- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
marked one94
őstag
Üdv!
Valaki tudna torrentet adni a oblivion 2010 mod-hoz?
-
marked one94
őstag
-
-
marked one94
őstag
Köszönöm mind a kettőtöknek a segítséget
Majd nemsoká meglesem hogy jó-e, és majd írok.
-
marked one94
őstag
Helló! Sajnos még nem
Amik voltak nekem azokkal kifagy a játék. Ezek az apró változtatások annyira nem zavarnak de ha akarom vissza lehet állítani? Ha nem probléma eltudnád küldeni vagy feltölteni valahova? Ahogy írtam a játék közepénél lenne a legjobb de az se baj ha valahonnan onnan van amikor mész az agyperzselő felé vagy onnan vissza fele.
Előre is köszi -
marked one94
őstag
Üdv!
Valaki tudna egy mentést adni az OL2010 modhoz? Tegnap felraktam játékot meg a modot, de lusta vagyok újra előlről kezdeni
Az a lényeg hogy ne az eleje legyen meg ne is a vége
kb mikor Yantarba kell menni a tudósokhoz.
Előre is köszönöm
Üdv! -
marked one94
őstag
válasz
Kassadin #7816 üzenetére
Most amit feljebb linkelt PeL a supergamer.hu ott lehet kapni 3000ft-ért a simát. Mert olvastam hogy amit a pc guruhoz adtak azzokal nem jók a modok mert fel vannak patchelve. Meg nekem az eredeti kell mert tetszik a dvd tok képe
Majd később a többit is megakarom venni most csak ennyi pénzt akarok rá költeni
Így is valakit még keresnem kell mert egyedül nem akarok rendelni jobb ha két ember osztozik a postán.
-
marked one94
őstag
Valahonnan szerintetek meglehet még rendelni a dobozos változatot? A pc gurus nem érdekel.
-
marked one94
őstag
Az OL2010hez van magyarítás? Ha igen valaki be linkelné? Előre is köszönöm
-
marked one94
őstag
A játéknak pontosan hány darab befejezése van? Én idáig 3 féle képen tudtam bégig vinni, de mintha régebben azt olvastam volna hogy 7db van. Neten néztem végig játszásokat de csak 1-2 találtam.
-
marked one94
őstag
Valaki kipróbálta már ezt a módot: S.T.A.L.K.E.R.: Lost World Requital Ha igen tudna írni róla néhány szót. Van valami olyasmi mod mint a Oblivion Lost?
-
marked one94
őstag
Na én most megint annyira bele éltem magam a Zónába hogy, azon gondolkoztam valamelyik este hogy lehetne-e valahol igazi stalker ruhát venni? Vagy ha nem is akkor csinálni kellene
Valaki már gondolkozott már ilyenen? Vagy csak én vagyok ennyire örült
-
marked one94
őstag
Mi van mostanság senki se stalkerezik???
-
marked one94
őstag
ÁÁÁ! Nagyon király ez a OL2.2 mod. Már annyiszor felugrottam a székből hogy esténként nem is erek vele játszani
Most megint rákattantam a stalkere. Megyek és gyorsan kikapcsolom az Agyperzselőt mert este nem hiszem hogy játszani fogok.
-
marked one94
őstag
válasz
- = Zk = - #6930 üzenetére
Hali!
- Nem, 10005.-ig mind kell és itt megtalálod őket [link]
- Én most próbálom és nekem bejön, de nekem ez a első kiegészítésem a játékhoz, így nem tudom mihez hasonlítani.
-
marked one94
őstag
Azért ennél egy kicsivel több segítséget vártam
-
marked one94
őstag
Ma felraktam a Stalker Soc-ot és érdekességként kiakartam próbálni a OL2.2 modot de nem akar működni. Pedig így csináltam:
1. Alapjáték fel.
2. 1.5-ig patcheltem
3. elindítottam new game
4. OL 2.2 átmásoltam a játék könyvtárába (gamedata mappát)
5. fsgame-be átírtam.Amikor indítom a játékot akkor bejön a logo utána fekete lesz a kép és azután meg kidob az asztalra. Mi lehet a probléma? XP használok.
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Napelem
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Bluetooth hangszórók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Ingatlanos topic!
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Haditechnika, harcászat
- További aktív témák...
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest