- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
Aktív témák
-
Jadro
veterán
válasz
#10949376 #1195 üzenetére
A mondanivalód lényeget értem, de te az enyémet nem biztos. Nem reklámozok konkrét névvel ha nem muszáj és pont. Az, hogy ez neked tetszik-e, más kérdés és nem is ebbe a topikba való. Így részemről ezt lezárnak tekinteném ha nem bánod.
moco: Várom már hogy kézbevehessem, mert igazából kicsit félek még a méretétől.
Hardric: Igazad van, de hát ez egy levédetett megnevezés, ami pontosan leírja a színt. Nincs mit tenni.
-
moco22
aktív tag
jézusom már mit ki nem találnak
kicsomi a Mount Everesten (Kenton Cool unboxes the Samsung Galaxy S II on Everest) szerintem már kicsit túlzásba viszik a dolgot -
Jadro
veterán
válasz
#10949376 #1190 üzenetére
Tegyük tisztába akkor: Először is a neve T-mobile, ha már a pontosságon lovagolunk. Másodszor meg nem akartam cégnevet írni, mert nem reklám célzattal írtam. Ezért utaltam csak rá. Ezen miért kell felhúznod magad? Mert neked nem esett le a magenta és le kell verni valakin az ostobaságod? Nem volt egyértelmű a célzás vagy mi a baj? Komolyan ekkora a probléma? Jelentkezzek a börtönben? Mennyi elzárást látsz jónak?
(a kóla nem jó példa mert nem egy cég egy adott termékét jelenti)
-
moco22
aktív tag
válasz
#10949376 #1184 üzenetére
nem védeni akarom és bele sem akarok szólni, de keress rá. magenta szolgáltató. kidob egy rakat találatot.
így is hívják t-mobile-t.
magenta szolgáltató -
törölt tag
komolyan mondom az agyam eldobom ,nem igaz hogy ha az a neve a szolgáltatónak hogy tmobile ,akkor miért kell ilyen baromságokat írni helyette nem csak te írod ,akkor miért nem t-kenyér vagy lópikúla aki ezt kitalálta ez egy nagy barom.vagy pl a kóla ne ez legyen hanem fekete-bubi vagy ne szóda hanem bubis fehér.az ilyen embereket börtönbe kellene zárni!
-
moco22
aktív tag
http://www.xxlgsm.hu/keres.php?load=1280
-
szimike79
őstag
Ez megér egy kattintást. Bár árat még nem írnak.
-
CHIPman
nagyúr
[kétszeresen extranagy] nevű kedvenc gsmboltunkban 159k-ért előrendelhető.
-
moco22
aktív tag
válasz
carpediem007 #1181 üzenetére
azt ők nem fogják tudni.de miért favorizáljátok már annyira? nálunk még se híre, se hamva. majd jövőre....talán
-
carpediem007
tag
Kérdeztem, de nem tudtak mondani
NFC-re rá se mertem kérdezni
-
buda002
csendes tag
válasz
carpediem007 #1179 üzenetére
Árat tudsz mondani?
-
carpediem007
tag
Parnero GSM et felhivtam, azt mondták h szerdán várható h lesz Addig még kibirom
-
p87
senior tag
Köszi mindenkinek!
Elég sokan rendeltek már ahogy látom és már meg is kapták páran. -
moco22
aktív tag
az expansys oldala ahhoz mérten változik, ahogy bejön hozzájuk szállítmány és ahogy rendelik meg tőlük. tehát nem naprakészek, hanem majdnem hogy órára készek.
nyugodtan rendeljen tőlük aki akar, normálisak. -
ERPY
őstag
Én is agyaltam hogy megrendeljem-e tőlük, de így hogy óránként változik a kiírás valahogy elment tőle a kedvem. Most éppen 5 nap múlvai kézbesítést írnak (tegnap még 36 nap vagy mennyi volt kiírva), de félek hogy ha megrendelném még 3 hét múlva is várhatnám mikor lesz belőle valami, közben meg már máshonnan is hozzájuthatnék olcsóbban. Jártam már így, azért vagyok félénk ezzel kapcsolatban. Nameg valahogy sokallom ezt az árat érte, sztem 1 hónapon belül máshonnan sokkal olcsóbban is meglehet szerezni.
-
p87
senior tag
Egyébként valaki megkapta már az Expansys-tól?
Korábban írták, hogy már rendeltek tőlük.Én is filózok, hogy rendeljek-e.
-
AS
félisten
Igen most már nem a Nokia az első Europában..
-
carpediem007
tag
válasz
foregister #1159 üzenetére
Júliustól lesz benne, ha minden jól megy. Kérdés az, hogy early adopterként szükség lesz-e rá, lévén külföldön sem nagyon használják még az NFC-t tömegesen és nálunk is egyedül csak a PayPass ami kihasználná, viszont nem hiszem, hogy a bankok (vagy rendezvények) tűkön ülve várnák, hogy mikor integrálhassák a mobilokba...
Ez az info mennyire tuti?
Idáig csak azért nem rendeltem meg, mert NFC-set szeretnék
-
p87
senior tag
Ez az Expansys mit össze variál.
Tegnap estére még június 5. volt beérkezés ideje, reggelre már csak 5 nap múlva, most meg megint 100+ van raktáron.Most tényleg van nekik raktáron, vagy így csalogatják a vevőket, hogy rendeljenek és várhatnak több hetet mire megkapják?
-
LBandi
aktív tag
Nem értem miért spórolták ki belőle a 2 magos procit
Ha már még nagyobb lett a kijelző legalább a felbontáson is növeltek volna, így akinek nem jön be az S2 felbontása erre mit fog mondani?
A fizikai méreteire tekintve kíváncsi leszek mennyivel lesz nagyobb mint az S2.twine: Bennfentes infók alapján magentáéknál lesz elsőként kapható a hazai szolgltatók közül, az is csak május vége június első fele körül +/- egy hét.
babosmiki: tessék
-
twine
veterán
válasz
cassius.clay #1147 üzenetére
Ha évek hosszú sora óta PDA-t használnál, ezt a dolgot nem dobtad volna be! A PDA már csak ilyen! Egy nap.....! Nem telefont veszel 100.000.- "+"-ért hanem egy PDA-t! Mutass nekem egy laptopot amit két-három napon keresztül folyamatos bekapcs mellet tudsz használni!
Szerény tudásom szerint még ilyen sincs!
Tipikusan az anyagias oldalról közelíted a dolgot, és megfeledkezel arról hogy a földön élsz, ahol a fizika,kémia,biológia még mindig erőssen ott van!Azért mert te "100.000.-et kiadsz érte" még ezeket nem fogod tudni megcáfolni a pénzedért!
Utáltam mindig a "tepsiket",de azért ez első látásra szerelem,,,főleg a tesztvideók után!
Azt hittem WinMo után lenyugszom egy "erős" Droiddal (Galaxy S) de ezek a "roh@dtak" nem hagyják nyugodni az embert! Alig várom hogy megjelenjen szolgáltatónál
Tényleg...nem lehet tudni Magyar szolgáltatók, és az SGS2 viszonyáról semmit? Google barátom nem nagyon akar segíteni -
foregister
tag
válasz
carpediem007 #1157 üzenetére
Júliustól lesz benne, ha minden jól megy. Kérdés az, hogy early adopterként szükség lesz-e rá, lévén külföldön sem nagyon használják még az NFC-t tömegesen és nálunk is egyedül csak a PayPass ami kihasználná, viszont nem hiszem, hogy a bankok (vagy rendezvények) tűkön ülve várnák, hogy mikor integrálhassák a mobilokba...
-
carpediem007
tag
Véletlen nem tudtok róla mi lesz ezzel az NFC-vel?
Köszi
-
mzsf
csendes tag
http://www.technet.hu/telefon/20110506/samsung_galaxy_s_ii_teszt_szinte_tokeletes/
-
t72killer
titán
válasz
cassius.clay #1147 üzenetére
"Egyébként igen, a Mugen japán márka, és elég jónak számít ezen a fronton ( telefon akku)"
Sajnos emellett drága is, a mugen 3200mAh-os akksi 100$, míg a kínai 3000mAh-s 20$ alatt is van (és ezutóbbiról se írnak rosszat) - sztem beszerzek belőle egyet, ennyit megér (pláne, ha zsebben van mellette a feltöltött gyári akksi)#1151: Árakat nézve sztem az előfizus árak többet nyomnak a latban. Illetve az, hogy kártyafüggetlen(íthető)-e a teló.
-
ERPY
őstag
Az Expansys oldaláról:
"Amennyiben rendelése ma 4pm -ig megérkezik, a termék megérkezhet Önhöz 36 munkanapon belül"
Na, ezek szerint egy jódarabig innen sem lesz vásárlás. -
-
fairi
őstag
válasz
CHIPman #1135 üzenetére
Hogy is írják a marketing rizsában?
"Express your color! This brilliant display delivers superior color, enhanced readability, and great battery consumption. The Truly vivid color reproductions will really surprise you and because the contrast ratio is very high, you can clearly see separations of light and dark."
http://www.samsung.com/global/microsite/galaxys2/html/feature.htmlEzt lefordítva emberi nyelvre:kegyetlenül túlszaturált színek!
Vhogy a visszafogott színhűre kalibrált szavak nem szerepelnek.Reklámok egy erősen túlszaturált túlontúl élénk (vivid) világot ígérnek.
Élénkség annyira meglep néhány embert hogy oldalakon tudnak emiatt flame-elni. -
CHIPman
nagyúr
válasz
zeroo5ux #1146 üzenetére
A képernyő milyensége relatív. Színteltségben és feketében a legjobb, ezen kívül minden téren van jobb nála. A legerősebb procit így nem jelenteném ki, okozhat még meglepetéseket a Tegra, a legtöbb RAM pedig már most nem igaz, az Atrix 4G-ben is ugyanennyi van, és már elég régóta. Jelenleg még a legjobb, de nem sokáig.
cassius.clay: Vegyél százezerért Nokiát 2,5"-os képernyővel, az tovább fogja bírni. Vagy azt a Philips csodafont, amit nem kell tölteni hetekig, cserébe nem tud semmit. A választás lehetősége fennáll, és rajtad múlik. Tudás, vagy akku. A kettő együtt nem megy, és a használók 95%-ának nem okoz gondot nap végén töltőre dugni ilyen tudás ellenében.
Ha meg a gyártó a fáradtságot venné mindenhez, akkor nem jutnánk előre semmilyen téren.
legiaap: Alapesetben 200MHz-cel lassabb, illetve még a Froyo miatt is lassú. Na meg ott van még az 135%-nyi pixel, amit számolni kell. -
cassius.clay
senior tag
válasz
t72killer #1144 üzenetére
Tudom, hogy van nagyobb teljesítményű akku hozzá,de ha 100 ezer ft-ért veszek egy telefont, akkor vegye már a gyártó a fáradtságot és tervezzen egy ilyen kaliberű készülékhez hozzá méltó akkumulátort, ne kelljen még azt is külön beszerezni...
Egyébként igen, a Mugen japán márka, és elég jónak számít ezen a fronton ( telefon akku) -
zeroo5ux
aktív tag
válasz
CHIPman #1145 üzenetére
szerintem meg a legjobb telefon ami a piacon van.
legjobb kijelző nem felbontásba értelemszerűen hanem összességbe.
legerősebb processzor
legtöbb ramezek amik nem sok telefonról mondhatók el most, és nekem csak ez számít, mondhat akárki akármit a Samsung elkészítette a legjobb telefont minden téren!
bele lehet kötni a felbontásába, bele lehet kötni az akkumulátorába, bele lehet kötni a műanyag házába sokakat ez úgyse érdekel mert elsőre beleszerettek eme csodás telefonba
-
CHIPman
nagyúr
válasz
cassius.clay #1142 üzenetére
Egyrészt már most csúnyán le van maradva a Qualcomm kétmagosok terén, másrészt meg ez a cucc a felbontás miatt nem lehet a legfelsők között. Az egy napos üzemidő meg stimmel, most már nem a 2"-os képernyőkkel szerelt gyenge hardverű gagyifonok világa van, de lehet olyat is venni. Valamit valamiért.
-
t72killer
titán
válasz
cassius.clay #1142 üzenetére
vagy egy 3000-3500mAh-s utángyártott akksi póthátlappal
Azért szenvednek amúgy a sovány akksikkal, mert a valamirevaló darabok még mindig nagyok és nehezek
Egy Mugen 3200mAh-os kb 2-3x akkora, mint az alap 1500-1600mAh-os akksik. (ja, és a Mugen márkának számít akksifronton, japán cucc, ha jól tudom).
#1143: tartok azért pár dologtól: pl mi lesz a navigációval (valszleg sygicra fogok benevezni - amúgy az IGO-val sem voltam az utóbbi időben megelégedve, többször bevitt már a buxusba). Amúgy tuti óriási lépés lesz a kaiserhez képest
-
cassius.clay
senior tag
A Samsung elérkezett arra a szintre, hogy nem szorongatnia kell az Apple-t hanem csak tartania ezt a minőséget,amit most hoznak. Sztem a kétmagosok között, hardveresen olyan nagy különbség nem lesz, amivel ez elit mezőnybe lehetne emelni a készüléket a kétmagosok között, ha végre csinálnának NORMÁLIS akkut is az ilyen hatalmas teljesítményű telefonokba! Igazából ez nem állapot, hogy egy napot bír- mert ugye annál többet ( max 2-3) csak akkor bírnak ezek a cuccok,ha nem nyomkodod. Kétlem, hogy lenne itt egy felhasználó is,aki ilyen telefont vesz, és nem használja ki a tudását, tehát marad az egy nap üzemidő...
-
CHIPman
nagyúr
válasz
t72killer #1138 üzenetére
Melyik az a két gyártó a Motorola, az LG és a Samsung közül? Egyébként kétlem, hogy váltanának Samuról már most, az Apple A5 egy átdolgozott Exynos 4210 lesz, ahogyan az A4 egy S5PC110.
szerk.: iPad2-ben is A5 van, gondolom azt teszik az iPhone5-be ugyanígy egy SGX543MP2-vel párosítva. -
t72killer
titán
Biztosan, mostmár a 2 mag a divat. kétlem, h az Apple kimaradna belőle (ha mégis, akkor az elég komoly teljesítményhátrány lenne, amihez nem lesz elég optimalizációs előnyük pl egy kiforrottabb SGS2/LG 3D rom-hoz képest.
Eddig az Apple igyekezett az aktuális versenytársaknál erősebb procit pakolni a gépeibe (asszem cortex A8-at is ő használt először), most viszont az a helyzet, h az aktuálisan elérhető csúcs 2 gyártótól is kapható (HTC is jön hamarosan) - onnan felfelé meg nemigen vannal még lehetőségek. Lehet, valami húzott tegrát tesznek bele
, vagy a nemrég bemutatott 1.5GHz-es kétmagost - egyik sem átütő fölény az SGS2-höz képest...
Árak: én személy szerint kitaláltam, hogy előfizuban veszem olcsóért, tartom 2 évig, amíg lejár az előfizu, utána szívfájdalom nélkül tudom eladni
(1db mobilnet-előfizura mindenképp szükségem van)
Röviden: őszre a kétmagosok kiegyensúlyozott versenyét várom
-
CHIPman
nagyúr
Szintén. Az a különbség, hogy én 75-80k-ért odaadnám, de csak akkor, ha jó kezekbe kerül.
LBandi: Az "eggyet" remélem viccnek szántad, jót vidultam rajta.
Egyébként nincs igazatok, mert a monitornál nem feltétlenül reklámoznak mindent a színnel, míg az AMOLED-nél igen, és akkor már tegyék is oda magukat. Oda is tették, csak a sok hátécés mondja hogy persze színhű blabla, lenne inkább fém. -
LBandi
aktív tag
válasz
jooker82 #1131 üzenetére
"Akik arra verik a nyálukat, hogy menyire túlszaturált samoled,azoknak ugye otthon színhelyesre kalibrált VA vagy IPS panelű monitort használnak és nem valami hulladék TN+ filmes monitort nézegetnek."
Ezzel maximálisan eggyet kell hogy értsek.
Miért vár el valaki egy mobiltelefon kijelzőjétől olyat, amit a számítógépe monitorjától nem?
Kíváncsi lennék hogy a színhelyességet felhozó emberkék közül, ki rendelkezik színhelyes Monitor/TV/Notebook/Netbook/TáblaPC -vel
-
jooker82
nagyúr
válasz
#39560925 #1127 üzenetére
Te meg nemtudod az igazságot elviselni,azért irsz ilyen gyerekes dolgot??
Irtam jót is a gs2 ről..nemkell egyből mindenkinek sirni...
Meg mielőtt választ irnál erre...majd számold már meg előtte,h AS hány LG-s meg más topicba néz be egy-egy videóval,h ezt is jobban csinálta a samsung..meg stb....És én itt más telefont nem is emlitettem.... -
fairi
őstag
Akik arra verik a nyálukat, hogy menyire túlszaturált samolod,azoknak ugye otthon színhelyesre kalibrált VA vagy IPS panelű monitort használnak és nem valami hulladék TN+ filmes monitort nézegetnek.
Elképesztő, hogy pár embert mennyire képes ezen szenvedni. 5 oldalanként feljön.
Máskülönben 3 színprofil lesz galaxy s2-ben.
Alapértelmezett a Dinamikus,ami egekbe nyomja a szaturációt! Következő Standard és Film. Módosulás mértéke ismeretlen,próba után mondható meg.
Nehogy gyenge tömörített videók alapján itáljünk meg kijelzőket!Tényleg,ki akar mobilján képet szerkeszteni?Ilyenkor tényleg fontos a színhelyesség!
ha már LG
Samsung I9000 Galaxy S (bal), LG Optimus Black P970 (közép) and Samsung I9100 Galaxy S II (jobb)kép alapján fehér enyhén barnának tűnik a NOVA kijelzőn.
-
Varszegig
veterán
nekem már hiányzott egy kis kiejelző-flém. Végülis még csak egy topicot sikerült szétoffolni vele, nem szabad megállni, hajrá!
(Mellesleg minden flémelőnek üzenem, amit már leírtam "odaát": az mondjon a samoled+-ról véleményt, aki már látta élőben, kipróbálta a beállításait. Ne youtube videókról döntsük el ki a fasza gyerek)
-
AS
félisten
Élőben teljesen más mint egy videón ezért is Amoled.
Szinek nem valósak, hanem látványos inkább, valakinek ez tetszik valakinek nem. Olyan mint az Nvidia vibrance funkcio pc-n. -
fairi
őstag
nem teljesen igaz!
iphone 4 16 gb független beszerezhető már 167k-tól gyártói garival
a galaxy s2 se ennél sokkal olcsóbb kezdetben,sőt samsung hivatalos garival bőven lesz ennyi!Kész ciki lenne, ha nem verné el iphone4-et!
Igazi ellenfele Iphone 5 lesz. -
ERPY
őstag
Az Expansys oldalán mindig változik valami.
Pár órával ezelőtt 100+ volt a megvehető készülékek száma, kiszállítás rendeléstől 5 nap.
Most a kiszállítás 9 nap lett a rendeléstől. Nembízok az ilyen oldalakban, ahol óránként változnak a dolgok, és az ár is sztem egy kicsit magas. -
moco22
aktív tag
válasz
jajistenem #1109 üzenetére
persze. már 3-man használják, akik a múlt héten, vagy a héten rendelték meg. tegnap este és most nemrég kapták kézbe.
-
AS
félisten
SGS2 VS XPERIA ARC
LINKNem mondok semmit
-
AS
félisten
Már nem kell sokat várni és GSM boltokban kint lesz a EU garis változat.
A Samsung Garis, (Edigitál, Origogsm azok is ha minden igaz még ebben hónapban kaphatóak lesznek. -
buda002
csendes tag
válasz
buda002 #1107 üzenetére
A teljesség kedvéért: QuickStartGuide
-
buda002
csendes tag
Egy kis olvasnivaló
-
moco22
aktív tag
közben már kapják szépen kézbe akik elsőként megrendelték. iszonyat gyors, azt mondják és más a download mód rajta, mint GS-en.
-
t72killer
titán
válasz
auditore16 #1102 üzenetére
Köszi, én inkább egy valódi akksira neveznék be. Nem vagyok biztos benne, de azt sejtem, h ezek a külső dolgok először a teló akksiját töltik, utána kerül az áram át a 'fogyasztóhoz', ami elég komoly veszteséggel jár...
Amúgy tényleg kéne egy ütés+vízálló tok is (amibe a nagy akksival együtt belefér).
-
auditore16
csendes tag
válasz
t72killer #1092 üzenetére
Expansys.hu-n a tartozékok fülön belül találsz egy olyat hogy akkumulátor és ott egy olyat hogy extra akkumulátor. Az 1650 mAH-ert felviszi 2960 mAH-ra de úgy, hogy csak a hátlapod veszed le , és egy biztonságos fedelet teszel rá, amiben + 1300 mAH-es akku van
tudom fura, de érdekes lehet
-
auditore16
csendes tag
válasz
carpediem007 #1099 üzenetére
Én feliratkoztam arra, hogy ha megjelenik felhívnak
Amint tudok friss infót, közlöm
Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Kuponkunyeráló
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Battlefield 6
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest