- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
Marhára bevált ez a Sony Bravia Engine.. Máris removed..
Mondjuk az égvilágon nem is vettem észre semmit... Remélem, a forgó screen fejjel lefelé beragadó lock bugját is kiszedi...."Added new facebook and twitter , Added MOTOROLA VOICE COMMANDS"
lesz mit kihajigálni ebből is.....
-
R2D20208
addikt
Ez sem jó..Mert naponta jönnek rá a ROM-ok. Jkayt és Siyahot követve
(áttérek Hyperdroidra ma jött ki az új) ez nem frissit naponta
-
F-ECT$
titán
Nekem a 2.3 siyah van fönn, ez egyelőre jónak tűnik, bár nekem is volt egy restart után folyamatos fc. Ekkor wipe cache/dalvik megoldotta a dolgot.
szerk: Igazán nagy különbséget egyébként nem éreztem az utolsó 4-5 siyah release kapcsán, hacsak a hackelt 2.1-es, quadrantban 7k-t pontot elérő verziót nem számítom
-
R2D20208
addikt
Linkeld már ide, mert engem nem enged be az oldal.Lécci.Azt irja 10 nap karbantartás.
Sztem szépen betémázom, átírok rajta mindent, átikonozom, és maradok a gyárinál. Ugyanazt hozzák a gyáriak, mint a szétmoddolt customok szinte. KK5 nél ezt tapasztaltam...
Mi az a DevTools ? Benne van alapban a FW- ben...ezzel összefüggő lehet ?
-
Rotate
veterán
eddig is mindenki látta az adataimat, ezután is így lesz... bank számla adatok meg nincsenek a telefonomon, de ha lennének is, minden belépés egyedi kód által törénik, amit egy kis olvasó a kártyámon keresztül generál... tehát akkor kéne vinniük az olvasót meg a bank kártyát is... hát megnézem CIQ-val hogy fog menni
-
Caaabi
senior tag
ahham, ezeket énis megnéztem fb-on postolta a checkromos oldal, kiváncsi vagyok hogy milyen... most gondolkodom rajta hogy fel is rakom a check v4 re hisz az oldalon azt irják hogy "[ROM][XWKK5][2.3.6] CheckROM RevoHD™ V4 with Bravia Engine It's a masterpiece!"
Most nézem itt hogy hogyan kell felrakni, vannak ilyen code-ok meg mindenféle átirkálás viszont az utolsó mondat : "bravia.zip is a CWM flash-able file for CheckROM RevoHD V4 User's (u dont have to do any of the above, just flash it via CWM)" <--- tehát én így hogy checkrom v4 et használok letöltöm a zipet, felrakom recoveryböl aztán szevasz?! -
Arcanis
aktív tag
ugyanúgy Free+ a GT Racing: Motor Academy
holnap kipróbálom -
tajcsi
őstag
Turky után fenálla veszélye hogy nem lesz elég csicsás
Nekem a török nem tetszik mert iszonyat túlvan lőve..am is, nekem általában 3-4 launcher is fennvan, és mindegyik másképp van costumizálva, de az én összes csicsámnak még a fele se közelíti meg a török bucsus stílust
-
tajcsi
őstag
Tedd fel nem fogod megbánni. CM7 után nekem itt ott picikét lassú de ez természetes viszont azok a kurwa bugok nincsenek benne. Hiányozni fog a CM7, de feladtam... CM9 jobb lesz, majd azt kipbálom egyelőre telelett a tököm a CM7 topicban a néppel...
Szal, próbáld ki, nagyon kúl ROm. -
plejik
addikt
Már próbáltam úgy is ,de semmi bármit is akarok csinálni a recovery menübe , mindenre mount hibát dob ki.
Szerintem nagy gáz lehet
Ha felteszem a custom romot eltűnik maga a telefon memóriája, na ez a kemény nem a harry potter
Ha gyári rom van nincs gond de ha főzött behal az egész.Odinból nem lehet valami XXKI4 es főzött romot feltenni?
Visszateszek valami régi gyári romot és arra megpróbálok feltenni valamit.
-
Gizmo94
veterán
Ne is aggódj ezen. Nálam utolsó factory romomnál volt.. valamikor júliusban...
Sógi: Jahh, ember, ez nagyon megy nekem.. Szinte ünnepnap amikor probléma nélkül felflashelek valamit..
De megy már, nyahhh... igaz, valami nem kerek, mert eléggé shit ez az eredmény.. :S
A képfeltöltés átmenetileg nem elérhető, a hiba javításáig kérjük türelmeteket!
Technikai okok miatt a demonstráció Antutu által elmarad. Amúgy 5963
-
ERPY
őstag
Az új törökben 2.3-as Siyah van 5.0.2.7-es recoveryvel, viszont a kérdésedet nem értem.
A restore funkció nekem jó, ha arra gondolsz hogy egy régebbi lementett rendszert vissza lehet-e tenni vele.(#36251) pzstm:
Passzolom. Ez most az lenne hogy csak a datát teszed vissza? Vagy nemértem. No wipe a rom, szal.... -
Sógi
addikt
Természetesen reparttal!
Szűzre pakolok most, root + belakom, aztán megy rá vmelyik custom rom.
Lehet holnap gyári rommal nyomulok
Bazi gyorsan bebootol, kivagyok tőle(#36142) ERPY: Igen...Vmi kis jópofa bootanimra lesz itt szükség, bár amennyiszer újraindítom, tényleg szükségtelen már ezért is..
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest