- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Ebben a konfigurációban és színekben várható a Xiaomi 15 Ultra
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Három kamera lesz a következő Nothing telefonon
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
HThomas
őstag
Sziasztok, olyan adaptert keresek, amivel egy displayportos monitor ráköthető a telóra úgy, hogy mellette valahogyan megoldható legyen a vezetékes jack kimenet is. Létezik ilyen eszköz?
-
golyós
addikt
válasz gery14 #20596 üzenetére
Igazán nem akarok beleszólni ( amúgy sem tetszik a stilus, erre ott a Face), de S23U-n már nem cserélnek aksit kijelzőcserénél automatikusan.. Kijelző, előlap keret, és kit.
Az egész kijelző 60200ft volt Regalaxy programos cserében. 2024 év eleje
[ Szerkesztve ]
Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
gery14
senior tag
válasz Plazmacucci #20595 üzenetére
Cuccukám allítsáll magadon par évet szervizeskent lehuztam én is főként samukal foglalkozzva ne rinyálj ird le h ezzel foglakozol és màr ritka amit én irok ennyi. Én csak a s21 ériág foglalkoztam vele uttána tökömneksem volt kedve szeretgetni ezeket. De nagyon nagy az arc mert 20ft os telefonokat küldözgetsz szervízbe életcél Písz
[ Szerkesztve ]
// EKWB Custom Loop/ RYZEN 9800X3D/ AsRock X870E Nova Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /TeamGroup RGB 6000 Mhz cl30 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /S25 Ultra 512GB/Civic TypeR FK8 Turbo Stage 2+ // BMW E91 35D Stage3 Stanced //Fireblade SC59//
-
félisten
-
gery14
senior tag
válasz Plazmacucci #20592 üzenetére
Levagyok maradva ? Azert mert neked nem járt erdekes nekem novemberben járt kijelző cserével mindig fognak akkut cserélni ez előirás.. De majd meglátjuk céges 24u-m is dobom szervizbe Ja és nekem tényleg hibás volt a kijelző mivel behalt magában.. nem beégés miatt kellet garozatni kellemesen csalodtam a nyomi tmx ben.
// EKWB Custom Loop/ RYZEN 9800X3D/ AsRock X870E Nova Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /TeamGroup RGB 6000 Mhz cl30 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /S25 Ultra 512GB/Civic TypeR FK8 Turbo Stage 2+ // BMW E91 35D Stage3 Stanced //Fireblade SC59//
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz Plazmacucci #20592 üzenetére
Majd megírom a dolgokat, jövő héten.. Holnap viszi el futár..
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
félisten
válasz gery14 #20591 üzenetére
Ja, csakhogy, eddig márkaszervizben mindig kerettel egybe cserélték ki, S22-ig bezárólag, mivel az egy alkatrésznek számított. Most már Flipen és Foldon is OLED csere megy, nem beszélve A54-től felfele mindenről. Nincs már ajándék keret meg akkumulátor hibás kijelző mellé, le vagy maradva.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
gery14
senior tag
válasz Plazmacucci #20590 üzenetére
Mindegyiké cserélhető volt mindig is keret nélkül... s7 óta kb ugyanúgy vannak ragasztva a samsungok. 1 kijelző beégést még áll a samsung.. szoval aki sokáig tervez 1.5 évesen cseréltesse ki. Kijelző cserénél alap az akkumlátor+kijelző+keret egyben a hátlapot akkor ha eltorik vagy sérül. Ha beirod a töltés lassulását a charger portot is cserélik. Kb ennyi.
-
félisten
válasz Ferenczi Áko #20589 üzenetére
Szerintem esztétikai sérülésekkel nem foglalkoznak. De aztán lehet, hogy méltányosak lesznek. De nem tartom valószínűnek. S23 széria kijelzője már cserélhető keret nélkül.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz Plazmacucci #20588 üzenetére
Sziasztok! Azt lehet tudni, hogy milyen szervizelésnél cserélnek keretet is a telefonon? Jött hozzám egy S23 ultra, picit csúnyácska a kerete, a tok alá bement piszok miatt. Írtam a Telemaxnak, gyenge akksi és kijelző, valamint a keret miatt is(cserét kértem mindegyikre), elfogadták az igényemet..
-
félisten
-
klaya86
senior tag
válasz Kiss4ever #20586 üzenetére
Szerintem az elite sem lett rossz. Sőt . Fogyasztásban nem lett rosszabb, igazából gen2 szint. Viszont erőben szinte dupla teljesítményt nyújt. Azért az elég brutál. De tény, hogy a gen2 is elég kb bármire. Igazából az elite teljesítményét nem is lehet már kihasználni. Simán jöhetnének a konzol grafikájú játékok, ez az erő már alkalmas lenne rá.
-
Kiss4ever
csendes tag
-
Capella
senior tag
válasz taschner #20580 üzenetére
Én az Onkyo HF Player appot használom régóta.
-
klaya86
senior tag
válasz Rigormortiis #20583 üzenetére
Azért van egy két alkalmazás, aminek kell az erő. Nekem is volt s21fe-m. COD fél óra alatt megfőzte, elkezdett laggolni az egész, mellé volt vagy 50 fokos a telefon. De elég sok alkalmazás kéri az erőt,vagy pl a kamera szenzorok.... Nekem nincs bajom a procikkal ,ha normálisan vannak optimalizálva.
-
Rigormortiis
veterán
válasz klaya86 #20581 üzenetére
Én azt nem értem, és ez nem Samsung-specifikus dolog, hogy miért terveznek ilyen embertelenül erős soc-okat, mint a SD Elite... A Snapi 888 mindenre is elég az S21FE-ben, a mai napig ugyanolyan reccenésmentesen fut, mint új korában. Persze, legyen erő, de az nonszensz, hogy az Elite félgőzön is elveri a 8 gen 3-at... Ellenben a fogyasztáson lehetne reszelni. Faszér nem optimalizálják ezeket a mindennapi igények szerint?
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
klaya86
senior tag
-
taschner
aktív tag
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne,hogy a gyári zene lejátszó helyet mit tudnátok ajánlani mert az eleve nem egy hangos. De olyan kéne ami reklám mentes ha nem gond. Köszönöm.
A motorozás egy élmény!!!
-
arcitec
addikt
válasz Probert75 #20576 üzenetére
Amikor az S23U megjelent mint a topik címe is - non plus ultra - talán nem volt véletlen,
még az S24U is kicsit talán jobb lett (ne változtass ami jó) és úgy tűnik az S25U már nem lesz folytatása a non plus ultra történetnek. Minden évben nem tudnak űberelni.
Türelem majd pár év és jobbat terem, addig is elég a non plus ultra... bőven ...[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
félisten
-
kiszi07
senior tag
Most akarok telefont venni, de nem tudok dönteni, hogy melyik legyen S23 Ultra vagy érdemes a S24 Ultra, segítsetek.
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
Probert75
addikt
Nem lesz külön megvásárolható bluetooth-os Spen az S25U-hoz. Nincs szoftveres támogatás sem. Mindenki ennek tudatában váltson rá.
-
bcl
senior tag
válasz golyós #20571 üzenetére
Oké, de most a DEX-ről volt szó
És az nem szűnik meg, csak a Windowsos app hozzá.
(Amit amúgy nagy eséllyel lehet pótolni, legalábbis régebben olvastam egy scrcpy-s megoldásról Linuxhoz, de azért várjuk ki a végét)Egyébként a Foldokon már régen nincs letölthető Edge panel. A 3-on már biztos nem volt, a korábbiakat nemtom
Várható volt, hogy kivezetik. Kérdés, hogy csak letölthető plusz nem lesz hozzá, vagy teljesen megszüntetik? Erről nem olvastam, de majd kiderül. -
gippazoid
senior tag
Nagy csalódás az S25 Ultra mikor a kezembe veszem.
Tegnap megfogdostam. Pontosan olyan érzés, mintha egy A55-öt tartanék a kezemben. Csak 3 db áráért.Gippazoid Novelties Inc.
-
golyós
addikt
válasz gery14 #20565 üzenetére
Nem az a lényeg, hogy gyorsabb-e. Butább lett? Igen.
Most már a fényképezésre sem lehet használni az S25U-ban, tehát minek az ultra?#20570bcl : Az Edge panelek is megszünnek
#20560iceQ! Részben jó hír, de ha csak aksicserére küldöd be akkor vajon cserélték volna?
A TMX-nél sajnos megszünt a személyes lehetőség, futáros megoldás van, ha valaki esetleg nem tudta volna. És ha lehet ki kell hagyni a Samsungot, közvetlen a TMX-el kell intézni. Különben úgy jártok mint én, nekem nem adtak semmilyen felvilágosítást mert a Samu küldte be a készüléket. Hiába én hagytam jóvá a javítást, elfogadtam az összeget, nekem nem adtak infot, hogy mikor kapom vissza.[ Szerkesztve ]
-
jereti
tag
Én még nem döntöttem, győzködöm magam mindkét irányban. A csere mellett szólna a jó beszámítási ár, hiszen az olló ennél csak jobban fog nyílni. A 23 egyre kevesebbet ér majd, 1-2 év múlva sokkal többet kellene ráfizetni. Ugyanakkor az ég világon semmi baja, és mivel az akksit sose töltöttem 80 százalék fölé, nekem pont olyan, mint új korában. A 25 mellett nekem csak az szól, hogy 0 km-es, iletve a nagyobb ram, mert 4k-n használva a dexet (ami nekem kiváltotta az asztali gépet), többször elsötétül a monitor. A 12 gb csak nem fogyna el. Az új keret is tetszik, és én sokakkal ellentétben sosem teszem tokba a telefont, ami ugyan kockázatos, de ha egy prémium fogású telefont szilikonba tennék, oda a prémium érzet. Szóval én még nem döntöttem.
[ Szerkesztve ]
-
-
gery14
senior tag
válasz cikasz #20549 üzenetére
Home gomb hosszan fordítás csak 3x gyorsabb
-
gringoka
aktív tag
válasz Plazmacucci #20559 üzenetére
Köszi szépen.
-
iceQ!
addikt
válasz Plazmacucci #20559 üzenetére
Egyszerűbb ha a TMX oldalára megy fel és ott indítja el a folyamatot.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
iceQ!
addikt
válasz golyós #20558 üzenetére
Nem tudom, én cseréltettem töltő csatlakozót mert rossz volt...de bele írtam, hogy akksi cserét is kérek mivel egy sz@r. Ki is cserélték szó nélkül.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
félisten
-
golyós
addikt
válasz gringoka #20555 üzenetére
Jó kérdés, hogy beveszik-e gariba, ismerve a Samut, nem fogják. Bár szerintem nincs olyan telefon ami azt írná ki az aksinál, hogy rossz állapotú.
20ezer ft az aksicsere egyébként bármelyik plázában, és nincs utángyártott, tehát mindegy hol rakatod be, max a hivatalos szervíz visszarakja úgy az újat, hogy megint vízálló lesz.
Ők 1 óra alatt kicserélik. Hivatalos szerviz minimum 1 hét.[ Szerkesztve ]
-
gringoka
aktív tag
Tisztelt fórumtársak!
Azt szeretném kérdezni , hogy akkumulátort cserélnek garanciába vagy csak saját költségre?
Ha postával a küldöm az kb mennyi időt vesz igénybe szervízzel együtt?
Hova érdemes küldeni , vagy a hivatalos Samsung szervízbe kell?
Szép napot! -
őstag
válasz cikasz #20549 üzenetére
Épp ezért voltam úgy, hogy még megvártam az s25u-t, de most ezzel (mert ez számomra nagyon úgy néz ki, hogy a Samsung hülyére veszi a vásárlót), hogy semmi értelmes javulás vagy előrelépést nem látok az s23u-hoz képest, a következő már nem Samsung és nem s2xu széria lesz.
A magyar nyelv számomra is fájó pont. A keret pedig kb nulla értékű, mert 99%ban tokban van.
És ha igaz is a hír, hogy az s25u az utolsó PEN-es telefon akkor bye byePrecision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
cikasz
őstag
válasz johnny82 #20542 üzenetére
Nálam egyenlőre végleg elvágták magukat, vagy legalábbis addig amíg vissza nem adják a Magyar nyelvet a fordítóba! Tök jó volt, hogy a pen-el fordítgattam szövegeket amit már nem értettem meg...
Nem is értem, hogy miért csinálták ezthttps://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
Probert75
addikt
válasz klaya86 #20543 üzenetére
"Szinte ugyanezek a kamerák"!
Teljesen ugyanazok! Mondhatni a kijelzőn és a formán kívül minden ua. Még butítottak is rajta, mert az S-Pen bluetooth nélküli. -
klaya86
senior tag
Megnéztem. Erste partneri kedvezménnyel + két kód 464e a vége a 12/256nak, de ugye előrendelésnél dupla tárhely lenne, tehát 12/512. A Samsung adna elvileg a jelenlegi S23u -ra 245e Ft. Tehát 220ft lenne a váltás 8/256 S23u-ról 12/512 S25Ura . Nem rossz de nekem ez még így sem éri meg. Szinte ugyanezek a kamerák, ugyanez az aksi, töltés. Design sem adja annyira. Úgyhogy marad az S23u.
-
jcrk
tag
válasz arcitec #20534 üzenetére
Azt írja a samsung GYIK, hogy az új telefon megérkezését követően 3 munkanapon belül kell elküldeni
Szerk: "Mennyi idő a készülékbeszámítási folyamat?Az új készüléked átvételétől számítva 3 munkanap áll rendelkezésedre, hogy adataidat átköltöztesd régi készülékedről az újra. Ezt követően legfeljebb 25 naptári napon belül megkapod a végleges árajánlatot régi készülékedre. Az árajánlat elfogadására vagy elutasítására 14 nap áll rendelkezésedre, amennyiben ez alatt nem érkezik válasz, úgy a régi készülék visszaküldésre kerül részedre."
[ Szerkesztve ]
-
jcrk
tag
Én becserélem az S23U-mat egy ugyanúgy 512-es S25U-ra. Engem meggyőztek, hogy megadják érte a 257-et, plusz mellé 20k-t pontokban a 3%-on felül, plusz 10% K&H visszapénz és a ráadás smarttag. Nem olyan deal, mint mondjuk 2 éve, de elég korrekt ajánlat
Meg nem mellékesen 4 óra képernyőidővel már nem bír ki egy napot az akksija, ami óriási gáz egy 1,5 éves telótól
[ Szerkesztve ]
-
bordi10
senior tag
válasz Davee. #20531 üzenetére
Láttam, elolvastam minden GYIK-ot, csak nem hiszem el.
Írja ezt is: "A Foxway bevizsgálja a készüléket és egy végleges árajánlatot küld. Ha elfogadod az árajánlatot..."Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO | PSN Id: bordi10
-
TODI1111
veterán
válasz ruszi_tomi #20526 üzenetére
A ne zavarjanak mód beállításánál nézd meg a jelzések és hangokat. Nálam csak a jelzések vannak bekapcsolva. Illetve alkalmazások értesítéseinél nincs-e engedélyezve valami.
Zolka75
Samsungok nem ébresztenek kikapcsolt állapotban. Kikapcsolás helyett tegye repülő módba és akkor tud ébreszteni.[ Szerkesztve ]
-
Zolka75
tag
Szevasztok ismerős s23 ultrája elmondása szerint kikapcsolt állapotban nem ébreszt másnál is van ilyen? Vagy valami megoldás Vagy ötlet mit kéne beállítási?
KösziZolka, Galaxy A5
-
gjoco1
addikt
válasz Ferenczi Áko #20525 üzenetére
One UI 6.1 van mindenkinél .
Amúgy ha lakod be elképzelhető , hogy frissül , de a 6.1 az marad még ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
ruszi_tomi
aktív tag
Sziasztok!
Nem zavarj módban is kapok értesítéseket hanggal, ami este elég zavaró. Ha a hangrerőnél az értesítéseket teljesen offolom, akkor meg nem ébreszt. Találkozott már valaki hasonló anomáliával?Samsung Galaxy S23 Ultra
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Került hozzám egy zsír új S23 ultra, One ui 6.1-el. Ez jó vagy nem? :D Tudom hogy régebbi verzió, kíváncsiságból megnéztem, hogy milye fw van rajta..
-
petymeg
addikt
válasz DefJamHUN #20506 üzenetére
Ja, meg mellé 100 ezerért beszámítottak egy működő okostelefont, én egy 5 forintot érő Sony Xperiat vittem, plusz még kaptam Mediamarkt kupont 40 ezer ft értékben. Valami 100e ft-ot kellett így rádobnom a 22 Ultra árára.
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
petymeg
addikt
Nézegettem én is az új Ultráról a bemutatókat és szerintem nincs értelme váltani 23-ról. 22-ről 23-ra volt, de itt nincs akkora lépés 2 generáció alatt, mint akkor volt 1 évalatt. Jó lesz ez még 1...2 évig.
[ Szerkesztve ]
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
őstag
válasz Probert75 #20518 üzenetére
Nos, az utolsó operációs rendszer megjelenéséig (Android 17) havi biztonsági frissítés érkezik. Az utolsó évben, tehát kb. 2027 februárjától negyedéves patchek jönnek majd. Ettől több infó nem volt összekukázható nagy hirtelen.
[ Szerkesztve ]
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
tylerddd
veterán
Dizájnra, amiben egyébként én hajlandó vagyok kompromisszumokat kötni, nekem kifejezetten tetszik. Persze váltani nem fogok emiatt (se).
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
klaya86
senior tag
válasz bordi10 #20517 üzenetére
Én is ránéztem, csak kíváncsiságból. 240 e Ft körül adna a Samsung az 8/256os zöld s23 ultraért. Az gyakorlatilag a jelenlegi piaci ára használtan. De igen, bennem is felmerült a kérdés, hogy beküldöm és azt mondják bocsi,150e Ft . Akkor mi van? 😀 De még így is kb 240e Ft kéne rádobjak. Nekem annyit nem ér, mert gyakorlatilag egy picit reszelt S23u lett az S25U. Ráadásul nem is tetszik.
-
iceQ!
addikt
Ha a cég megveszi S25U-t akkor cserélek, amúgy nem. Nézegettem,nézegettem....minek?
Nem tud semmivel sem többet, de tényleg. Hangyaf@sznyi változás, amire használom arra a mostani is elég.
Jöhetne valami "korszakalkotó" újítás a Samsungnál is (pl.: nagyobb akksik)[ Szerkesztve ]
-
bordi10
senior tag
válasz babosf #20515 üzenetére
Nálam is. Ezért is agyalok, hogy mennyire lehet valós, mert csak utólag derül ki. Akár 257, akár 270, ez még nagyon jó deal (lenne) most eladni ennyiért. Elviszik, visszajeleznek, hogy hát 160K? Maradhat? Na akkor mit csinálsz, hiszen a kiírt ár nem garantált...nem tudom.
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO | PSN Id: bordi10
-
Lajmund
őstag
válasz MrCsiT #20500 üzenetére
Csábított de nem érzem azt a késztetést mint a 23 ultránál hogy kell. Sík kijelző egyedül ami tetszik kb ennyi.
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
-
DefJamHUN
aktív tag
Korábban voltak mindenféle kuponok és szinte nevetséges árra tudták lenyomni az előrendelői árat a megjelenőknél. Valaki nem rendelkezik ilyen kuponokkal? Lehet beváltanám a 23ultrát.
" Vegyetek jót ha tudtok "
-
klaya86
senior tag
válasz MrCsiT #20500 üzenetére
Esélytelen. Hatalmas csalódás. Van pofajuk még mindig az 5000es aksi+45w kombót tolni 5 év után is. A kamera szettet már ne is említsük. A design az egyéni ízlés dolga,de nekem a szögletes, férfias , egyedi ultrák tetszettek. Ezért is vettem s23 ultrát.Erre jön ez a semmilyen forma.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! TCL 40 NXTPAPER 8GB/256GB Mobiltelefon! Független!
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garamciával
- Samsung Galaxy S20FE 128GB, Kártyafüggetlen, Használt, Ajándék Töltővel
- Honor 90 12/512GB dobozos szép gyári független 1 év jótállás
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest