Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Antonius1978

    addikt

    válasz Laris2 #14856 üzenetére

    Nalam az volt a gond, hogy nem is tudtam beallni a jelzett helyre, azaz hiaba jartam korbe azt a pontot hanyat, fekve, bukfencezve stb, mert egyszeruen nem eszlelte a script, hogy ott allok, ahova a pontjelzo mutat.
    Tehat mas helyeken, amint odaertel a pontjelzobe, egyet pittyent valami, es jott egy uzenet oroszol, gondolom, hogy bealltunk a megfelelo pozicioba, utanna a kamerat kellett pozicionalni hogy jo legyen a kep, ha azt eltalaltuk - asszem azt is egy pottyegessel, de legalabbis amikor el tudtuk kesziteni a kepet akkor is pittyegett - akkor jott a masodik uzenet szinten oroszul, hogy sikeresen elkeszitettuk a kepet.
    Tehat nalam nem az volt a gond, hogy rosszul fenykepeztem, hanem az, hogy egyaltalan be sem tudtam allni a jelzett pontba, ahonnan a helyes felvetelt kellett megejteni.
    Hogy ez miert volt nalam igy, nem tudom, az osszes tobbi fenykepet sikerult megcsinalnom, ott nem volt gond, hogy nem tudtam beallni a jo pozicioba.Esetleg valamit nem olyan sorrendben csinaltam, ahogy le lett szkriptelve, vagy valami bekavart, vagy gozom nincs...

Új hozzászólás Aktív témák