Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dhampir

    félisten

    válasz Antonius1978 #14194 üzenetére

    Sajnos nem írtam Stalker-novellát. Talán nem is tudnék hadászati igényeket is kielégítően fogalmazni, mert például hiányzik hozzá az alapos fegyverismeretem, ami a Stalker világában jól kamatoztatható lenne, hiszen nemcsak természetismereti sétákat teszünk benne. Viszont még régebben Shield tette közzé honlapján a jantari késes (pontosabb az eredeti címben ipszilonnal írva yantari) című rövid esti mesémet, de akkoriban még más néven szerepeltem itt. :)

    Remélhetőleg visszatérnek a régi bajtársak és hozzák leszármazottaikat is.

    Reszketeg már el is tűnt azzal az ígérettel, hogy szerez némi hideg sört a kozák vodka mellé, de hiába várjuk, a dombhátra vezető utat csak az eltévedt és céltalanul bolyongó felhők árnyai szántják. Odébb a daruk rozsdás vasszerkezete bánatosan meg-megnyikordul a zabolátlan szelek játékszereként.
    Már egy terepgyakorlatra kijelölt sztalkert is utánakergettünk, de még az sem tért vissza, így hát mi mást tehetnénk, minthogy csöndben elácsorgunk a kantin félhomályában a karcos, zsírfoltos asztalok fölé görbedve, attól tartván, hogyha a hálóban leheverednénk átizzadt matracainkra, akkor rögtön kinyújtóztatna és súlyos drapériaként zuhanna ránk a Zóna lidércektől sejlő álomvilága...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák