Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Antonius1978

addikt

válasz Sensut #14615 üzenetére

Mindig is tudtam, hogy Antoshka Hromoy (a nevem ukranul :DDD ) a legnagyobb sztalker a zonaban, ize, a Zonaban :D
    Mert nekem ugyanis sikerult megcsinalni a 7 detektoros kuldetest :K :P

Mar csinaltam 4 absolutot, 2-t a Rendfenntartoknal, 1-et az erdoben, es egyet a Mocsarban sikerult...csakhat, nagyon idoigenyes, egy csomo utannajaras a kristalyoknak, aztan keressed hogy hol van Psi mezo, es akkor is kerdeses/ketseges a dolog, mert lehet nincs nalad epp megfelelo kristalypar ami aktivalja, igy mivel nem tudod hol vannak, azaz ha felfedezted oket nem jelenik meg a terkepen, igy ha lenne nalad jo kristalypar, akkor sem tudod hova kell menni...szerencsere ezt orvosoljuk ugy, hogy keprol nezzuk, odagondolva, hogy olyan detektorunk van a PDA-val osszekotve, ami nyilvantartasba veszi ezeket a psi mezoket.
    Aztan majd utannajarok ennek az egesz kepzodmenyesdinek, sztem a vegen azzal a sok kepzodmennyel es jo ruhaval mar felistenek leszunk gyakorlatilag.

Laris2, igen en elvezem ezt a gyujtogetos, kepzodmenyes dolgot, de ugy, ahogy fennebb irtam.Mert akkor osszegyujtesz 100 kilo kristalyt, es sorban elmesz mindegyikhez, es probalgatod, akkor az Abszolutokat probalgatod, meg a Charmokat, meg az Amulettet akkor a vegen.A megfigyeloket ki szoktam mindig nyirni, azert mert pirosak, maskepp nem foglalkoznek veluk.Abbol amit elmondtal, nem tudom majd mi derul ki, de sztem lehet valami kozuk az olyan esethez, amikor 3 horgo iranyito bandita kavar(na) be, az elejen a gyarnal, az ipartelepen meg veletlenul 1 kep alapjan talaltam 1 exot, de ha felveszem, megjelenik ez a 3 urge, es megeresztik mentalisan a buradat, habar majd ha lesz valami jobb fegyverem es esetleg nem mentalvedelmem, megprobalom oket kinyirni, egyszer sikerul 1et, aztan 2-t kicsinalni valahogy de a 3ik elsorvassza az agyamat :D

Sensut en azzal nyomulok, mint irtam, amire te hivatkoztal+a fix es magyaritas.A spawn menu attevese jol jonne, pl talaltam valamerre 2 tejkonzervet, es ujabban most meg 1et valkitol, valahol, es a leirasban olvastam, hogy meg 5-6 kell a vege fele, ezt elore nem lehet tudni, igy tuladtam rajtuk.
    Mellesleg, miutan jatszodtam par napot a jatekkal, a cuccaimat Smiths tabornoknal hagytam a ladaba, jovok vissza a bartol, hogy jobban felszerelkezzem, es minden eltunt a ladabol. Meg szerencse, hogy azelott csinaltam 1 mentest, most zsakot vettem Szidortol, es a Proving Ground atkelesi helyenel letettem egy bokor es szikla koze, na ha onnan is eltunik, akkor csesszek meg :W
    Utolag kell egy rakas dolog, pl az Euros koteg, amit 2014-ben bevaltottam, de most inkabb megtartottam, mert olvastam hogy kelleni fog valamerre.

Laris2 mar pedig sztem a helyneveket le kellene forditani, mivel oroszul es angolul is ugyanazt jelenti mint magyarul, akkor miert ne lehetne magyar?
    Nem akarok annyira elorerohanni, de pl ra vagy kenyszeritve, hogy palyakat valtsal a fo szal folytatasahoz, persze nem muszaj odarohanni, de csak ugy foloslegesen sem lehet csellengeni jobbra-balra, folg hogy nincs celod, azaz ha mar van celod, csak nem tudod kivitelezni (pl kepzodmenygyartas-nincs eleg kristalyod, nem tudod a psi mezoket stb), a mutansok es banditak ujratermelodese is idegesito neha, ha meg szedsz is ossze ilyen olyan cuccot toluk, tul nehez cipelni, es keveset is adnak erte,azert tulzas, hogy te 5000-ert tudsz pisztolyt venni, eladni meg 200-500-ert tudod.Tudom hogy ez a Zona, de akkor is esszerutlen, egy kezdo sztalkernek honnan lenne ennyi penze, es alapfelszerelessel hogyan tud annyi penzt csinalni, hogy a loszer es kaja ara is kijojjon, szoval ez logikai bukfenc egy picitt, na.
    De vannak nagyon jopofa dolgok benne, pl a muksok lefenykepezese, es eladasa a kinainak, akkor a fenykepmutogatas a kezdo utikalauznak, ad erte pancel, fegyverjavito cuccot, aztan az erdobeli vadaszos kuldetes a to kozepen levo foldalatti jaratokkal 1000%ik tetszett, el voltam szo szerint amulva :D
    Meg nem talalkoztam azzal a Zapadloval, de az elso uzenetet megtalaltam, eszembe jutott hogy hol kell keresni, de a 2ik talalka nem tudom hol lesz, addig nem jutottam el, 2014-ben meg a Bar teruletere sem leptem at, nem jutottam el odaig.

Laris2 : ha lesz ra idod, akkor probald ki azt a Fotografot, amit Sensut mutatott be, mert ahhoz kellene csinalni azt a karakteres, meg uzenetes angol szovegjavitast.Ugyanis a fontos uzenetek krixkraxok, mondjuk nalam 2 esetben jelentek meg, es mindig gyanitottam, hogy mi lehet az, mert tudtam hogy egyes kuldetesre varni kell amig teljesul, pl az anomaliadetektornal, aztan a teleobjektiv feladatnal stb. Fenykepezeskor, amit muszaj elvegezni (piros pottyos helyekrol) ott sem lehet latni hogy mi a fenet ir, mit kell csinalj, szerencsere rajottem, kikovetkeztettem a csipogasbol es az ujabb uzenet megejelenesbol, de zavaro igy jatszani picitt.

Új hozzászólás Aktív témák