Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Magisk
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laris2
senior tag
válasz
Antonius1978
üzenetére
Denevért a hangár jobb oldalán is találsz, de én mindjárt a pálya elején begyűjtöm. Kézigránát kell hozzá, jó magasra kell dobni, én ezt felugrással még növelem is. A magyarítás mellett találsz egy végigjátszást, ez végigvezet az egész játékon, és a fontos dolgok is szerepelnek benne, pl mit kell gyűjteni stb. Ne bonyolítsd a dolgot, attól ez sokkal egyszerűbb, de megértem, hogy a CoP- hoz vagy szokva. Ha az öreg ellopta a kristályaidat, akkor szerintem is hagyd abba, töröld az elmentéseidet, és ha kedvet kapsz hozzá újrakezded.

Ui: Ha meglátod az aranygömböt, biztosan nem fogod golyónak, vagy labdának nevezni. Egyébként a Golden Ball c. könyvet szinte egy az egyben lekopírozták a modderek. -
Sensut
őstag
válasz
Antonius1978
üzenetére
Az Aranygolyó sem lesz neked való, mert ott is kell azért küzdeni a túlélésért. Én inkább a Quaket tudnám ajánlani
Most komolyan, a legjobb modok még mindig a SOC modok, ez nyilvánvaló. Csakhogy a Stalker nem egy tipikus akció játék, vagy szerepjáték, amiben konkrét ellenség ellen harcolunk miközben a játék mindig mutatja az utat. A Stalkerben olykor gondolkodni és önállósulni is kell, ami türelmet és kitartást igényel. Ha ez nincs, akkor biza nem működik. Az, hogy csak a COP-ban mutatják az utat a térképen, csak részben igaz, mert a SOC-ban ugyanúgy megvan ez a kiváltság, csak néha a modderek hajlandóak kivenni ezt a játékból. Legalább 2x annyi COP modban még a minimap is ki van véve. Én is azt ajánlom, hogy hagyd abba a Fotografot, mert nem neked való és az emberek a panaszaidat olvasva még azt hiszik, hogy tényleg egy szar mod 
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 3571 FHD / i7-12800H 14C / 16-32G D5 / 512G / Iris XE + NV T600 Box WS tervező
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Most komolyan, a legjobb modok még mindig a SOC modok, ez nyilvánvaló. Csakhogy a Stalker nem egy tipikus akció játék, vagy szerepjáték, amiben konkrét ellenség ellen harcolunk miközben a játék mindig mutatja az utat. A Stalkerben olykor gondolkodni és önállósulni is kell, ami türelmet és kitartást igényel. Ha ez nincs, akkor biza nem működik. Az, hogy csak a COP-ban mutatják az utat a térképen, csak részben igaz, mert a SOC-ban ugyanúgy megvan ez a kiváltság, csak néha a modderek hajlandóak kivenni ezt a játékból. Legalább 2x annyi COP modban még a minimap is ki van véve. Én is azt ajánlom, hogy hagyd abba a Fotografot, mert nem neked való és az emberek a panaszaidat olvasva még azt hiszik, hogy tényleg egy szar mod 
shield