Hirdetés
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Légből kapott hírünk van képekkel
- iPhone topik
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
Antonius1978
üzenetére
Szóval OGSE:
1. A szökevénnyel én szóba álltam. Elmondta, hogy nagy szarban van és azt is, hogy a föld alatt van egy alagút. Kért egy ruhát és elárulta az intézményben a táskát is, ami tartalmaz egy átjárót a Mocsárra. Ez nem az a táska, amit a Csaposnak kell elvinni. Aztán vittem neki egy ruhát és kivezettem Cordonra a Mocsáron át. Ennyi.
2. Kelleni fog egy ökológus ruha Dead Cityben. Végül is nem kimondottan egy ökológus ruhára lesz szükség, hanem egy zárt, maszkos ruhára, lehet Skat is, ugyanis búvárkodni fogsz
Pontosan, mégpedig víz alatt. Tehát egy ilyen ruhát tegyél félre valahova, bár Dead Cityben, a tornateremben lesz vagy 3 is belőle. Csak ott sok a zombi. Addig viszont sehova se kell, egyik laborba sem.3. Azt a képződményt könnyű megtalálni a gyár területén az épület mögött, amelyikben a labor lejárata van. Azt majd viszed a Halott stalkerhez az X-18-ban és ő elpusztíttatja majd veled, mivel egy fölöttéb veszélyes kreatúra.
4. Az eltűnt csapathoz a képződményeket egy detektorral kell megkeresned a Halott Zónákban. Ezt a kütyüt előbb meg kell találnod a Vad Vidéken, a katona küld oda. Aztán kell melléje egy Search detektor, azt használod majd. A Halott Zónák azok az anomáliák, amelyek egész magasan olyan kéken tevékenykednek. Messziről látni őket, egy mindjárt ott van Yantaron ahol a katonával okoskodtok a dombon. De van Vad Vidéken is, Sötét Völgyben is stb. Vigyázz, ha belelépsz ebbe az anomáliába, sose legyen a kezedben fegyver. Még a slotból is vedd ki, mert azonnal tönkremegy! Ha benne vagy a közepében, legyen a kezedben a detektor és nyomj K-t (ezt látni fogod a képernyőn is), majd a nyíllal próbálgatod a frekvenciákat amíg megjelenik a képződmény. Ezt írja a képernyőn majd.
5. A térképek sorrendjére már nem emlékszem, de az utolsót én Radaron találtam meg Owlnál. Lukash küld majd oda.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Energiaital topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Tudományos Pandémia Klub
- Arc Raiders
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Konteó topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Filmvilág
- További aktív témák...
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Dell Latitude 7430 x360 Ütésálló Érintős Hajtogatós Profi Ultrabook 14" -60% i7-1265U 16/512 IRIS Xe
- HP E24m G4 Monitor FHD IPS webkamerával, Windows Hello-támogatással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/16GB/512SSD/FHD/garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th i7-1165G7/16GB/512/FHD/Magyar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pontosan, mégpedig víz alatt. Tehát egy ilyen ruhát tegyél félre valahova, bár Dead Cityben, a tornateremben lesz vagy 3 is belőle. Csak ott sok a zombi. Addig viszont sehova se kell, egyik laborba sem.
shield