Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen okostelefont vegyek?
- 
			  Mobilarena A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

ng0ofy KORREKTOR A kedvedért linkesítem... Rák is lesz benne, biztos vagyok benne, ennyi sugárzástól... http://stalker-online.so/about_game/ Most esik le, hogy még az avatarod is rák!  Máskor szebben is visszakérdezhetsz.. Máskor szebben is visszakérdezhetsz.. 
- 

Tyúk Comb csendes tag én nekem mindig abból adott a gép amelyik csomagból kevesebb volt.és persze ahol át kell menni a vasúton ahol katonák vannak "Fox-ot" kell megmenteni szereztem kék(katonai)csomagot...ÉS...PUFF!!!! odaadta neki    ...elkapott az ideg ...elkapott az ideg !! !!
 de utánna szereztem mégegyet. (nehezen (nehezen ) Mondjuk nem érdemes kereskedni nem kereskedőkel. bocs h új témát nyitok de.... nem tom buge vagy sem de legelején minden jó cucc ott volt a játék elejénni kereskedőnél mi az ok ) Mondjuk nem érdemes kereskedni nem kereskedőkel. bocs h új témát nyitok de.... nem tom buge vagy sem de legelején minden jó cucc ott volt a játék elejénni kereskedőnél mi az ok irjatok kösz irjatok kösz 
- 

- 

- 

- 

stm_ tag Talán az amerikai kritikáknak, cikkeknek volt negatív hangjuk és azzal kevered. Többek között az USA-ban is a TOP 10 eladási lista elsője volt úgy, hogy csak PC-re jött ki! Lehet, hogy igazad van, hogy hetek múltán senki sem vette már de azért az eladás nem egyenlő a népszerűséggel! Pripyatot illetően valóban nem a klasszikus "cső játék". Valakinek tetszik valakinek nem. Első végigjátszáskor számomra csalódás volt a pálya. "Csak ennyi?" Maximum még ha ügyesek vagyunk és megvan Agyar/Fang rejtekhelye lesz még1 kitérő de aztán nincs apelláta. Feladat híján ennyi volt ott a lét. Lehetőséget meg lehet látni a pályában mert szép méretes, ez a momentum a CoP-ban lesz egy küldetés, ide se visz az útunk. Igazából keresni valónk sincs ezeken a helyeken. Ezek miatt írtam a "cső" jelzőt. Szerintem jól sikerült a Metro 2033 annak ellenére, hogy kötött a játék. Összehasonlítani a Stalkerrel nem túl szerencsés. Vannak hasonlóságok de két különböző játék. Nem gondolom, hogy ha úgyis történne a 4A Games egy viszonylag szabad játékmenetű játékból kötöttet csinálna. 
- 

stm_ tag 2003-ban! A 2004-es dátum már egy csúsztatás. Sok terület kimaradt...Lab X-12, Old Cordon, Old Garbage, Dead City, Western Red Forest, Darkscape, Old Swamps, Generators, Pripyat Underground. Utóbbiról még szó is volt a játékban Agyar dokumentumaiban. Ezen felül elemek, karakterek, mutánsok, fegyverek stb. 
 A 1935-ös Bulidban nagy részük megtalálható volt. Egyébként bármennyire játszhatatlan ez a korai verzió megkockáztatom, hogy jobb AI található benne. Történt, hogy sétált egy stalker..előtte anomália. Gondoltam, hogy jön a Soc féle nyugottan belesétál de ki már nem dolog. De nem! Megállt, kicsit előredőlt, és dobálta a csavarokat kikerülte az anomáliát majd ment tovább! Ehhez hasonló dolgokat talán a CS-ben erőltettek de egyrészük nem jöttt össze. Ami meg igen (fedezék mögül való fegyver kidugás/tűzelés)...háth marha pontosan céloztak ahhoz képest, hogy nem láttak. CoP-ban ilyesmi már nem volt. Ami meg volt mint pl új mutánsként a Burer ill. újdonságként a vérszívó animációja szintén már a 2004-es Bulidban helyett kapott. kikerülte az anomáliát majd ment tovább! Ehhez hasonló dolgokat talán a CS-ben erőltettek de egyrészük nem jöttt össze. Ami meg igen (fedezék mögül való fegyver kidugás/tűzelés)...háth marha pontosan céloztak ahhoz képest, hogy nem láttak. CoP-ban ilyesmi már nem volt. Ami meg volt mint pl új mutánsként a Burer ill. újdonságként a vérszívó animációja szintén már a 2004-es Bulidban helyett kapott.
 Szóval amit a Stalker eredeti fejlesztői elképzeltek azt az új fejlesztők már csak részben voltak képesek elkészíteni. Pripyat városát elérve lehetett nagyon érezni, hogy valami nem kerek, hírtelen egy cső FPS lett. Végre a zóna közepében vagyunk de a pár perces nyomuláson kívűl a szolgálattal meg a Hotelhoz való kitérőn kívűl más dolgunk nincs ott. Pedig lehetne az óriáskeréknél, a szemétkupacot antennaként használó éppen imádkozó monolith tömegnél na meg a Stadionnál ahol még átvezető videó is van. Hiába a sok határidő tologatás, hiába a CS ami elviekben a SoC hátrányait, hiányosságait hozta volna helyre..nem sikerült. COP-nál már talán kicsit a saját elképzelésüket követték és nem annyira a "régi" játék irányába mentek. Az meg, hogy éveken át nem tudták megoldani a járművek használhatóságát meg az anomáliák láthatóságát.. A 2004-es "semeddigsemkész" verzióban pont úgy látszanak az anomáliák mint a megjelentben. A járművel meg ha valakinek nekimegyünk az repül egyet és kifekszik Nekem mindegyik rész tetszik bár azért sajnálom az elsőt mert még a végül megjelent játéknál is lényegesen jobb lehetett volna a 1935-ös Build alapján. Egyébként szerintem az amcsik is csípik. Még az akkori legendás 8800GTS-t is ezzel a játékkal népszerűsítik. 
- 

emre veterán 
- 

Dictator^ veterán Sajna nem, DSLR-rel vettem fel, és nem jön össze most az encodeolás 720p-re. 
 Bassza fasz...
 Sztem 1.0 vagy mi a töcs, semmi patch nincs fent hozzá 
 Ahogy felment a game már ment is.Failed missionnél nem igen lehet már kijelölni nálam. msn cím, valami folyamatos chateléshez?  
- 

Dictator^ veterán 
- 

- 

Kassadin addikt Ebben igazad van: a) a tudóssal mész vissza a bunkerbe, 
 b) visszaviszed a mérő műszert.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) Szerk: Lehet. Olyan jó így láthatatlanban segíteni. Ha a gépe előtt ülnék, már rég megoldottam volna.  Dictator^: Az igen nagy probléma, ugyanis több helyen kell mérnie a tudósnak, utána az alagút, majd egy buszban térsz magadhoz, és vissza kell mennetek az adatokkal az öregemberhez/visszaadod neki a mérőműszert. Nekem így rémlik. Többször végigvittem már a soc-t, nekem ezzel sohasem volt problémám, viszont mással meg igen.  
- 

h8core csendes tag Persze, elküldöm, ha megmondod, hogy hol találom a mentéseket, mert azon a helyen ahol az eredeti játéknak volt, ott nincs, már próbáltam, hogy mutassa a rejtett filekat is, de akkor sem jelentek meg a mentések, ez azért érdekes, átnéztem minden könyvtárat, de sehol nem látom, pedig a játékban megjelennek, különös szerzet ez az oblivion lost 2010  
 Amint meglesz küldöm, van egy ami pont az agyperzselős álom után van, az tökéletes lenne neked 
- 

h8core csendes tag 
- 

emre veterán 
- 

emre veterán 
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Mini-ITX
- Videó stream letöltése
- Milyen autót vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Gigabyte H81M-S2PV alaplap + Intel i5-4460 + 2+4GB DDR3 + hűtő 23e
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- Dell 7430 Core i5 1245U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 4K Kijelző Boltból Garanciával Számlával
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Alphine Green 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3745
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Máskor szebben is visszakérdezhetsz..
 Máskor szebben is visszakérdezhetsz..  
								 ...
... 

...elkapott az ideg
 ...elkapott az ideg  !!
 !! ) Mondjuk nem érdemes kereskedni nem kereskedőkel. bocs h új témát nyitok de.... nem tom buge vagy sem de legelején minden jó cucc ott volt a játék elejénni kereskedőnél mi az ok
 ) Mondjuk nem érdemes kereskedni nem kereskedőkel. bocs h új témát nyitok de.... nem tom buge vagy sem de legelején minden jó cucc ott volt a játék elejénni kereskedőnél mi az ok  

kár lenne érte. nem kicsit, nagyon
 kár lenne érte. nem kicsit, nagyon  

Ja és ehhez van magyarosítás? vagy jó hozzá a OL 2.2?
 Ja és ehhez van magyarosítás? vagy jó hozzá a OL 2.2? 
								 .
. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

shield
 shield