Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
válasz
#93966848 #20869 üzenetére
És ki. De kicsit fizetős volt.
Water:
Akkor kipróbálom annak.
Ha viszont valóban 109-ért van valami teszkóban, akkor nem lesz az a hülye aki 100 felett adjon érte, alatta meg én nem adom el. Mondjuk ez eredetileg T-s két év garis+ két hónap. De ha ilyen szar az ára, akkor marad.
1. ez biztos, csak már kancsal lettem a nyomkodásától.
2. hát ez tényleg hülyén hangzik az előzőeket figyelembevéve...bár minden telefonomon buktam, így ez nem lesz újdonság.
3. ez az ami igazán meggyőzött. -
rviktor
csendes tag
válasz
#93966848 #20863 üzenetére
Nem tudom mit értesz titkosítás és portok alatt...
mindkettő alapvető részét képzi az exchangel való kapcsolatnakSSL titkosítás ebből adódóan adott a szerver és a telefon között. Titkosítás nélkül, hogy megy e nem tudom egyik szerverünk sem engedélyezi a kapcsolatot titkosítás nélkül.
Ha az e-mail titkosítást és/vagy a digitális aláírást kérdezed az is lehetséges megfelelő titkosító és/vagy aláírási tanúsítvány telepítésével.
-
zseko
veterán
válasz
#93966848 #20806 üzenetére
Nekem is az aksi az eddigi egyetlen gondom vele. Az előző után olyan szinten könnyen megy mint az álom
A mérete elsőre tényleg túl nagynak tűnik, ám elég hamar hozzá lehet szokni, sőőt
Kényelmetlen lesz utána kisebbet használni. Olyan mint mikor a 17" monitor után 24"-t vettem
Netezni is kényelmes rajta, írni is, bár a gyári keyboard válthatna gyorsabban is ékezetes betűre. Próbáltam helyette az AnySoft-ot, de az nekem nem jött be egyáltalán. A Smart Keyboard Pro-t használom így, az pont jó. A színei (sztem) gyönyörűek, egyesek szerint kicsit túlszaturált, végülis igazuk van, de akkor is a legjobb
Bár húzós ára van, de most először érzem úgy, hogy megérte megvenni valamit. Jobban mondva nem érzem azt, vajon jól tettem-e hogy megvettem.
Ami nem pozitívum (negatívumnak azért nem mondanám), hogy gyengébb a wifije (és a gps-e is talán) az előző telefonoménál. Konkrétan, a wifi analizerrel nézve legtöbb esetben 8-10dBm-el kevesebb jelerősséget mutatott, de volt amikor 18-20dBm-et is elért kis ideig. A gps-t még nem teszteltem ki, de bizonytalanabbnak tűnik az előzőénél, viszont elég gyorsan talál jelet. Ezekhez van valami javítás, vagy turbósítás?Összességében nagyon megérte megvenni, egyáltalán nem bánom, ezzel tényleg nem kell kompromisszumot kötnöm (csak az aksival
)
(#20853) yoleeka: Photoshop?
-
DjBlero
őstag
válasz
#93966848 #20835 üzenetére
az uj romokat és rootokat itt össze tudod szedni,mindig belinkeli valaki,ha nem akarsz anyit olvasgatni van a forumnak hasznos keresöje is ám
ha tudod a forum keresöjét használni mindent megtalálsz majd,hidj nekem
meg ha nem találsz valamit mindig segiteni fog valaki itt
-
Laraxior
titán
-
72mviktor
senior tag
válasz
#93966848 #20806 üzenetére
Elöljáróban annyit,hogy volt már egy pár telefonom,pda-m.De ennyire jó még sose
Igazából nekem 2 dolog van ami nem tetszik.Az egyik az akksi,de ezt már sajna megszoktam ,ha használom akkor eszik
A másik meg nem is hiba, csak nekem ,hogy még nincs rá portolva Sense felület.
Nálam eddig ez a TOP
-
72mviktor
senior tag
válasz
#93966848 #20801 üzenetére
Szívesen
Szerintem tökéletes a pdf is rajta,bár én inkább könyveket(kép nélkül)olvasgatok.
Paypalhoz: Én is elbasztam valamit mert türelmetlen voltam,de írtam nekik felküldtem a szem okmányaim másolatait,és válaszoltak is hogy mit kell tennem.Megcsináltam és azóta fasza minden
-
72mviktor
senior tag
válasz
#93966848 #20798 üzenetére
Tessék :Alapfogalmak
-
DjBlero
őstag
válasz
#93966848 #20796 üzenetére
a rootolásal még nem javul az aksi idöd,de ha romot cserélsz pl:kh3 ra akor javulni fog és még a melegedés is kissebb lesz
[pda fan club] itt minden le van irva de 1hsz ist olvasgasad
-
zseko
veterán
válasz
#93966848 #20708 üzenetére
Szia, nekem is csütörtök óta van meg, nagyon könnyű rászokni
Ami negatívum lehetne az aksiidő, de ez most a KH3 rommal javult, és úgy vettem észre gyengébb a wifi és a gps is az előző telefonomhoz képest (Spica). De egyébként hihetetlen könnyedséggel fut a telefon, élvezet használni. Elég méretes az igaz, épp a határon van nálam, de nem cserélném kisebbre
Elég jól lehet már gépelni rajta (csak adhatná be gyorsabban az ékezetes betűket) Nem bántam meg a vételt.
Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Káfrtyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest