Hirdetés
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
Sensut
üzenetére
En azt tettem fel, amit beirtal, ra a fix-et, aztan ra a magyaritast.
A szkript amirol beszeltem, az az, amikor el kell indulni Lukash-al a gyar fele, na ott akkor valami banditak jottek a kepbe, ezek elmentek lovoldozni, es talan a katonak is megerkeztek, nem tudom, Lukash felment a helyere es nem lehetett vele beszelgetni, szoval nem kaptam meg a zsoldosok helyet.
Elolrol kellett kezdjem
(es mivel Luki beallt a helyere, gondoltam majd kesobb beszelek vele, elmentem kalandozni a mocsrba meg minden, mikor visszajottem akkor dobbentem ra, hogy fuccs az egesznek)
A suttogasokkal az a baj, hogy semmit nem ertesz belole, es nem is tudhatod hogy mire vonatkozik, leiras nelkul lehetetlen vegigvinni szerintem.
Szerencsere abban a verzioban amit leirtal, van par kisegito allomany, amiben leirnak ezt-azt, szoval tanacsos mar az elejen megnezni.Dhampir igen, 2014-ben is azert tetszett, mert voltak benne esszeru kuldetesek, mondjuk a sok koricalastol ments meg uram minket
, Lost Alpha2
de mindent egybevetve egy nagyon faszaul felepitett mod, meg olyan is van benne, hogy az egyik szkriptelt kitores utan az anomaliak mashova kerulnek
(errol beszel Sztrelok a COP vegen).
Ami bosszanto benne, hogy nem mutatja a kurzor hogy hova kell menni, azaz nem mindent, ezert figyelmesen el kell olvasni minden dolgot.
A koricalast egyes palyakon meg lehet oldani kocsikazassal is, de erosen bena ez a resze a jateknak.
Az egyik palyan a kedvencem a teherkocsi
Új hozzászólás Aktív témák
- i7 12700/ 32GB DDR4/ RTX3070Ti/ 1TB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Thinkpad X1 Extreme Gen 5, 4K+ IPS érintő , i7-12700H ,RTX 3060 , 64GB DDR5, 2TB NVMe, Magyar gar
- iPhone 13 128GB gyári független gyönyörű állapotú IOS 18
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 KIT Beast Black - 1 év bolti garival! -
- Új, felbontott Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Vengeance LPX - 1 év bolti garival! -
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
(es mivel Luki beallt a helyere, gondoltam majd kesobb beszelek vele, elmentem kalandozni a mocsrba meg minden, mikor visszajottem akkor dobbentem ra, hogy fuccs az egesznek)
, Lost Alpha2
(errol beszel Sztrelok a COP vegen).
shield