Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
turho
addikt
válasz
FingR86 #21055 üzenetére
Ok, elfogadom hogy csak 1080p60, de villognia nem szabadna. Fél percenként leugrik a teló, majd visszakapcsolódik
pd rádugással is. Pedig szerintem táp nélkül is mennie kellene.
Illetve akkor miért állítja azt a Samsung, hogy s23 ultran a DEX képes 4k60-ra? Fontos kérdések, főleg a villogás...gari vagy nem gari. -
bcl
senior tag
válasz
FingR86 #21055 üzenetére
Ott se fogják Type-C-n keresztül a 4k60-at, ha más is van rajta.
Nem elég a sávszélesség. 4k30 a max. (Pontosan így használom, hol laptop, hol telefon van a hubon. Több laptoppal is, az idők során)
4k60 akkor megy, ha csak type-c -> hdmi (vagy dp) a hub, vagyis inkább ebben az esetben fordító. -
turho
addikt
válasz
FingR86 #21053 üzenetére
A szakadozást még reggel tesztelem másik kábel/HDMI inputtal, aztán megy vissza ha fos. Szóval mennie kell töltő nélkül is? Amúgy igen felforrósodott a Vention
pedig úgy reklámozza magát, hofy 3 dedikált chipet tartalmaz, atom stabil. 4k24fps volt a maximum
ezt írta ki a tv is (4k120 tcl, és hdmi 2.1-be dugtam).a dobozán is 4k60 szerepel. Nem volt rádugva csak a táp, semmi egyéb.
-
turho
addikt
válasz
FingR86 #20953 üzenetére
Megjött nekem is a Vention. Hát, kicsit tudtam kipróbálni, de leszakadozik a DEX, bontogatja időnként. 1080p/60 volt a maximum képminőség amit engedett. Egy segédprogrammal 4k24p
(Good Lock egyik modulja). A hang a mobilon szólt, nem a tv-n. Nem találtam rá a mobilon opciót, ez miért van
Be kellett dugnom egy tápot is rá, amélkül csatlakozni se akart igazán...
Ez az a cucc (Vention TFBHB).
[link]
Próbálgassam szerintetek még, vagy küldjem vissza? (Bluedigitaltól vettem több más dologgal együtt).Wifis DEX-en van kép/hang csak hát darabos....
-
MrBazsi
senior tag
-
mgTerminator
veterán
-
Gardaai
senior tag
válasz
FingR86 #13113 üzenetére
+1
4 db-osat rendeltem én is, megjelenés óta rajta van és még mindig bomba. Egy mélyebb karc van rajta, valahogy nagyon odakaptam a körmömmel, de annyira visszaszívta magát, hogy úgy voltam vele maradjon, mert annyira középre tudtam felrakni elsőre, hogy egyik tok se kezdi meg akármit is raktam rá.
Korábban is mondtuk már egy fórumossal, de úgy tűnt rajtunk kívül senkinek se felelt meg. -
BIT_
tag
válasz
FingR86 #12607 üzenetére
Nem tudom te mit csinálsz a telefonon, de nekem vagy 40 cucc nyitva van és nem zár be semmit a 8Gb-s telefon sem. Semmit nem lehet észrevenni a kettő között. Garantálom, hogy te sem veszed észre, ha nem nézed meg az infót a telefonról. Kíváncsi vagyok, vakteszten hányszor találnád el. Nekem van mindkettő, hidd el, tudom miről beszélek.
-
iceQ!
addikt
-
golyós
addikt
válasz
FingR86 #12316 üzenetére
Felraktam én is, köszi.
Ez most tulajdonképpen melyik kamera? Keresek valami tutorial videot vagy leírást mert a gyárival nem igazán vagyok megelégedve.
Csak PC-vel összekötve lehet a configot beilleszteni?
Elsőre nem találtam a 30 és 100x zoomot, ebben nincs is vagy a profilokban kell beállítani valamit? -
-
-
-Maci-
addikt
válasz
FingR86 #11572 üzenetére
Hát én is erősen gondolkozom a face elhagyásán.
2 bajom van csak:
-Regisztrálva vagyok 1-2 csoportba, ahol szoktak feldobni az érdeklődési körömhöz illeszkedő cikkeket.
-A korábban feltöltött képemet felhozza emlékként. Már jó nagy gyűjteményem van és segít fel elevíteni a régi emlékeket. -
winbox
senior tag
válasz
FingR86 #11542 üzenetére
A fent linkeltnek nem, külön appként jeleníti meg, de nekem így a jó, mert a play áruház frissítései között nem kell figyelnem az értesítést a frissítés miatt, mert az auto frissítést hiába szeded ki, a listában mindig ott lesz, ezért számomra egyszerűbb így, a ReVanced Extendeddel. Ha le van tiltva a gyári Youtube app, akkor a ReVanced Extended app beállításainál a Legyen alapértelmezett menüben be kell csak kapcsolni a támogatott hivatkozások megnyitását és alatta kijelölni az összes webcímet és már mindent ott nyit meg. Egyébként kb 3 hete még patchelte a gyári appot is, de valamiért abbahagyta azt. Azt még lelehet tölteni innen:
youtube-revanced-v18.38.44-all.apk
[link]Én maradok a ReVanced Extendednél
UI: Közben megnéztem, csinálja még a gyári app patchelést, csak nincs belőle még frisebb.
youtube-revanced-*****.apk a gyári patchelt
youtube-revanced-extended***.apk pedig az extended értelem szerűen. -
winbox
senior tag
válasz
FingR86 #11540 üzenetére
Vagy egyszerűen csak töltse le a j-hc által patchelt apk-t, folyamatosan patcheli, ahogy van új verzió, csak le kell tölteni
vanced microg-t kell telepíteni és tökéletesen működik a youtube reklámok nélkül, gyári youtube app letiltva, így az összes yt hivatkozás ebben nyílik meg. [link]
-
-
szabeska
addikt
válasz
FingR86 #10726 üzenetére
Nálam szemlátomást kevésbé merül az akksi, nem csak placebo szinten
Relatív, és soknak tűnhet, de passzív használóként kb 20%-ot mondanék esetemben
2 nap 6 órája vettem le 100%-al, most 54%-on van 3 óra kijezőidővel. Beta előtt most már 40% körül lenne ugyanilyen használattal, vagy még lejjebb. 4 napot sosem mentem el vele eddig, max 3-at... Szóval nálam sokkal jobban bírja mint február óta bármikor oneui 5-el. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez az ötödik Ultra a Samsung Galaxy telefonok történetében. Nem érződött még ennyire átgondoltnak a típus.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- PHP programozás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ukrajnai háború
- Óvodások homokozója
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzol Screenshot
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest