Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laris2
senior tag
válasz
Antonius1978
üzenetére
Nem arról van szó, hogy nem hiszek neked. Csak azt akartam tudni, nem-e én rontottam el a fordításkor itt valamit. Összehasonlítottam az eredeti fájlval, de nincs benne hiba. Azt javasolnám, hogy kezd elölről ezt a pripyati pályát. Lehet hogy egybeesett a mentésed egy spawnolással, és ez miatt sérült valami. Ha eléred a fotózási helyet, és nem jön az SMS akkor a minimap alatt az órának meg kell állnia, mivel a játék nem folytatható, és szép lassan belassul majd kidob. Szerintem az lenne a megoldás, ha újra felraknád az egészet. Kettővel előbbi mentéseddel folytathatod. Kicsit fejjebb fent van a frissített magyarítás is. Yuri az akivel próbáltál fényképet készíteni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Elektromos autók - motorok
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Motoros topic
- Apple Watch
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

shield