Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Google Pixel topik
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laris2
senior tag
válasz
Antonius1978
üzenetére
Sensut köszi leszedtem, majd jelzem, ha végeztem, vagy közbejött valami probléma.
Egy kérdés ez a Yuri Semetsky véletlenül nem a Megjelölt?
Brown az x-10-es laborban van. Az irányító bőr 30000 rubel. A trafóházban lévő Exó az csak csali. Én többször is megszereztem, már örültem is neki, de amikor átmentem egy másik pályára, egy csámcsogást hallottam, és már nem is volt rajtam. Ha elintézted a barlangban az irányítókat, akkor a szeméttelepen nézz szét a trafóház tetején a sínek mellett, vagy a mozdonyon. Ezen a három helyen lehet. Ha megmentetted Verkát menj vissza Zapadlóhoz, és elmondja a rejtekhelyét, hol találod. Zapadló nem ad vissza semmi ellopott cuccot, de kárpótol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - Z790 / i5 13600 KF / 32 GB / 2 TB / RTX 3080
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 240 GB SSD 8 ciklus az akkuban!
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
- ÚJ! OnePlus Watch 3 43mm okosóra
- Samsung Galaxy A34 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egy kérdés ez a Yuri Semetsky véletlenül nem a Megjelölt?
shield