Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 13 Ultra - can't touch this
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
olajbogyo
aktív tag
válasz
batai15
üzenetére
Az érdekes, hogy azon túl, hogy van igazság abban, amit írsz, de pont a rutinok és az AA tökéletesen teszi a dolgát nálam. A levelezések is nagyon OK, nincs gmailes gond. A kamera valóban egy értékelhetetlen kacat, ez azonban engem sosem érdekelt egy mobilnál, mert van normális Nikon cuccom. De az asszonyom Apple telefonja megeszi kamera szempontból ezt a telefont reggelire, főként olyan esetekben, amiket te is említettél. A Face ID a legjobb dolog, ezt senki sem tudja úgy, mint az Apple.
Attól persze jó a telefon, és remélem, el leszek vele még egy darabig, de arról nem győzött meg, hogy ezután is Samsungom legyen.
-
klaya86
őstag
válasz
batai15
üzenetére
A feleségemnek 14 proja van. Nem cserélném el az s23u-t arra,de semmilyen almásra. Nappal szép képeket lő,de este a Samsung sokkal frankóbb. Nappali képminőség szerintem kb egyforma. A kijelző fényerőt nyári napon a feleségemnek olyan szinten le tudja venni az iPhone, hogy kb semmit nem látok rajta. Az S23u ilyet nem csinál. A szoftver olyan fapados,mint az állat. Pár napja a NAV honlapján kellett az iPhone-on egy űrlapot kitölteni,azt hittem kibaszom. Egyszer fent van a visszalépés, egyszer fent... A billentyűzet hulladék. A céges iPad ugyanez. A szoftvernek kb annyi az előnye az Androiddal szemben, hogy biztonságosabb. De mint op rendszer, egy fapados, sok helyen átgondolatlan cucc, sok hiányos, vagy hiányzó funkcióval. Érdekes, nálam sosem volt gond sem a gmaillel, sem a céges Outlookkal az ultran. Minden email azonnal megjön. Mellette legalább 60-70 alkalmazás, minden hiba nélkül működik. Mozgó dolgokat gyenge fényben tényleg nem tud fotózni. Üzemidő 6-8 óra sot. Android autót napi szinten használom, hibátlanul működik. FORD sync3. Igaz telefonálni ritkán szoktam autóban vele és akkor sem a kormányról szoktam felvenni,hanem az autó kijelzőn. Nem tudom honnan van a telefonod. Ha használtan vetted, tolj egy wipe datat, majd lakd be újra.
-
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Szerinted mennyi az ára...? (Közösségi beárazás)
- Posta, csomagküldés
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Célegyenesben a Yettel TV
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
gyuri81