Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sensut

őstag

válasz Antonius1978 #13739 üzenetére

Szóval OGSE:

1. A szökevénnyel én szóba álltam. Elmondta, hogy nagy szarban van és azt is, hogy a föld alatt van egy alagút. Kért egy ruhát és elárulta az intézményben a táskát is, ami tartalmaz egy átjárót a Mocsárra. Ez nem az a táska, amit a Csaposnak kell elvinni. Aztán vittem neki egy ruhát és kivezettem Cordonra a Mocsáron át. Ennyi.

2. Kelleni fog egy ökológus ruha Dead Cityben. Végül is nem kimondottan egy ökológus ruhára lesz szükség, hanem egy zárt, maszkos ruhára, lehet Skat is, ugyanis búvárkodni fogsz :) Pontosan, mégpedig víz alatt. Tehát egy ilyen ruhát tegyél félre valahova, bár Dead Cityben, a tornateremben lesz vagy 3 is belőle. Csak ott sok a zombi. Addig viszont sehova se kell, egyik laborba sem.

3. Azt a képződményt könnyű megtalálni a gyár területén az épület mögött, amelyikben a labor lejárata van. Azt majd viszed a Halott stalkerhez az X-18-ban és ő elpusztíttatja majd veled, mivel egy fölöttéb veszélyes kreatúra.

4. Az eltűnt csapathoz a képződményeket egy detektorral kell megkeresned a Halott Zónákban. Ezt a kütyüt előbb meg kell találnod a Vad Vidéken, a katona küld oda. Aztán kell melléje egy Search detektor, azt használod majd. A Halott Zónák azok az anomáliák, amelyek egész magasan olyan kéken tevékenykednek. Messziről látni őket, egy mindjárt ott van Yantaron ahol a katonával okoskodtok a dombon. De van Vad Vidéken is, Sötét Völgyben is stb. Vigyázz, ha belelépsz ebbe az anomáliába, sose legyen a kezedben fegyver. Még a slotból is vedd ki, mert azonnal tönkremegy! Ha benne vagy a közepében, legyen a kezedben a detektor és nyomj K-t (ezt látni fogod a képernyőn is), majd a nyíllal próbálgatod a frekvenciákat amíg megjelenik a képződmény. Ezt írja a képernyőn majd.

5. A térképek sorrendjére már nem emlékszem, de az utolsót én Radaron találtam meg Owlnál. Lukash küld majd oda.

Új hozzászólás Aktív témák