- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
zack
nagyúr
Ok. Akkor ma tetetek rá egy Brando-t.
Megtaláltam köszi.
Mi ennek az elmélete egyébként? Miért kezeli 2 helyen a maileket? Ettől mert kikapcsoltam a Gmail értesítést, a Social Hub jelezni fog ugye?
Te melyiket használod? Vagy van valami olyan letölthető Gmail mail progi, ami csak mail-re van, de normális a felülete? Jó lenne nekem, de baromira nem tetszik.
Te melyiket használod? -
zack
nagyúr
-
agabe
addikt
Hmmm..ez nagyn jo vetel lehet, de levywn meg a szamla is a garilevelene kivul... kulonben nem tiszta.
Ha megvan mind, akkor jo fogas lehet, mert decemberi telo...viszont ket napja nincs uppolva, igy lehet, hogy mar nincs meg...de akkor meg zarnia kellett volna a hirsetest.Szerk: mire leirom, mar rwg tulhaladtak az esemenyek
igen...ird majd meg mi a helyzet, mert mostmar tenyleg kivancsiak vagyunk -
-
agabe
addikt
szerencsere az s sorozatnal mindent konnyen vissza lehet allitani gyarira.
a fuggoseg sem lenne problema raadasul, de ez mas tema, nalad nem is merul fel.
Ha 100alatt van fuggetlenul, akkor az tenyleg jo ar...itt is volt valaki ma aki 95-ert arulja az ovet...bar azt nem tudom fuggetlen-e (de mint fentenb irtam a fuggoseg konnyen athidalhato, max a garihoz kell, igy a fuggetlen telo sem igazan er tobbet), es tavaly augusztusban o pl. mar valakitol megvette, igy fogalmam sincs van-e hozza a garin kivul eredetet igazolo szamlaja, de ha nem elofizus, akkor tenyleg barmelyik ugyanannyit er.Ha speedshop-os, es egyeznek a szamok, akkor nagy gond nem lehet vele.
Azt ugyse fogod megtudni soha, hohy mi volt ra esetleg telepitve mert tenyleg minden visszaallithato a gyari allapotra sgs-eknel. -
agabe
addikt
Nem ártana hozzá a számla is amivel megvették.
Samsung garancia (ha a hologramos matricás) elvileg jelenthetne biztonságot, de tuti van aki be tud szerezni üres garipapirokat.
Attól is függ hol veszed? Sufni Gsm, vagy magánszemély ?Amint más topiktársnál előfordult...nézd meg, hogy az akksi mögött a gyári számot, és IMEI-t feltüntető matrica ott van-e és egyezik-e a telóban lévő IMEI számmal.
Ha van eredetet igazoló számla, akkor elég tuti a helyzet, de ezeken túl a buherát nem fogod tudni észrevenni ha volt vele.
Ha használtat veszel, akkor sose lehetsz biztos semmiben, max a fentiek egész jól csökkentik a kockázatot. -
F-ECT$
titán
Hát mivel lehet függetleníteni, az imei számmal kavarni, meg a mindenféle root/romolás nyomait is eltüntetni, ezért szoftveresen nem sok mindent tudsz megnézni.
Hardveresen meg mindent: telefonálj vele simán + fülessel, kapcsold be és teszteld térképet, wifit, bt-t, kamerát. Ha mennek, akkor már csak a karcmentességet kell megnézni.
Aktív témák
Hirdetés
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- Hardcore café
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest