Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
Laris2
üzenetére
Igen, epp ma dobbentem ra, hogy az egyik pszi mezo, zold kepet, es valami kuruttyolo, bugyborekolo hangot adott ki.
Akkor erre nem art odafigyelni, habar egyszerubb, ha majd nezem masok kepeit a jatekrol.
Ma sikerult csinalnom vagy 6-7 Absolutot, de szerintem egyes tipusu kristalyok kesobb, mas palyan lesznek elerhetoek, vagy en nem barangoltam be minden helyet, ahol minden kristalytipus elofordul.Feluliras: en arra gondoltam, hogy az angol felulirast ejtsd meg ezem a modon, es utanna tedd ra a magyaritasod, hogy lam ugy mukodne-e ahogy leirtad, most nem akarom en kiserletezni, nehogy elcsesszem a telepitest, vagy valamit a mentesekkel.
Szoval az hogy eltunik a cuccunk, az a kirablas resze? En azt hittem valami helyszinen tortenik vagy ilyesmi.
Regebb is azt hittem, hogy a jatek 1 hibaja, es most is
Hat azert ezt azt, legalabb draga mutans testreszeket kell gyujtogetni, mert pl a pancel javitas nincs ingyen, meg a loszer sem olcso.Mondjuk soretes loszert tudsz cserelni 10 kutyafarokert, de akkor meg azt kell osszegyujtsd es elcammogj a mocsarba.
Habar jobban belegondolva, sokkal olcsobb ha veszel par panceljavito szettet, es csokolom.Oke, belenezek a script allomanyba, kivancsi vagyok mit talalok ott.Koszi szepen, mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13 256/8GB 2024
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast Black RGB XMP/EXPO - 2 év gari!
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR5 5200MHz CL40 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

shield