Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Antonius1978

    addikt

    válasz Laris2 #14894 üzenetére

    A kerdeseimet pontokba szedem, hogy te is konnyebben tudjal rajuk pontonkent valaszolni.
    Irod hogy ha van vegigjatszasod.Hat nincs.. Ha volna, akkor kellene en nyaggassak es cseszegessek itt barkit? :P

    1.Kihallgattam ugyan a zsoldosokat, de ugye oroszul nem ertek, irni meg alul nem irja, hogy mirol dumalnak, igy semmire nem johettem ra.Mar ott tartok, hogy az ujonnan alakult Voronin fele zonai rendorbrigaddal, azaz a Szolgalattal kipucoltam a farmot a zsoldosoktol, a kitores utan elinteztem a szokott zsoldost, PDA atadva, es ugy dontottem, hogy mivel tartozom Brown ezredesnek az eletemmel, megyek megkeresem lent a laborokban.
    Te tudod hogy megis merre keressem ot/oket? A Chevrone farmon lementem a sziklak alatt az X-16-ba, onnan at lehet menni az X-10-be es meg masfele is, meg tudnad mondani hogy Brown melyikben van?

    2.Szoval ha kihalgatod a zsoldosokat, akkor visszafele menet, elviszed vissza a Lada Nivat (veletlenul talaltam ra, de beugrott, hogy van ilyen kuldetes a listaban), onnan elmesz Irokezhez (az az a faszi ugye, aki a fanal levo cuccot adta volna a laborok elott, es aki az alagut szajanal van?), a kihallgatott beszedbol kifolyolag tudsz nala venni iranyitobort...Mennyibe kerul?

    3.Ha megvan az iranyito bore, akkor atmesz arra a palyara ahol a faluban Szidorovics van, ott lattam ilyen racsos barlangot, gondolom errol van szo.Ott megteszed amit kell, kihallgatod az iranyitot stb, es atmehetsz a Szemettelepre, ahol az Exo van.En talaltam is egyet, egy trafohaz udvaran, raccsal keritve, de akkorjaban ha beugrottam erte, akkor eltunt, es jott 3 iranyito, akik kicsinaltak. Most hogy fogom meguszni a 3 iranyitot???

    4.A draga nagypapi, az a ven tolvaj :D Az unokajat megmentettem, es megtalaltam a levelet is a csoben, ahogy emlitetted.Ha lerendezem az iranyitos barlangot, akkor menjek el Zapadlohoz a levellel es a tennyel, hogy az unokajat megmentettem? Akkor mi tortenik? Es mar vagy 5-10x megkerdeztem, hogy hogyan, hol, es mikor kapjuk vissza a cuccainkat, amit az oreg lenyult...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák