- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
válasz
lujika #42953 üzenetére
Ha Odinos frissites, akkor bukta a gari, ezt maga a samsung magyarorszag mondta a facebookon, mikor lebaxtam oket a kies miatt
"Samsung Magyarország @András: A Kies a Win7 32 és 64 bit verzióin is támogatott. A Kiesen keresztül történő szoftverfrissítés kérdéseivel, kérjük fordulj Ügyfélszolgálatunkhoz. A hivatalos szoftverfrissítés csak a Kies-en keresztül lehetséges, más eszközök használatával készüléked elveszíti garanciáját."Szoval csak a szervizen mulik beveszik-e odinos frissitessel vagy nem
A KP4/8-ra meg a youmobile is azt mondta hivatalos romok, nem tudom ki inditotta ezt a hulyeseget.
#42961: Igy ertettem
After 2 Beta ICS CUSTOM ROMs from Samsung for the Galaxy S II I9100, Samsung has finally started making official ROMs for the Galaxy S II based on Android 4.0.1 and Android 4.0.3, The ROMs leaked as a final version of the Upcoming Next Month (jan,2012) Updates through Samsung KIES.
Aktív témák
Hirdetés
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest