- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
Aktív témák
-
Lupi1989
csendes tag
válasz
VINIKOR #6178 üzenetére
Én nem nagyon tapasztalom speciel, konkrét pl.: másfélóra navigálás sygiccel + gyári autóstöltő+ netes frissitések = semmi
de tényleg
eddig maximum 39fok volt a legdurvább...batteryminder méri szerencsére
Szóval nálam nem jellemző..bár 20p-es videót még nem csináltam... -
Legendd
senior tag
válasz
VINIKOR #1336 üzenetére
Nos:
LG: van rajta HDMI kimenet, talán erősebb GPU gyorsítás, viszont rosszabb kijelző, nagyon gyenge akku, illetve számomra nem kedves telefonban az LG
Samsung: Super Amoled + gyönyörű képpel, gyors GPS (elmondások alapján), kiváló Android működés, nagy kijelző, sokak vágya
iPhone 4: most nekem ilyen van...minőség, millió program, amivel nem kell szórakozni telepítésnél, szintén fantasztikus GPS (tapasztalat), de csak egy magos, illetve a szokásos Apple hülyeségek elviselése (nincs fájlküldés, iTunes kell mindig, nincs flash, talán már kicsi, viszont tűéles kijelző...
Én most 90%-ban akarok váltank i4-ről SGSII-re, bár fő okom, hogy unom az iPhone-t 2007-óta, és nekem a net illetve a Gmail tökéletes szinkronizálása a fontos...
Ez mind szubjektív vélemény
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest