#20374olajbogyo: OK köszi, de nem variálok, jó ez így. Nem bonyolítom 2 jelszóval.
De most komolyan köszönöm a hozzáállásod, de azért elbeszélünk egymás mellett nem kicsit. Tudom, hogy jó a telefon, csak épp beállításokat kerestem de az úgy látszik nincs. (a telefonon). Tudom a mai routerek mit tudnak, sokuknál 5GHz suinte már a csollagos ég. De mint írtam 2,4-en van 450-nél kisebb tudású amikor 5GHz-n meg 1000 felett van.
De mindegy is, mindenkinek köszönöm a reakciókat a lényeg, hogy minden eszköz rendben működik, csak jobban képbe akartam kerülni. Minden jót nektek ..[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
arcitec
addikt
válasz olajbogyo #20370 üzenetére
Köszi. Na végre eljutunk oda, hogy - amit korábban is többször írtam - hogy nem a router variál, hanem az eszköz. Ami a "távoli" tesztel be is bizonyosodott. Amúgy csak, a jelen kép kedvéért, nem régi az eszköz ami csak 2,4GHzt tud, hanem a Garmin egy új terméke
ami mára már több mint 300eft. Nem tudom mennyivel több kellett volna bele az 5GHz tudásra, de az is igaz, hogy a kicsi méret a cél. Edge 1050 bringás computer. Egyébként
nem igazán kellhet mert 40GB-t wifin letölteni. Arra ott a kábel jobb az évente 2-3x.
A többire meg ott a bluetooth. Csak épp úgy jött ki, hogy használni akartam a wifit.
Tehát azt mondom a telefon nem mutatja valamiért a 2,4GHz-t ha van 5GHz.
És azt kellene tudni beállítani, hogy manuálisan lehessen variállni. Mivel TE látod
mindkettőt. Meg az app is. Az app miért látja! Amúgy maga a router egyformán tudja
450Mbps mindkét frekin. Úgy, hogy nézegetem sok mai router nem tudja így.Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
olajbogyo
aktív tag
válasz arcitec #20368 üzenetére
Már nem tudom szerkeszteni bocs.
"E szerint valóban a router kapcsolgat és talán ezért nem akart elsőre kapcsolódni a 2,4GHz eszköz, ami már hónapok óta nem volt bekapcsolva."
Azt hiszem van egy kis félreértés.
A router az ad folyamatosan mindkét frekin, folyamatosan jelen van a 2,4 és 5GHz is, hiszen akkor az összes régi csak 2,4 es eszközöd lekapcsolódna. Nem azért nem kapcsolódik a régi 5GHz et nem tudó eszközöd, mert nincs 2,4GHz jelen, hanem ez egy jelen lévő gond időnként régebbi eszközökön, hogy azonos SSID jelszó páros mellett megzavarodnak, és nem tudja kiválasztani a neki megfelelő sávot. Vagy az is gond szokott lenni, hogy a 2,4GHz és wifi 40MHz szélességű sávon van, ami régebbi kütyüknél gondot okozhat, ilyenkor át szokták 20MHz esre kapcsolni.
Ekkor csak azt tudod tenni, hogy mindkét sávodnak külön SSID/jelszó páros csinálsz, de legalább az SSID más legyen. Ált.ez megoldja a problémát, egy próbát megérhet nálad is, ha van ilyen régebbi eszközöd.[ Szerkesztve ]
-
olajbogyo
aktív tag
válasz arcitec #20368 üzenetére
Igen, van olyan amikor a csak 2,4GHz tudó eszköz nem tud kapcsolódni ilyenkor.
Ha ilyen van kapcsold ki és állítsd be routered úgy hogy a 2,4 és az 5GHz wifidnek is ugyanazt a SSID t és jelszót adod. Akkor fog tudni kapcsolódni a régi eszközöd is a 2,4 re, a te telefonod meg ugyanúgy majd váltogat a sávok között ha kell.
Ezt a WiFi beállítások között kell keresned. Szerintem ha kikapcsolod a smart connectet gondolom egyből látni fogod, de nincs tplink nekem így pontosan nem tudom megmondani. Az is lehet hogy mondtad hogy 12 éves a cucc, frissítve szokott lenni, automatikusan frissítés vagy lehet neked kellene letölteni a legújabb verziót rá.
Ez hátha segít beállítani:
[link]"Nem vagyok lusta, csak energiatakarékos üzemmódban vagyok."
-
arcitec
addikt
válasz olajbogyo #20367 üzenetére
Köszi. Megtettem amit javasoltál.
Valóban átváltott 2,4GHz-ra majd (mivel eléggé erős a router) vissza 5-re.
E szerint valóban a router kapcsolgat és talán ezért nem akart elsőre kapcsolódni a 2,4GHz eszköz, ami már hónapok óta nem volt bekapcsolva.
Akkor már csak azt kellene megtalálni, hol lehet a routeren beállítani azt, hogy adja mindkét frekit és majd más dönt helyette(user vagy készülék), hogy mire csatlakozzon.[ Szerkesztve ]
-
olajbogyo
aktív tag
válasz arcitec #20364 üzenetére
Úgy értettem a router választást, hogy nekem van olyan beállítva, hogy ha egy bizonyos szint alá csökken a jel, automatikusan átáll a másik erősebb jelű wifi re. Van 2 db asus routerem a lakásban, durván a két végén 1-1, és amikor járkálok a lakásban, akkor hol egyik, hol másik routerre kapcsolódom automatikusan, a jelerősség függvényében. Az5GHz nem olyan jól terjed falakon át, emiatt időnként 2,4GHz es hálón lógok, de a legtöbb esetben 5GHz van a telóm.
Ha neked 1 van csak, akkor lépj be a router felületre, és nézd meg azt ha leteszed a telót valahova a router mellé akkor látod a kezelőfelületen hogy jelenleg 2,4 vag5GHz en vagy rajta. Ezt minden router kiírja, hogy az aktuálisan rajta lévő kliensek hogyan csatlakoznak hozzá.(ha másként nem egy piktogrammal mutatja) Kiírja hogy vezetékesen, vagy melyik sávon ha több sávos. Utána vidd el a routertől a legmesszebb, másik térbe falakkal elválasztott valahová, és akkor is nézd meg a routered felületén, hogy most hogyan van rajta a telód. Majd látni fogod, hogy átvált 2,4GHz es sávra. Ha ezt így látod majd, akkor innentől kezdve nincs semmi tennivalód, működik minden.
A SSID külön külön beállítható a 2,4 és az 5GHz re is, a wifi beállításainál, akkor ha nem vagy dual Band smart connecten. Ha azon vagy akkor nem kell külön jelszó, és SSID sem mert egyet használ a router. A router dönti el melyik a legjobb sáv a kliensnek, és itt utalnék vissza megint arra amit mondtam, hogy a router dönti el"Nem vagyok lusta, csak energiatakarékos üzemmódban vagyok."
-
golyós
addikt
válasz arcitec #20364 üzenetére
Nem tudom számít-e, nálam úgy van beállítva a telo, hogy a 2,4ghz-es sávról levettem a telefonon az automata kapcsolódást, pont amiatt, hogy sokszor a telefon amikor hazaértem, egyből a 2,4-re csatlakozott.
Az 5ghz-re csatlakoztam manuálisan és itt engedélyeztem az automata csatlakozást.
Esetleg próbáld meg fordítva, hátha beválik.Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
arcitec
addikt
válasz olajbogyo #20362 üzenetére
A képen láthatóan a dual volt/van bekapcsolva. Amúgy TP-LINK TL-WDR4900 a router ami még talán ma is megállja a helyét. Szóval, ha csak a 2,4GHz-t engedélyezem azt már látja is. De amint visszakapcsolom a dual módot, azonnal az 5GHz-n lóg és nem mutatja a 2,4GHz-t mint esetleges lehetőséget. Nyilván a Wifi Analyzer app az látja minkét sávot.
Nem lehet, hogy valahol auto van beállítva az Ő választása? A Samsung írja ha talál 5GHz-t az tekinti elsődlegesnek, azt azonban nem találtam, hogy ezt auto/manual lehet szabályozni. Írtad még, hogy 1 db ssid van, azt hol lehet kapcsolni? Bár van olyan eszköz ami csak 2,4GHz-n megy és működik és persze az app is látja, akkor pedig nem a router választ, hanem a telefon. (Szerintem). Amúgy köszönöm a segítséged.[ Szerkesztve ]
-
olajbogyo
aktív tag
válasz arcitec #20360 üzenetére
Nem olyan eszközöd látja, ami nem tud 5GHz et?
Ha lenyitod a beállítások/kapcsolatok/wifi hálózatoknál mutat a telefonod 5GHz, és 2,4GHz és hálózatokat azt mondod. Akkor biztosan nincs gondod vele.
Milyen típusú routered van? A menüben valami ilyet keress a vezetéknélküli wifi beállításai között.
Ez asus routerben van így, ha lenyitom akkor ott lehet beállítani hogy együtt legyen a két hálózat, vagy külön külön.
Analyzer sem látná, ha a telefonoddal gond lenne a 2,4 es sávval.
Most néztem én is a netmonitorral, minden sávot külön külön mutat.[ Szerkesztve ]
-
olajbogyo
aktív tag
-
klaya86
senior tag
válasz arcitec #20356 üzenetére
Attól függ, hogy van bekonfigurálva a router. Lehet, úgy is, hogy a 2.4ghz és 5ghz külön is látható legyen, külön ssid mellett. De ha tudja a router, akkor simán lehet csak 1 ssid, és mögötte a két külön hálózat. A telefon pedig automatikusan csatlakozik a számára optimális hálózathoz. Nálam pl így van. A lakásban általában 5ghz-en lóg a telefon,de pl a konyhában (3 fal van a router és a konyha között) néha a 2.4 GHz -et választja.
-
Probert75
addikt
válasz arcitec #20356 üzenetére
Igen tudok. Folyamatosan itthon az 5G-n van, de most a te kedvedért beléptem a 2,4-be.
Igaz nekem nincs egybefésülve a wifi beállítás(Smart Connect nincs engedélyezve) és ezért láthatja rendesen a telefon. Ezt a router szabályozza. Két hálózatom van, vagyis 3, egy 5G-s, egy 2,4 és egy vendéghálózatom.[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
A wifi-ről mit lehet tudni, hogy kezeli a telefon a 2,4GHz és az 5GHz-t.
Ahogy nézem nem látja a 2,4GHz-et. Valamelyik fórumban azt írták, hogy az 5GHz kell preferálnia a telefonnak, amit lát is és működik is vele.(Egyébiránt ott is a 2,4GHZ-t hiányolták). A környéken található 2,4GHz hálózatokat érzékeli, az enyémet nem. Ugyan miért is? A Wifi Analyzer látja mindkettőt, bár a routert újra indítása után, mert bizony nem volt 2,4GHz, ami mostanra szerinte van. Lehet esetleg a router közel 12 év után elfáradt?[ Szerkesztve ]
-
válasz klaya86 #20348 üzenetére
Én 80%-ra szoktam, 100% csak ilyen 2-3 havonta 1x van és teljes lemerites is.
45W Samsung adaptert használok (USB-C) ami tökéletesen megfelelő.
Szuper Gyorstöltés 2.0 és 20-22 perc alatt 80% max.[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Probert75
addikt
válasz Rigormortiis #20349 üzenetére
Nem tudom mi nem kerek, de nekem így működik a telefonhoz adott gyári kábellel.
-
batai15
félisten
Akkor a 45w lesz . Othol , meló helyen van qi töltés azt preferálom , néha kellesz a 45w akkor viszont jól fog jönni.
-
Rigormortiis
veterán
válasz Probert75 #20347 üzenetére
Igaza van: a gyári 25 wattossal kb 1 óra 10 perc alatt tölti fel ilyen 5-10 százalékról, a szintén gyári 45 wattossal pedig kicsivel 1 óra alatt van.
Ha neked 2 óra 5 perc 25 wattal, ott valami nem kerek.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
bordi10
senior tag
válasz klaya86 #20345 üzenetére
20%-80% között jön ki a lényeg, sokkal gyorsabb akkor a 45-ös. 0->100% esetén van 10 perc difi...van mind2, 25ös irodában, 45ös+5A kábel otthon.
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO | PSN Id: bordi10
-
batai15
félisten
Gyors töltőből ki mit használ? Úgy néz ki a PD20w baseusom már kevés hozzá , szóval kellene valami helyette.
-
őstag
válasz arcitec #20342 üzenetére
Pakolják bele az elérhető legjobb technikát, hosszú támogatással és rendben lesz. Egyelőre semmi nem tud elmozdítani az S23U mellől, csak nüanszok történnek generàcióváltásnál. A büdös szagú S-pen sem zavar, régi emlékeket ébreszt a bakelit jellegű szagélmény.
-
arcitec
addikt
-
őstag
válasz arcitec #20339 üzenetére
Jól mondod, számít ez esztétika és az új visszalèpés a 10-es szèriához. Ellenben az S22-től megkezdett irányzat a mai napig frissnek, ízlésesnek hat mindenféle csicsa nélkül és teljesen mindegy, hogy A vagy S széria, mert összetéveszthetetlen Samsung.
A belbecs a lényeg természetesen, de engem zavar, ha ötlettelen és erőltetett a csomagolás. Ez utóbbit a kínai elvtársak nagyon vágják.
[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
Soha nem érdekelt igazán, hogy néz ki, ez egy eszköz és még nem is ékszer amit viselni kellene. Nálam a csere a valódi avulás, illetve meghibásodás okán történik.
Amúgy tetszik a kissé lekerekített sarok, sokkal praktikusabb lesz. Nálam használati eszköz és nem csócsálás tárgya. Tudom számít az esztétika, de ez itt nem oszt nem szoroz, pláne, hogy mások mit látnak a kezemben, nem is igazán szeretem ha rábámulnak.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Rigormortiis #20336 üzenetére
Nagyon egyetértek a kommenteddel, a Snapdragon vonal Samsung általi béna kezelésével és a S23U kiválóságával kapcsolatban. Láttam ma az S25 széria képeit, semmi hatást nem gyakorolt rám. Talán majd jövőre, vagy utána.
-
Rigormortiis
veterán
válasz batai15 #20335 üzenetére
Az a teló tökéletes lett volna snapi 870-el, csak akkor az összehasonlításokban nem lett volna sok előnye a 865ös s20fe-vel szemben. Amit a mai napig használ édesanyám, és ugyanolyan pörgős és gyors, mint új korában. Ahogy a 21FE is. Azért a 888 egy mocskos erős soc a mai napig, nem reccen meg, pedig már 3 főverzió frissítést kapott
Ebből kiindulva a 23U sokáig ütőképes lesz, hiszen a 8gen2 (for samsung) az egyik ha nem a legjobban dizájnolt snapdragon soc (szinte egyáltalan nem melegszik).
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
batai15
félisten
válasz Rigormortiis #20334 üzenetére
Hát igen igazad lett nagyon sok mindenben így vissza gondolva jobb volt az Android, ráadásul az ultra mellett az ip15 inkább nem egy liga . Jó telefon volt az is , de sokszor problémába ütköztem amit droidon nem is volt probléma.. s21fe nem lett volna rossz de az a snapi888 hát na ..
-
Rigormortiis
veterán
válasz batai15 #20332 üzenetére
Én már akkor mondtam, hogy vissza fogsz találni a "nyájhoz", amikor i15-re cserélted a 21fe-t Üdv a klubban
Én is gondolkoztam azon a telón, de amikor nálam volt, már a 60hz megőrjített plusz a többi megkötés. Nem fizetek 4 kilót azért, hogy én alkalmazkodjak a telefonhoz. De a kameráját elfogadnám a samsungokba
-
Rigormortiis
veterán
válasz tylerddd #20331 üzenetére
Van jobb is: amikor azért marnak meg valakit, hogy használja a google-t, ne itt kérdezgessen Csak mert ha mindenki használná, akkor itt már nem lenne ilyen fórum, ebben a formában, hiszen nehezen feltételezhető, hogy itt elhangzik olyan kérdés, ami redditen vagy bárhol máshol ne elhangzott volna már el.
-
batai15
félisten
Nekem is meg érkezett a készülék. Sokkal másabb mint az ip15.
-
Lajmund
őstag
válasz Probert75 #20327 üzenetére
Rendes fórumozó az elejétől kezdi olvasni a topikot. Csak azt felejtette el hogy csak utána válaszolunk ha a végére érünk mert lehet már ki lett tárgyalva a téma.
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
félisten
-
Black83
tag
válasz csonkadavid #20324 üzenetére
Köszönöm, teszek egy próbát az ára is jó…
-
Black83
tag
Megérkezett a telefon meg a buds3 is kiváncsi vagyok hogy, szokunk össze meglepően jó állapotban van használt készülékhez képes karc és ütődés mentes, ez tok jó mert a gyerkőcnek is lett véve használtan teleklomtól i12 és az botrány volt ahogy kinézett…de a funkcióját ellátta.
-
batai15
félisten
Én is csak az irdatlan jó flotta miatt nem cserélem le.. 2800ft korlátlan beszéd meg net
-
batai15
félisten
Nem a telefonnal lesz a gond. Fosh a one. Ip15 ahol vagyok épp 3as, szutyok Motorola telekommal meg fullos
-
Zolka75
tag
válasz Plazmacucci #20315 üzenetére
Nyilván hogy nem a leg acélosab és némely helyeken csak az 5G is parszt vakitás de a belváros közepén ahol antenna és torony hegyén hátán azért igy elég gáz
De akkor világitsunk gyertyával led helyett látsz vele Nem?? Akkor meg jó van azZolka, Galaxy A5
-
félisten
-
Zolka75
tag
válasz Plazmacucci #20313 üzenetére
Épp elég hiba szerintem hogy 1 ( csucskategoriás telefon) 5G vodafone, bocs mostmár ONE szolgáltató nál BP szivében enyire gyengusz legyen térerő
Zolka, Galaxy A5
-
félisten
-
gjoco1
addikt
válasz Zolka75 #20311 üzenetére
Mindenképpen említsd meg .
Nekem az S22U nál volt kijelző cserével szervízben és ugyan ez volt mint nálad . Simán felvették a hiba bejelentőbe . Volt hogy random eldobálta a szolgáltatót
Minkét SIM ( DIGI is ) cserélve lett és ugyan az volt .Mondjuk ennél sem annyira acélos a térerő ( Tkom ) , de valamivel jobb .
Panelben katasztrófa néha ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
Zolka75
tag
Szevasztok kb 1 éves az s23 ultra telóm és kijelzöt kell majd cseréltetnem ( sikerült egy esésnél kis karcokat tenni bele, de ez most másodlagos) a teĺoval meg vagyok elégedve viszont a téreröm az mindigis 2-3 csikon áll általában ha a világvége után kettővel laknék még talán meg is érteném de Budapest közepén? Elvileg ugye 5G vel kicsit gyengusznak találom ha már szervizbe dobom erre is jó lenne rá nézetni, szerintetek?
Sim kártya csere kb fél éve volt de ettől sem változott a térerő[ Szerkesztve ]
Zolka, Galaxy A5
-
batai15
félisten
válasz Plazmacucci #20306 üzenetére
Nem vágom továbbra sem mire akarunk ki lyukadni.
-
félisten
-
Black83
tag
Tudom unalomig ismételt kérdés de milyen fóliát érdemes rá venni? i15-ön hydrogel van ami meglepően jól muzsikál de itt a lekerekítés végett gondolom van már bevált recept…valamint új Galaxy buds fülest használ valaki hozzá? A mérete miatt tervezek venni hozza…a zajszűrés jól teljesít benne ? Vagy ez csak a buds pro kiváltsága?
-
Black83
tag
Sziasztok!
Köszönöm szépen a megerősítéseket én is I15-röl jövök, bár meg megtartom hátha nem szokunk össze☺️ de egy kicsit már én is rá untam az almára.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20FE 128GB, Kártyafüggetlen, Használt, Ajándék Töltővel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest