Hirdetés
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
Aktív témák
-
legiaap
félisten
Még egy browser teszt.
-
T.Peter
őstag
Nekem néhol az sgs2 szaturáltabbnak tűnik. Például a házas képen az égbolt az sgs-sel közösen szereplő képen. Az arc-os, szélmalmos képen is az égbolt az sgs2-n érdekesen néz ki (bár mivel nem tudni, hogy hogy nézhet ki a kép valójában, ezért nem lehet róla rendes véleményt mondani).
-
Favilla
tag
Aki pár hete rákérdezett a T-mobil-nál, hogy mikor jön hozzájuk, újra rákérdezhetne, hátha tudnak már pontossabb infot. Plussz a másik két szolgáltatónál is, hátha ők is tudnak már időpontot mondani.
-
legiaap
félisten
-
qfm
őstag
Ezt a blogot figyeli valaki? Szinte minden rajta van amit mostanában linkeltetek, sőt még pár érdekesség is, amit nem. Hátha valakinek újdonság.
-
-
törölt tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Mi ebben a megdöbbentő? Ezt az SGS1-em is tudja, sőt még egy i3GS is.
-
ForRedGlory
félisten
-
-
t72killer
titán
Nézegettem az alternatívákat, az LG optimus 2x és 3D hasonló erősségű, ill. az Anandtech teszt szerint erősebb is, mint a samu - viszont ezek az LG-k agyon vannak csapva 512 RAM-mal
, ami a modern világban attól tartok kevés. Egyre inkább konvergálódik a döntés... (esetleg kérek még pár véleményt az LG-k mellett v ellen)#872: Akkor az S2-től már várhatjuk, h a komolyabb bitrárájú 1080p-s cuccokat is tolja majd a TV-re
. -
legiaap
félisten
-
t72killer
titán
-
t72killer
titán
-
t72killer
titán
hm, lehetséges, hogy segítségül hívták a GSM jelet is? azzal is lehet 3szögelni, és pár modern navi használja is. tudtommal a sygic tető alatt telefon+wifijel segítségével tud pozíciót adni.
Próba ki kikapcsolt teló+wifi mellett.
Emiatt se ártana egy tisztességes teszt, ahol tényleg a GPS-re rámennének, mert gsm jel és wifi pont ott nincs, ahol kéne (pl külföldi nyaraláskor nem akarsz roamingolni/nincs használható gsm jel)
-
legiaap
félisten
-
t72killer
titán
Gyenge antennát szereltek bele, ennyi. Több helyen olvastam, hogy 1-2 percet kell várni, míg műholdat fog - míg a többieknek ez néhány másodperc.
Nekem ez lesz a vízválasztó kérdés: ha látok +bízható teszteket, ahol összehasonlítják a GPS pontosságát + reakcióidejét pl egy desire HD-vel és ha nyertesen jön ki az SGS2, akkor irány a vétel
kár, hogy ilyen teszteket senki sem csinál 
-
moco22
aktív tag
[GALAXY S II] 4th Commercial hihi ez jópofa

-
moco22
aktív tag
én nem tudom honnan van az, hogy a GS gps-e trutyi. nekem soha semmi bajom nem volt vele, mindig megbízhatóan működött. szerintem aki ezt mondja, az egy alap rommal használta, amivel vette a telót.
-
moco22
aktív tag
http://www.expansys.hu/samsung-galaxy-s-ii-eu-black-16gb-209416/
de ez még nem biztos ár szerintem, és ők aránylag drágák is.
én mindenhol beírtam magam előrendelésre, úgyhogy felhívnak, ha hozzánk valahova bejön, aztán majd választok, ki az olcsóbb.
pl. tavaly együtt vettük itt valakivel, egy időben a gs-t. és 10 ezerrel vette olcsóbban, mint én, az edigitalban. tehát ott is érdemes körülnézni. -
t72killer
titán
Várj csak még, kerüljön ki nagyobb számban a felhasználókhoz
najó, remélem, semmi gond nem lesz vele.Olyan helyről vedd, ahol van 1 hónap visszavétel, sztem az első hónapban kijönnek a garanciális bakik, ha rendesen használod.
Én előfizuval tervezem majd beszerezni. Amúgy nekem ez lesz az első nagy telefonberuházás (ok, havonta perkálok majd+kapok is érte valamit), az elődöt, egy htc kaisert 30eFt-ért vettem (+15k mindenféle kiegészítőre) - asszem ezt nem fogom ennyiből +úszni.
-
Soound
tag
Olyan kérdésem lenne, hogy ki honnan szeretné majd beszerezni a készülékét?
Ł516 ami olyan ~155k HUF. Valahogy van egy olyan sejtésem, hogy idehaza ennél csak drágább lesz. Kérdésem az, hogy mennyire b*szhatok rá azzal - ha esetleg lenne valami a telefonnal - , hogy külföldről szerzem be a készüléket? Vagy tök mind1, ígyis úgyis a magyar képviseletnél kötnék ki, akiről semmi jót nem hallottam eddig.
Magamon is röhögök egy kicsit. 4 éve amikor hasonló összeget képes voltam kiadni egy mezei Nokia N80-ra, megfogadtam, hogy soha többet nem költök drága telefonra, mert úgyse tudom kihasználni. Eddig csak sunyi módon figyelemmel követtem az újjabbnál újjabb telefonokat, de hála istennek mindegyiknek volt valami gondja, ami miatt nem érte meg megvenni azt. Fránya SGS2ről eddig semmi rosszat nem találtam, pedig kerestem

-
t72killer
titán
Az csak SGS, olyat nem veszek a GPS-bug miatt. Az SGS2 három körrel erősebb...
Ez tetszik, már csak 3D kell bele (bár lehet, hogy tudja is
A szaki azt mondta, hogy 1080p60Hz nem probléma az interfésznek/hardvernek. Prjma lenne, ha úgy néznek ki egy mozidélután a haveroknál, h az ember csak bedokkolja a telefonját a TV-be vagy vetítőbe, és máris megy a show fullHD3D-ben
) -
Galahed
senior tag
Teljesen igazad van...
Mivel telefont keresek, most éppen a Nexus S topikból fújt ide a szél.
Ami nekem fontos: Nagy kijelző (ez a PenTile Matrix jól hangzik, a Nexus S egy verziója ezt használja)
előlapi kamera, új SW, SD kártyahely stb stb ami nekem fontos. Persze ez mindenkinél más és más valamint eltérő sorrendben jelentkezik..
És ez jelenleg olcsóbbnak igérkezik (549 euro) mint a Nexus S Super-amoled( PenTile matrix) kijelzős verziója ami 600 euro felett van. -
Remus389
veterán
Lehet osszel en is az sgs2 mellett dontok egyebkent. kicsit unom mar ezt. bar a ugyanolyan android. alapvetoen a 2.3.3 -al eleg gyors nekem ez is bar tudom van ettol is gyorsabb. Probald ki a Regina launchert marketben megtalalod. Neha azert jo a valtozatossag
ilyen 3d-s. Ha meg sebessegre vagysz akkor gingernread launcher. Szerintem a TW gagyi egyebkent legalabbis ami az sgs1en van. persze nem rossz csak iphone koppintas es hlneha lassu es unalmas. -
t72killer
titán
Ahogy a képeket elnézem, a hátlap könnyen cserélhető. Remélem előjön majd pár akksigyártó 3-4Ah-s akksikkal és hozzájuk passzoló túrás hátlappal

Csak kezdenék már árulni, június közepére kéne egy új teló, és jó lenne, ha addigra sokan letesztelnék a kicsikét

-
-
Remus389
veterán
Hat amilyen iramban jonnek ki a sima sgs-re a fozott rom-ok biztos vagyok benne hogy hamar rahekkelik az uj feluletet tehat akik a reginel maradtak azok is ki tudjak probalni magat az sgs2 szoftvwret. Hat mar a hires htc sense-t is rahekkeltek az okosok :-D
Neked annyi elonyod lesz hogy hamarabb hasznalhatod nagobb kijelzo es erosebb hardvered lesz meg nehany aprosag de gyak az sgs1-be is belezsufoltak mar szinte mindent. Nem azt mondom vedd meg legy vele boldog csak a legtobb foldi halando aki sgs1 gyel rendelkezik sok mindent nem hagy ki. Engem ebben az uj teloban foleg a kijelzo tetszik az biztos lenyugozo lesz.
igazabol akik valami S5620-rol vagy lg optimus rol valtanak azok fognak lehidalni ettol a telotol egy sgs vagy htc desire tulajnak max tetszeni fog de lehidalni nem.
ez olyan mint porsche 911bol atugrani egy Enzo-ba, persze jobb de a porsche se volt eppen sokkal rosszabb.
elobbi esetben pedig olyan mint egy toyotabol ferrari enzoba, akkor persze mindenki lehidal.
anno az iphone is azert volt ennyire utos mert mellette ilyen nokia 5800-ak voltak, ma mar azert feljott akonkurrencia az iphone pedig alig fejlodik. Mondjuk gondolkodas nelkul sgs2-t vennem a csoffadt iphone4 helyett
-
Remus389
veterán
válasz
zeroo5ux
üzenetére
Igen mert bongeszore eleg konnyu megcsinalni a parhuzamos szamitasokat. pl amig az egyik az egyik flash-t szamolja addig a masik a kepeket rajzolja vagy a masik flash animacion dolgozik. valoszinuleg a menurendszerrt is jol lehet parhuzamositani bar a gingerbread ezt meg nemigazan tudja. de szerintem ilyen app-oknal aokaig nem lesz jelentosege hisz keves programozo farasztja magat ketmagos programokkal mikozben a legtobb androidos telo egymagos tehat arra megy hogy jol fusson a tobb tizmillioregebbi telon. tehat egyreszt bonyolult masreszt igy elveszitheti azokat a vevoket a marketbol akik egymagostelot hasznalnak. tehat a menu gypsulhat foleg live wallpaperrel(az egyik mag szamolja a mozo hatteret mig a masik a menut gyorsithatja). tehat a menu a bongeszo nehany szintetikus benchmark fog gyosulni meg esetleg az alap androidos programok vagyis a gyari direkt ketmagra optimalizalt programok). de hogy sima jatekok vagy ilyesmi gyorsulna kotve hinnem. legalabbis egy darabig amig tulnyomo tobbsegben egymagos procik lesznel meg nem. hasonlo volt a szamitogepeknel 2004-2005 ota vannak dualcore-os gepek, de kb 3 ev kellett mig erdemes volt befektetni mig a programozoknal megerte ilyen programokat irni. bar a szamitogepeken gyakori a multitask de teloknal...
nem azert irom mert savanyu a szollo hanem mert hiaba az eros hardver mig a program nem kepes megfeleloen kihasznalni addig tobb a hatranya(pl aramfogyasztas uzemido melegedes).
biztos lesz majd olyan gyarto aki inkabb berak egy egymagos de magasabb frekiju procit akar 2ghz kozelit, azt hamarabb eszrevesszuk. elvileg jon 1,4 ghz-es sgs1 lehet gyorsabbnak fog hatni mint egy 1ghz-es ketmagos amelynek az egyik magja nincs igazan munkara fogva
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz
Remus389
üzenetére
ott a flash ami már most támogatja a két magot úgy hogy annyira nem lehet nehéz, mondjuk én a hátteréhez nem értek úgy hogy inkább nem mondok semmit...
lényeg a lényeg akinek nem sima sgs-e van, és nincs baja a színekkel
és van pénze annak EZ LESZ A LEGjOBB VÁLASZTÁS ez nem vitás ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Remus389
veterán
Hat csak epen az android gingerbread es a programok 99,9 %-anak eleg egymag is. tehat mire 2 magos okostelo nelkul nem lehetne elni meg sok viz lefolyik a dunan. talan maid az android 2.4 es nehany nagyteljesitmenyu jateknal lesz erezheto.
a masik az hogy egy programfejleszto minek optimalizalna 2magra? egyreszt bonyolultabb megirni egy progit masreszt ha az okostelok donto tobbsegeben egymag van nyilvan ugy fejleszt hogy minnel tobben megvegyek ne csak az a neheny ember akinek dual coreos teloja van. egyebkent ez a dual coreos telo se bizti h olyan kiraly biztos tobbet fogyaszt ha nagyon megterheled meg forro is lehet a telo. en jobban orultem volna egy egymagos de pl 1,6 ghzes procinak.
-
Remus389
veterán
válasz
Remus389
üzenetére
Attol tartok ha kifizetnem az sgs11 es sgs2 kozti 80-100.000 ft-os arkulonbseges nemileg nagyobb kijelzoert nemileg jobb teljesitmenyert igazabol szivnam a fogamat. eleg jo a regi sgs is nem annyival jobb a sgs2 hogy sok penzt ra kelljen kolteni. ha meg a nagy kijelzo kenene eleg olcson van DHD peldaul.
-
Remus389
veterán
Iden ez a meno ez a ketmagos telefondili. optimus 2x moto atrix es droid x2 htc sensation piramid sgs2 iphone 5 stb. a tablakrol meg ne is beszeljunk iden sok 2magos.
De szerintem mire beerik ennek a szoftveres gyumolcse az legalabb 1 ev. tehat jovore megeri ketmagost venni iden meg talan felesleges. ezert en talan megvarom az sgs3at vagy valamelyik tarsat.
-
Remus389
veterán
Szep. Biztos frankon fog mutatni az oriasi samoled plus kijelzon.
Alig varom a mobilarenas resztet es azt hogy valahol pl speedshopban magam is kiprobalhassam
csak az kar hogy a let maggal se lesz sokkal gyosabb mint pl egy sgs1 legalabbis a kezdeti idokben :-). En mar lehet csak sgs3ra valtok. Remeljuk ha arra valtok a nagyobb kulonbseg miatt jobban meg fogja erni. es addigra az Androidos progik is szepen profitalnak a ket magbol. -
joey04
titán
Amire nekem kell, ahhoz nem kell 2 mag, elvileg. Gyakorlatilag nincs jól optinalizálva a rendszer, így kéne. De a SE igen jó munkát végzett, és a felület is jobban tetszik.
Inarus: ebbe bele sem kötök mert nekem amoled samoled mindegy. Samoled+ jó lehet, de csak ha samuhoz képest tekernek egy kicsit (nagyot) rajta.
-
joey04
titán
És? Ez változtat valamit? Volt olyan pletyka, hogy samoled+ lesz i5-ben. Ha így lesz, és nem tekernek a samuhoz képest valami ngyot a színeken, akkor pápá alma. Van jó gép, pl se arc, vagy majd a sensation. Esetleg ha javul a 2x a 2.3 update után.
Sőt 3G vagy GS környékén volt olyan pletyka is, hogy sima amoled lesz a köv. szifonban. Akkor még nem volt samoled. akkor is mondtam, hogy kuka ha így lesz
-
Remus389
veterán
jó lenne élőben látni egy ilyen super amoled plus kijelzőt, azt tudjuk hogy fejlesztettek az elődön, de 4,3-4,5 colban nem lesz kevés a 480X800?
pl a most megjelent Motorola Atrix 4 colosa 960x540(qHD)
mondjuk akinek 4,3-as HTC-je van az nem panaszkodik a 480X800-ra, sokan mondják hogy elég jó az, bár nyílván egészen közelről azért pixeles, amikor megtekintettem a Desire HD-t (ugyanaz a kijelzőméret és felbontás mint az sgs2-ben) nem tűnt pixelesnek
azért örültem volna ha a samoled+ 960x540-et kapta volna, de mindegy élőben kell látni és eldönteni

valószínű hogy egy jó ideig ez lesz a legjobb androidos telefon
, és nagy tételbe fogják nyomatniráadásul további előnye pl egy HTC-vel szemben az SGS(2)-nek hogy nagy a rajongótábora és sokféle ROM van hozzá, vagy téma, gondolom csak most tűnik ilyen über-nek az SGS2, jövőre teljesen közönséges lesz mint ahogy tavaly is az sgs1 nagy szám volt, ma pedig teljesen közönséges

és ha ma még nem is olyan sebes(bár panaszkodni sem lehet), gondolom az újabb androidok támaszkodnak majd a kétmagra, iszonyat gyors lesz

-
AS
félisten
Inkább jöhetnek videók infók és árak

+Amcsiba májusban jön a 4.5 ös Super amoled+ os készülék, amiben 1.2 GHz egymagos CPU van. Hát ök most ezt kapják mi meg kicsit jobbat
Ja és csak TW 3.0.....
Azért kíváncsi vagyok 4.5 ös kijelzős telo menyivel nagyobb mint SG2...Ö az:
link -
Remus389
veterán
Így van. +1. Akinek nem tetszik az új nagyvas az menjen az apple topicba fényesíteni a kisvast. :-) Nem is értem mi köze van a topichoz hogy egyes embereknek nem tetszik az elödmodell képe. Semmi. Annál több embernek tetszik. :-D
és könyötgöm ne errol szoljon mar a topic hogy kinek mi tetszik. ha nem tetszik el lehet menni hallotuk mar elgszer hogy neki nem tetszik tudjuk oke. akkor inkabb ne szoljon semmirol ha nincs hir mint errol a vegtelen lamentarol. csökkenti a topic szinvonalat
-
moco22
aktív tag
tudod az esik rosszul nekünk, hogy itt várjuk az új cuccost és már akkor ledegradálja valaki, amikor még nem is fogta a kezébe, élőben ki sem próbálta. nekem is vérzik a szívem, ha valaki negatív irányba nyilatkozik akár GS-ről, akár GS2-ről. akinek nem tetszik, nem néz rá, nem használja, nem publikál róla.
minden esetre itt sokan várjuk, lesz amilyen lesz (mármint amit a videókról eddig láttunk)
nekünk tetszik! akinek meg nem, annak van más megfelelő fórum, ahol hozzászólhat az általa favoritnak titulált készülékről. (nem sértődés képpen írtam)
nekem bárki, bármit is mond, megveszem, használom és nem hiszem, hogy csalódni fogok benne ugyan úgy, ahogy GS-ben sem csalódtam és a mai napig is imádom. -
joey04
titán
1.: magasról teszek rá nagyon régen, hogy minek néznek
2.: hogy jön ide az Apple. ha mondjuk HTC DHD tulaj lennék, akkor htc troll lennék? érdekes nézeteid vannak. Bizony én örülök annak, hogy sokaknak nem tetszik, mert így nagyobb rá az esély, hogy több gyártó is megmarad a régebbi technikánál. legyen azon bármilyen logó. de te biztos jobban tudod nálam, hogy mit gondolok. -
moco22
aktív tag
-
cqr
aktív tag
Rossz számot nézel : )
A quadrantban az alsó "status bar"-on a bal oldali szám az fps, (ami 17-19 sgs-en), a jobb oldali pedig a teszt ideje alatt összesen kirajzolt framek száma (ami véletlenül épp 54 körül van ebben a tesztben)
Ja, és egyébként az sgs fb-limitje 56.x körül van, ami az sgs2 esetén 59.x, tehát framebuffer limitben max ~5%-al lehetne gyorsabb.
Aktív témák
- Mobilinternet
- Okos Otthon / Smart Home
- YouTube
- Gumi és felni topik
- BestBuy topik
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Gitáros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 7 32GB fekete független
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, ami a modern világban attól tartok kevés. Egyre inkább konvergálódik a döntés... (esetleg kérek még pár véleményt az LG-k mellett v ellen)
már csak pár dolog hiányzik belőle: csinálja meg a házimunkát, tankolja meg a kocsit és hozza haza a gyereket a suliból

najó, remélem, semmi gond nem lesz vele.
A szaki azt mondta, hogy 1080p60Hz nem probléma az interfésznek/hardvernek. Prjma lenne, ha úgy néznek ki egy mozidélután a haveroknál, h az ember csak bedokkolja a telefonját a TV-be vagy vetítőbe, és máris megy a show fullHD3D-ben