- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
HardRic
addikt
-
Varszegig
veterán
engem meg baromira idegesít a beszélgetésnézet, ugyanis a céges fiókunkat is a gmail kezeli, és sok automatikus levelet kapok, ha egy bejegyzést tettek a redmineba. Ezeket kitörölném, de nem tudom, mert csak a teljes beszélgetést lehet, de én csak azt az egyet levelet törölném. Ilyenkor amíg haza nem érek, és gép elé nem ülök ott sorvadnak ezek. Van hogy napi 10-20. Baromi jó.
-
DarkByte
addikt
Hmm. Fura. Akkor majd ujraprobalom egy restartot kovetoen. En ugy vettem eszre hogy wifi egyebkent is meg tudja olni ugy hogy restartol.
Facebook app hasznalhatatlan meg rajta. Random nem reagal linkekre majd kilep.
CM9 nightlyt egyebkent rakott mar fel valaki? Jobban orulnek egy vanila ICSnek. Kar volt TWt eroltetnie a Samsungnak.
-
-
rauley
tag
Egy újratelepítés megoldotta a fotó problémát,azóta nekem is hibátlanul megy a fotó hozzárendelés.
Viszont pár apróbb stabilítási probléma azért még akad ezzel a rommal,néha váratlanul befagy egy pár másodpercre,néha dob egy fc-t,majd a következő indításra rendben megy minden.
Fura,de a mobilhálózat erősségét jelző adat is a telepítés óta 0 dBU,az ASU az olyan 97 körül van,de megy rendesen a telefonálás,és a térerő is remek!
Mondjuk nem tudom mi az az ASU,a dBU,még oké....
A GPS is hamar talál jelet,és mintha több műholdat is látna,mint eddig.
Szóval használható a rom,bár a jótól azért még van pár lépés vissza neki..Összességében azonban úgy látom,hogy jó irányban fejlesztik a funkciókat. -
Sógi
addikt
Belaktam és elég pozitív így hirtelenbe, szinte minden szépen működik, egy kivétellel, mybackup pro visszaállításnál azt írja, h i/o error unable to write to sd card..Ezt nem tudod véletlenül miért csinálja? Sd kártyát látja a telefon..
Lassúbb, mint egy KL1 rom, de elfogadható, lehet a lassabb animok miatt is tűnik annak...
Sztem teljesen használható lesz a mindennapokban, fent is hagyom a tapasztalatok végett..(#45547) HardRic: Arra gondolok, h baromi gyorsan lent van és fent, gyorsabban, mint az előző romjaimban.
K9-el megy minden mailom...
CFB: 5943
-
csabicska
senior tag
Tehát a gyári Email kliens ikonra katt ,beirom freemail cimem ,jelszavam,majd Social club elfogadás mint eddig és ezek után automatikusan bejelentkeznie kellene a postafiókonba.De "a kapcsolat nem jött létre"
Igy csináltam eddig is és mindig működött ,most ez alatt ( ICS) nem jön össze.
Vmi programmal pótolom.,de nekem ez a gyári nagyon bejött. -
KillerKollar
őstag
Köszi szépen a válaszokat!Akkor holnap megy a szervízbe.Amúgy csak azért kérdeztem mert T-nél vettem a telefont aztán sokan mondták hogy beadták szervízbe közölték hogy nem tudnak vele mit kezdeni felküldik pestre várnak fél hónapot aztán ott sincs semmi eredmény és akkor inkább kifizetik az árat de azzal is szeretnek trükközni...
-
agabe
addikt
no igen...erre egyszer már figyelmeztettek, és próbálom is betartani ... nem mindig sikerül. Ígérem jobban igyekszem
nem szoktam még meg, hogy különböző témákra egy hsz-ban válaszoljak, de rajta vagyok.
szerk: többször volt már olyan, hogy írtam egy szerkesztést (pár mondatot), és mire a végére értem addigra lejárt az 5 perc, szal nem is tudom mindig használni amikor akarnám, és ezért sietni is kell vele, nincs idő gondolkozni. ettől függetlenül ha ez a szabály, akkor ez a szabály.
-
Csatlakozom az "user error" csapathoz én is. Hard reset és repart után folyamatos fc melegedés akadás a KP8 nem akadt ennyire, érintőgombok nem világítanak. TW folyamatosan eltűnik helyette felment a go launcher, animációk akadnak. Aksim 4 óra alatt fullra lemerült. Az este folyamán újabb hard reset+ reparttal adtam neki még 1 esélyt. Az összes hiba ugyan úgy megmaradt, plusz bekapcsolt állapotban nem veszi a töltést.Vissza ment a KK5 azóta minden jó. Röviden ennyi a tapasztalat(om).
-
pzstm
titán
-
-
-
BaKax
csendes tag
Erdekes...tableten pl. nincs is olyan lehetoseg, hogy a belso memoria adatai megmaradjanak. /Lenovo K1/
Kulonben pedig nagyon birom ezt a telefont, most mikor raveszem magam vegre, hogy resetteljem minden tokeletesen mukodik, es igy nincs hozza lelki erom.Szerk: megvan a recovery, nem szoltam..
-
killerjohn
addikt
igazából kb napi 15 percet használom telefonálásra
viszont rengeteget netezek, játszom, pókerezek, fórumozok, remote desktopozok (na ott keményen jól jönne...).
Viszont ha (végre) kapható lesz, akkor úgyis beficcen egy Transformer Prime, és ennek fényében nem tudom, hogy kell-e a Galaxy Note...
-
delbarta
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest