- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
a hard reset a gyári állapot visszaállítása, a szó szorosabb értelmében; nem csak a rendszer számára lecsípett partíciót, hanem még a belső memóriát is formázza, és olyan állapotba lövi vissza a telefont - beállításokat...stb is -, mint amikor új állapotában a dobozából kiveszi az ember!
-
BaKax
csendes tag
Senkinek semmi otlete? :S
"Sziasztok, segitseg kene.. :S
Eleg nagy gond van a telefonommal a system folyamat folyton all le, es a telefon nem indul ujra, inkabb csak a launcher. Fekete hatter, es ez kb masfel percenkent ismetlodik..van amikor megy normalisan tobb idot, de rendszerint ujrakezdi. Eloszor arra gyanakdotam, hogy tul sok program van rajta(300+), aztan neki alltam torolgetni, de a hiba megmaradt. Persze ilyenkor nagyon melegedik, es szivja az akut, lezarni nem lehet. Gyari 2.3.5os Androidot hasznalok, valami otlet, javaslat? Azert nem akarok hozza matatni a szoftverehez, mert lehet, hogy hardveres hiba, es meg talan ezenkivul is van. Valami otlet, javaslat?" -
F-ECT$
titán
Szerintem ha KIES-sel frissítesz, akkor semmi sem veszik el. Ezen előnye mellett viszont van esély, hogy behal frissítés közben, akkor viszont minden veszik, ha előtte nem mentetted el valahogy, pl TBP.
ICS november körül várható nem hivatalosan, a hivatalos pedig december. Ez szigorúan szvsz.
-
muveszur
addikt
Általában olyan kernelt kell felrakni a telefonra, ami támogatja az OC-t, és használni kell hozzá egy alkalmazást, amivel beállítod, hogy milyen órajelen és feszültségen működjön a processzor.
De a Tegrak OC-hez már nem is kell kernelt cserélni, működik teljesen stock telefonnal is.Azért tilos, mert a függetlenítés törvényekbe ütközik, ezért nem beszélhetünk róla. De ha dobsz egy privit, mesélek neked valamit.
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos autók - motorok
- SörcsaPH!
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Láncfűrész topik
- Synology NAS