Hirdetés
Aktív témák
-
Drbonci
aktív tag
válasz
72mviktor #25107 üzenetére
Majd kap másik esélyt egyszer , de most leomar van fent siyah kernelel , holnap majd meglátom hogy bírja , ha nem nyeri el a tetszésem akkor megy vissza a stock kh3 , az nálam jól bevált .
A régi jigelhető bootloadert honnan lehet letölteni ????????
az anyjukért cserélgetik -
Sógi
addikt
válasz
72mviktor #23394 üzenetére
Kajak Darky+Lacus theme-el nyomod? Pont most gondolkodtam, h de rég volt fent, és mennyire jó és megbízható, hiszen KH3-hoz kiadta a romját anno és azóta sem kellett frissítenie, jól tudom?
HEY MAN! UGYEN nincs sértődés?Sztem jövő héten már jön 2.3.5 és akkor belecsapunk a lecsóba
(#23396) DjBlero: Csak nem UOT kitcen-nel nyomod? Ráflesseltél, mi?
-
jajistenem
csendes tag
válasz
72mviktor #22754 üzenetére
aaaaa, bakker tényleg... bocs, ìgy melò utàn màr nem vagyok a toppon..
hàt arròl meg tènyleg nem talàltam semmit, hogy van e jelentős különbsèg 1.4 ès 1.5 között... alà kène vetni mindkettőt röntgennek... Egyébként meg az sem biztos, hogy az 1.5 jobb, lehet. hogy költsèghatékonyabb verziò.... -
Sógi
addikt
válasz
72mviktor #22784 üzenetére
Igen, benéztem hirtelen az első pár találatot
Nekem olyan kellene ami rámegy a vastagabb hátlapra és az egész matt, nem csak a fele...
Ez nagyon nagy BLACK TYRE CASE COVER
Ezmiez robot tok -
Sógi
addikt
válasz
72mviktor #22779 üzenetére
Végül is ez még elég tűrhető...Sőt lehet rámenne a vastagabb hátlapos telefonra is, rendelek egyet, ennyiért nem pénz...
Ez például miez a hülyeség: 600 huf a tok és 2500 huf a szállítás
Ez a magyar ebay, nem túl költséghatékony
Persze van olcsóbb is....
-
ch003067
addikt
válasz
72mviktor #22779 üzenetére
Nahh, akkor az úgy jó is. Rontani biztos nem ront, sőt. az az egyetlen bajom a szilikonnal, hogyha pl leejtem a telt, semennyire nem enyhíti a telefon ütődését, meg háth ugye a képernyője sincs eltakarva ( jó tudom hogy ez nem megoldható az ilyenfajta tokoknál, de akkor is. )
Amúgy jó mert aránylag olcsó is. -
ch003067
addikt
válasz
72mviktor #22776 üzenetére
És abból nem esik ki ?
Úgy értem, hogyha mondjuk ki akarod venni a zsebedből akkor nem jön ki a teló a képernyőnél lévő nagy lyukon ? Érted hogy mit akarok kérdezni nem ?
cundeyy Érdekes. Köszi. Nem találkoztam még sose ilyennel azért nem is tudtam, hogy miről van szó a rádióban.
Holnap ki is próbálom
-
ch003067
addikt
válasz
72mviktor #22772 üzenetére
Lg GT540-hez volt ilyenfajta tokom, és háth semmi jót nem mondhatok el róla...
Össze vissza karcolta a telefon hátulját / oldalát, a ki-be húzogatástól, mert ugye műanyag a keret amibe belerakod.
Teháth huzamosabb ideig ne használd, vagy ne vedd ki sose mert megkopik rendesen a telód majd.
gws580
Az jó, hogy az a fajta legalább nem karcolja a telefont ( mint ahogy fentebb írtam )
-
andersen32
csendes tag
válasz
72mviktor #21808 üzenetére
72mviktor:
Én ezt másképp látom. Már a butább telefonok is tudtak évekkel ezelőtt fotózni, az okostelefonok meg pláne. Ezt a funkcióját a telefonoknak reklámozzák a gyártók, tehát van ilyen funkciójuk, ezért igenis legyen elvárásaink a minőségével kapcsolatban.
Nekem mint írtam, elsősorban fotózásra és videózásra kell mobiltelefon.
Ez a videó végleg meggyőzött, hogy egy 150+ ezer forintos csúcsmobil nem nekem való, sajnos:
http://www.youtube.com/watch?v=_W6crgCNgW0&NR=1
Az összes általam jelzett probléma látható rajta, brutális ahogy nem képes szegény optika rendesen fókuszálni
Kár, mert reméltem, hogy az idáig látott videókon csak bénán videóznak az emberek, de úgy néz ki, hogy szegény telefon videó ügyben csak ennyit tud.
Nincs mese, akkor várnom kell tovább, csak már unom az évek óta tartó várakozást arra, hogy normális kamerás telefont, nem kivezetés alatt álló oprenszerrel hozzon ki egy gyártó.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
72mviktor #21438 üzenetére
Az eliras pusztan, de a lenyeg ertheto. A PIT csak akkor kell, ha masmilyen particios meretu tablara akar frissiteni a rom. Ez SGS alatt volt jellemzo az elejen, tobbfele PIT volt.
SGS2 eseten a PIT egyaltalan nem kell alapesetben, mert minden rom ugyanolyan meretu particios tablara ir, igy felesleges mindig betallozni. Olyan ez hetkoznapibb modon leirva, mint egy windows telepites. Nem kell minden uj telepitesnel NTFS-re particionalni, ha az volt elotte is.
A masik dologra visszaterve, szerintem ugyanazt erjuk el, ha betallozzuk a PIT fajlt, mint amikor formazzuk, a cachet, datat es systemet. A PIT betallozasa utan ugy gondolom ugyanugy formaz mindent a cucc. -
törölt tag
válasz
72mviktor #20805 üzenetére
Már az email címem sincs meg.Sztem csinálok egy másik acc-ot
Picit írjatok a telóról.Mi tetszik, mi nem.Jelenleg kb 1000 hszt olvastam át ebből a topikból, egész onnantól h még nem jelent meg.Aztán a sok sírás h T-nél mikor jelenik meg, mér nem jön a futár stbKíváncsi lennék a mai véleményekre
-
-
F-ECT$
titán
válasz
72mviktor #20237 üzenetére
Az nem mindegy, hogyha leteszed az asztalra, akkor 3g-n szinkronizálgatással 1 vagy 3%-ot eszik óránként. Korábban már számolgattam, de gondolj bele:
-reggel 7-kor lehúzod
-este 11-kor visszadugod, ez 16 óraHa ezalatt 3%-ot eszik óránként, az már önmagában 48%! Ha ugyanezt az időszakot megúszod 16, vagy akár 24%-ból, azzal további 1-2 óra aktív használatot nyersz.
-
Sógi
addikt
válasz
72mviktor #20237 üzenetére
Jah, persze, ha használod rendesen, akkor öröm, ha hazaérsz vele
Én nem 3g-zek, csak wifi..de sztem azért használat közben is számít a kernel, ha már 10%-ot spórolsz egy nap, az is vmi + az sem mindegy, h készenlétben mennyit zabál...(#20238) Soound: Az a baj, h sokan nem szeretnek olvasni, egyszerűbb bekérdezni a topicban
Hányszor ajánlottuk már az 1 hsz-t...ami egy gyári romcseréhez bőven megfelelő leírást nyújt
De az ötlet jó és egyébként támogatom -
killerjohn
addikt
-
Sz.Miki
őstag
válasz
72mviktor #19513 üzenetére
Android Verzió 2.3.3
Alapsáv verziója I9100XXKE7
Kernel 2.6.35.7-I9100XWKF3-CL276555root@dell101#2
Build gingerbread.xwkf3
Kies nem talál frissítéseket, azt már olvastam, hogy borzasztó ritkán frissítik.
Viszont szeretnék hivatalos úton maradni, mászóval nem szeretném ha a garanciám ugrana.
Da ha tudtok ajánlani egy nagyon friss hivatalos frissítést amit itthon is meg tudok oldani akkor megpróbálkoznék vele szívesen, csak írjátok le, hogy mit honnan szedjek le.
Főzött mókolt szoftwerek nem érdekelnek.
-
atiapa
tag
válasz
72mviktor #19447 üzenetére
Meséljétek már el hogy hol laggol nálatok?Nekem még egyetlen egy rommal sem volt ilyen jellegű problémám,pedig szinte mind volt már fent az s2-őn.
Üdv!
Nem mindenkit zavar, de aki látott már más telefont, az észreveszi, hogy a hardverhez képest a képernyőlapozások bizony szaggatnak. Bár eddig én csak a sajátomat, és egy másik S2-t láttam, de mindekettő ugyan úgy laggolt.
A megoldás nálam Batista+LauncherPro duó lett, erre már azt mondom, hogy OK. De pl. a Shell 3D ennél romnál is laggol. Nem tudom, hogy mi lehet az oka, valamelyik romoló egyszer hátha rájön és kikavítja. -
-
R2D20208
addikt
válasz
72mviktor #18620 üzenetére
Nézd csak
Znagy te még emlékszel
Hát meséltem pár szót már. Én nem szeretnék semmi romot futtatni. Láttad tegnap felraktam pár screent, pár sort irtam rola, én szeretem. Ma van aki teszteli, én nagyon kiváncsi vagyok a véleményekre. Én a dizájna miatt (is ) szeretem, mert minden app különleges benne, és tetszik. 3 napja van fennt nekem, még nem akadt. 3 hsz- el ezelőtt valakinek már vmi nem jött be, ami nekem simán. Záró lockscreen. Én ezt fogom használni ujra, amig számomra (az álltalam használt appokkal ) kiválóan működik. Nem ajánlottam senkinek, csak vki rákérdezettt milyen rom ez milyen ikonok? Igy kezdődött. Vannak pici hátrányai, picit több a meló vele telepités után, de én szeretem alakitgatni. Tudom, sokat nem segitett neked, de sztem 2 teszter is ir majd, amire én is kivi vagyok. Nálam teszi a dolgát.
-
R2D20208
addikt
válasz
72mviktor #18469 üzenetére
Én szivesen segitek, még a telepitésben is neked. Tegyél fel egy tszta alapot, ha nem tiszta , semmiképpen NE csinálj wipéket ! Ha csinálsz, nem bootol be a romod. Utánna, válts a nyelvnél magyarra, akkor még nem kapsz teljes magyar ékezetes betűket. Mindjárt rakok neked fel egy betűzippet, egyszerűen rakd belső sd, majd telepitsd cwm-ből. Bocsi, nem láttam hogy kérted a segitségemet....Itt a betű zip is [link]
Sógi Te meg ne add ki a titkaimat
-
Sógi
addikt
válasz
72mviktor #18469 üzenetére
Jó estét!
Poppuri pár ruszkiPoppuri letöltés innen
(#18470) Flashhh: Milyenek ezek a matricák minőségre, fényes cucc?
Látom van matte +2 dolcsiért... -
R2D20208
addikt
válasz
72mviktor #18300 üzenetére
Röviden. Ez egy orosz rommer. Poppuri. SGS - en is használtam a romját sokáig . (pl művészúr dolgozott is nekem az ikonjaiból, amit most is köszönök neki
) Na a lényeg, én nem reklámozom , de sóginak megigértem irok pár sort. Ujra szeretem ezt a romot....Eddig minden oksa. Nem pakolom itt az oldalt tele screenekkel, de lenne mit nézni. Különleges ikonok, különleges alkalmazások. Szines, szép, és stabil. Én szeretem.
5 ikonos tw launcher alapból, nagyon gördülékeny. Statusbarban 3 G kapcsolo is. Trans(fordito progi, root expl, bln, Theme settings, Google+ stb stb alapból. A lényeg, én nagyon szeretem. Most marad darabig. Magyar nyelv, ok. Az alap betűkészletnél nem jön ki rendesen az ékezet, de mint a képeken látszik, (van nekem is egy ZIP ) bármi másik betűtipus oksa. Egy kép az alapról , és egy link ami az én stilusom ahogy használom go launcherrel. A LINK alatt lesz egy screen album, igy nem foglalok itt helyet. Sógi, ha vállalkozó kedvű vagy, majd szólj, és teszteld !
-
Sógi
addikt
válasz
72mviktor #18300 üzenetére
Jól van toszok fel pár képet róla
(elnézést!)
Poppuri egy ruszki rom
Majd R2D2-től várjuk este a véleményt pár sorban
Csodálkozom, h vkinél lagol stock KG6, sztem full szűzre pakolva nem kéne neki
Most megy fel stock KG6 reparttal, mert az a béndzsa 4002-es recovery nem tudja kezelni az átnevezett cwm mappákat, nem árt néha egy gyalu
Remélem kg6 cf rootal menni fog a restore
Fuuu, most sokan ki lehetnek borulva, megint a romolás megy szinte egész nap
-
Sógi
addikt
válasz
72mviktor #18295 üzenetére
Dörzsölt farkas vagy párduc vagy mi a fene az avatarom..
Cognin nagyon flesh ez a téma, ha vkit esetleg felizgatna (NEM OLYAN, MINT A KÉPEKEN! TEGYEK FEL SCREENT RÓLA?)
Docs_hypertheme_v3.5_Cognition_v1.4x.zip(#18296) F-ECT$: A custom-hőz van a legtöbb téma, stockhoz is van csak kevés
Kár érte... -
Sógi
addikt
válasz
72mviktor #18293 üzenetére
Be wazzzeee
KE2-vel vettem, de ugye van hivatalos kies KE7 frissítés, úgyhogy még rá is fogom a xar kiesre, h elbaxta a telefont is, annyira fos
Erre a honeycomb témára már nagyon várok De nem úgy tűnik, mintha pörgetnék magukat...Nektek bejön?? -
Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- BestBuy topik
- Interactive Brokers társalgó
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Házimozi belépő szinten
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest