- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
zelma
aktív tag
Szerintem is. Én korábban rendeltem 2800 mah-est, de kiderült a használat során, hogy nem tud annyit, cirka a gyári 1650-es értékén mozgott a teljesítménye.
Azóta kerülöm, az ilyen "nagy teljesítményű" aksikat. E helyett inkább a gyári 2000-st kellett volna rendelnem, most meg már nem fogok + 9-10000 ft-ot kiadni.
A másik jó lesz tartaléknak... -
Piwi
veterán
sok...1700ft-ért...
-
F-ECT$
titán
%-os akkuval egyetértek, még a beégés kockázatát is csökkentené.
Virtuális gombok: az ics telefonokon már csak az lesz, de ezt még nem tudták az s2 megalkotásakor. Ettől függetlenül lehet, hogy a hivatalos s2 ics romban ezt megoldják, de az is lehet, hogy ez az öszvér megoldás marad.
-
F-ECT$
titán
Igen.
cassius.clay: Biztosat nem, és már a Ginger is támogatja a 2 magot.
Gizmo94: Visszanéztem a pár hónappal ezelőtti írásokat, és azt látom, hogy akkuidő javulás hónapok óta nincs. Egyszerűen ennyit tud a telefon: ha be van kapcsolva a 3g, és sok mindent kell szinkronizálni, akkor valahol 1-2% körül fogyaszt óránként. A kijelző sem fog kevesebbet enni semmilyen kernel hatására azonos fényerőn.
-
-
Rotate
veterán
kikerestem és már nem egy cent, úgy látszik már vége az akciónak
visszarakták 0,99$-ra
ez volt az...
56k:
az érdekes az, hogy maga az LG szoftver már nem volt fenn... csak az uninstall cuccok között még ottmaradt a driver meg a bluetooth driver... mindegy, most már nem lesz gondom szerintem
-
R2D20208
addikt
Elvileg kimásolod a battista Systen/app ból(pl root explorerrel) a phone.apk- t , és ajánlatos a contack.apk- t is, és bemásolod, felülirod a romodban lévőre. Ezt ugyanígy kiveheted pl PC- n egy WinRAR- al, és átrakod belső sd- re. (nem biztos hogy menni fog! ) Ezért érdemes kimásolni a romodból ugyaninnen az eredetit sd- re,(a saját phone.apk, és a contact.apk-t) ha véletlen fc- zik, legyen mihez nyúljál. Értem ezalatt, visszarakd az eredetit.
-
gzm
csendes tag
Köszi!
A rootolással már régen megvagyok és a mentéssel is...
Nem lesz gond a Three-vel, mármint ha azt a ROM-ot teszem fel, akkor is be fogja engedni a rendszer? Ez csak 3G-s hálózat régebbi GSM telefon nem is működik rajta. Tudtommal a Three belenyúl a telefonok oprendszerébe is, a skpye is más rajta, sajnos androidra nincs is three-s skype. -
bepe79
addikt
Eddig nem tudtam, hogy mi a f@sz.m az a Törlés az AccuWeatherben ott bal oldalon...
Édesjóistenem... álmomban nem gondoltam volna, hogy a tiszta időt valami barom vagy egy f.s fordítóprogram "Törlés"-nek fordította. Az AccuWeather kicsit nagyobb név szerintem annál, mintsemhogy ilyennek elő szabadna fordulnia benne.
-
csabám
addikt
Téma annyi van pedig rá mint a nyű és baromi egyszerű cserélni őket
Ha minden klappolna akkor váltanék rá, már csak a témázhatóság miatt. Mióta eladtam S1 - et, azóta fáj a szívem egy új után, hogy legyen cm7/miui a telón
Sajnos nálam a costum romok kimerülnek Doc romnál, a többi felejtős. Szóval ebben nem tudok segíteni sajnos.
-
ERPY
őstag
Akkor ne tedd fel.
Próbáld meg egy kicsit bevajazni a bal kezed, a homlokodra pedig paradicsomszeleteket pakolni, és próbáld meg úgy. Ha valaki közben homokot szór a térdedre, az mégjobb lenne.
Szal hagyd azt a kernelt amit linkeltünk, mert azzal jó lenne és sikerülne, de mivel rájöttem hogy nem az a célod, helyette próbálgass alternatív lehetőségeket. Időd van, az idő szép, estére meg majd rájössz hogy miért is kell hozzá AZ a kernel.
Ui:
"De CF-Root-ban már benne van a CWM."
A trabantban is van motor, mégsem forma1-es autó. -
72mviktor
senior tag
Tökéletesen lagmentes, gyors,és itt nem teszteredményre gondolok hanem valós használatra.A memóriakezelése sokkal jobb,szabadon témázható egy témaválasztóval.Én Bladen szinte csak cyanogent használtam,de ott már jóval előrébb voltak a fejlesztésben.Az s2-nél még vannak apróbb hibák de folyamatosan fejlesztenek.Nekem pl a kamera app nem jött be rajta,de én még az első nightly-kat próbáltam.Másnál a bluetooth fülessel voltak bajok.Most már a huszon valahányadik kiadásnál tartanak és egyre jobb lesz.
-
Gizmo94
veterán
HXY: Szerintem ilyen formában nem érdemes OEM SGSII-t venni. Nem az az árkategória, nem éri meg a spórolás. Én legalábbis semmiképpen sem vennék így.
Esetleges eladásnál is számít a doboz és a tartozékok, na és egy átlagos hardver ok., hogy OEM, de egy prémiumteló??Továbbá a garanciát ők adják?
Valahogy megnyugtatóbbnak érzem a két év + két hónapos Samsung garit.. -
Fortunei
csendes tag
Úgy tudom, a DHL különleges szolgáltatásai között szerepel a hétvégi kiszállítás is, csak a T biztosan nem erre kötött megállapodást ( jó kis felára lehet). Rémlik is, hogy a T oldalán (a szállítási feltételeknél) munkanapot emlegetnek . Szerintem legkorábban keddre, de inkább szerdára várhatod, mivel hétfő ünnepnap.
De ne legyen igazam. -
Remus389
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest