- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
Aktív témák
-
-
Gizmo94
veterán
Nem fog szarrámenni, ne aggódj.
Elképesztően tud melegedni néha, azért amikor két mag dörget kb. 0 légtérbe bezárva mindenféle aktív hűtést nélkülözve, gondolhatod,hogy termel hőt. Aggodalomra semmi ok, még egyetlen SGS sem sült meg. Sajnos az optimalizálatlan játék engine-k esznéletlenül pörgetik a processzort, de még a böngészésnél is tud rendesen melegedni.
Pl. én most raktam fel a Turkbey V32-es romot, ami full wipe és amire belaktam a telefont, mindent visszatelepítgettem, addigra úgy sütött, hogy gusztustalan volt fogni.Nem kell félned károsodástól, nem hal meg, csak melegszik, ez ilyen.
Ilyenkor télen ha esetleg valahol hidegben várakozol,még jól is jöhet. -
trobi28
addikt
Én is meglepődtem az elején amikor kezembe fogtam hogy tud melegedni rendesen.
Annyira meleg volt néha hogy attól féltem lesz@p a zsebembe
Na de 100 szónak is egy a vége,egyszerü fizika az egész:ekkora teljesítménynél hő keletkezik és ennyi,megsülni nem fog,Samu megcsinálta ezt rendesenEgy barátom most vett i7-es gépet,ha játszik olyan forró hogy nem tudod rajta tartani az újad
a touchpadon-on.Ki hívta a szerelőt azt mondta ez normális -
Rotate
veterán
te magad mondtad, hogy még egy embertől sem hallottál olyat, hogy a telefon megsült volna? ergo saját magad válaszoltad meg a kérdésedet... nyugodj meg, nincs semmi gond a telefonoddal...
ha nagyon zavar, vedd meg a 2000mah aksit, az kijjebb hozza a hátlapot, jobban leadja a hőt, kevésbé érzed melegnek... vagy pedig tényleg add el, és nyugodj meg...
szerk: ne mondd már, hogy az én hsz-eimből az jön le, hogy aggódnod kéne..!?
-
Rotate
veterán
megsülni biztos nem fog... ha megnézed a többi HD játékot, egyik sem fagy meg ha meleg, csak a GTA... nyilván hibás a játék... sőt, a GTA sem attól fagy, hogy melegszik, engem van hogy már a save háztól következő második kanyarban kidob, sőt, van hogy a főútig sem jutok ki...
az hogy melegszik egy aktív hűtés nélkül elektronikus eszköz erős terhelés esetén, szerintem te is belátod, hogy teljesen normális dolog... sőt még egy asztali gép, böhöm nagy ventillátorral is hőt ad le... az elektronikai eszközök mind így működnek... kérdés, hogy az adott gyártó mennyire tudja ezt a hőt elvezetni... nyilván egy notebooknál, számítógépnél még csak-csak megoldható, de egy 8,5mm vékony eszköznél, ahol pár milliméter műanyag választja el a processzort a külvilágtól, nem kell mérnöknek lenni, hogy megértsd, annak a hőnek valahova mennie kell...
a telefon nem fog megsülni, nyilván nem megállás nélkül játszol napokat, azt a pár óra melegséget pedig kibírja, ezek az eszközök mind úgy vannak tervezve, hogy ez ne okozzon gondot, nyilván ők is tudják, hogy hő keletkezik, amit ki kell bírnia...
azt meg, hogy ilyen drága készüléket garancia nélkül vettél, inkább nem is kommentálnám, mert én lennék a bunkó... remélem most már érthető választ kaptál a kérdésedre, ha még ez sem elég, nyilván veled van a baj, nem a telefonnal...
köszönöm a figyelmet...
-
horseface77
tag
Hali.Én csak annyit tennék hozzá,hogy gondolj csak bele az S2 felépítése gyakorlatilag olyan mint egy pc-é csak kicsiben.Namost ha elkezdjük terhelni a pc-t mi történik? Bizony csúnyán elkezd melegedni.Nézd csak meg ha futtatsz egy komolyabb pc-s gamét hány fokos lesz a cpu vagy a gpu? Nálam sokszor 70 fok körüli csakhát ott segít a venti mert megemeli a fordulatszámot.Tehát a telódon szinte fullra terheled a procit meg a gpu-t szerintem tök természetes,hogy melegedni fog ráadásul nincs ami hűtse.Egyszóval szerintem nem kell ezen filózni ha dolgozik akkor melegszik.Ennyi.Üdv.
-
agabe
addikt
elég ha pl. ezt a fórumot olvasgatod a telón, akkor is melegszik a proci érezhetően (nem csak langyul), míg más oldalakkal ilyet nem produkál.
Lehet, hogy GB hiba, lehet, hogy az aktuális tartlamak, programok nincsenek jól megírva, de tuti valamilyen szoftveres dolog az okozója. -
Gizmo94
veterán
Kaptál érdemleges választ Rotate-től is,maximum nem olvastad el. Azt írod,értesz az androidhoz,de úgy látszik,ahhoz,hogy megnyugodj,hogy semmi baja a telefonodnak,húsz embernek kell leírnia ugyanazt. A Melegedést az optimalizálatlan játék okozza,amit jájátszol,de vannak rá patchek. Egyébként is,ha vetted volna a fáradságot a keresőbe beírni a melegszik szót,kaptàl volna elég eredményt,mert azért az Sgs kétmagos és vékony telefonként intenzív terhelésre melegszik,ez normális. Valamint ha visszaolvastál volna,láttad volna,hogy a melegedéssel kapcsolatos panaszok oka mindig szoftveres volt. Amúgy meg fogd fel pozitívan a kérdést,tél van,most jött be a hidegfront,ez a hő akár még jókor is jöhet ;-) Amit meg csak érdekesnek találtam a kommentedben az az,hogy ha meg hiba okozná a problémádat,akkor igen érdekes szervizmódot alkalmaznál a javításra,jelesül az eladást. Yeah,ez aztán a fair buli,ajvék,szar a telefon,adhatom el. lehet,hogy én látom rosszul a kérdést,de átlagembernek hiba esetén a szerviz jut elsőként eszébe,nem az eladás.:-) de nyugodj meg, nem hibás a telefonod,így nem kell elsóznod senkinek,használd nyugodtan,semmi baja. ;-);-)
-
Rotate
veterán
értsd már meg, hogy nem a telefon miatt fsgy... nézd megva narket kommenteket... S2-n csinálja, mert szarul van megírva, semmi köze a melegedéshez... mellesleg nálam is melegszik, de nem annyira mint ahogy beállítod, akkor nálad sztem valami nincs rendben a telefonnal...
Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- World of Tanks - MMO
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Linux kezdőknek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Aurát vált a Vivo V60
- Canon MILC: EOS R és M topik
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest