- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dictator^
veterán
válasz
whisperity #7672 üzenetére
Van vagy 500.000 Rubejom...
(#7674) Akos96: használtam. www.youtube.com volt.. mégegyszer nem esek neki ennek, az ai megörjítene a játék elejénél is már.
(#7673) Kassadin: hogy?
-
Dictator^
veterán
Elértem a végéig,ugy, ahogy leírtam.
Monolitenál bemondtam a kivánságomat. I want to rule the world. És kész. Összeestem. Gondolom ez nem valami jó befejezés -
Dictator^
veterán
Elértem Pripyatig, illetve kaptam egy Szarkofágos questet, meg , hogy jussal el Chernobylig.. Bárostól jött a quest.
Akkor csak halad így is -
Dictator^
veterán
Red forestbe, egy kis részbe vagyok nyugatra..
Psi sapka részben rajta, unconfigured.. de a nagyobb részen átmentem, ott nem volt psi level,d e a bázison belül volt egy rész, ahol megint critical volt.Ez természetes?
-
Dictator^
veterán
válasz
Kassadin #7655 üzenetére
Ugy tünik a kedves kollega nem tudja: (#7652) Grisam
A hangulata miatt játszok, ha az ai lenne az egyetlen pont már letöröltem volna.
Ez jön be leginkább, a Call of Pripyatot is felraktam, haver kérésére, Ő tolta nálunk.
Ilyen világban, ki tudja
Mellesleg, igy, hogy sharkarov emberét kilöttem , a psi sapkával bementem a x16labba, megvan a dokumentum, a Barba visszatérve a pultos kapásból ezzel fogadott, hogy meg-e van.. és már küldene északra.. szóval sztem beértem magam a főszálban
-
Dictator^
veterán
Szerintem ha már kiprobáltam, csak alkothatok róla véleményt nem?
Mellegles mond, hogy nem szar az AI, amikor még észre se vettek, de falon át lő, a keze átlóg a falon.
Tényleg életszerü.
Csak nem akkor fognak a falon át lőni, amikor még észre se vettek, folyamatosan rajtad tartva a fegyvert, amerre mozogsz.
LoL bzadmeg.(#7653) Kassadin: egy post apocalyptic világban? fene se tudja.
-
Dictator^
veterán
-
Dictator^
veterán
Fix, hogy nem fogom újrakezdeni, az AI egy borzalmas ebben a játékban, csak azért viszem tovább, mert megtetszett menetközben (nem én kezdtem el, haverom volt.. nekem már az ai se volt szimpi .. de most bejön aj áték, szóval az elejéről nem fogom kezdeni ilyen holmi csuzlikkal ami elhord kínáig, de a célpontra egy golyó se talál be.)
Marad az a verzió, hogy falon át lelövöm sharkarov emberét és a psi device már meglesz.
Egyedül a HAZARD critical emission öl meg, de arra azt se tudom kell-e valami.
-
Dictator^
veterán
Kisebb prank, lementem Yantarba, kilöttem falon át a haverját sharkarovnak, nála volt a mérőmüszer, így leadta nekem, én felvettem kimentem a repülőig, jött egy segélyhivás, vissza a bunkerbe, most egyelőre nem mnd semmit az öreg.
Gec, megcsináltam, nincs hattásal rám a PSI
És a kolléga szerint elvileg nem is tartok ott a főszállban, hogy Kruglov ott legyen.De így, hogy kilöttem a társát sharkarovnak falon át, megcsináltam a mérést, sapkát nem is kaptam, de a psi már nem hat rám.. (vagy a sapka ilyenkor nem látszik az invbe?)
szóval megy így
kemény
-
Dictator^
veterán
válasz
Kassadin #7625 üzenetére
kb 6 éve nem játszottam már single gammel, multi is csak egy game (dota). azt sem minden nap.
egyik haver miatt raktam fel, ő nyomta, aztán nekem is bejött.. csak ő kezdte el, hogy "öljünk le mindekit" mert az fasza
Nem.. Ő volt az, én nem is akartam játszani, az enemy AI az betett nekem.. aztán ahogy vitte, folyamatosan megtetszett..
Én előszőr questelnék , aztán lőnék
Más stilus a kettő.
(#7623) hajbel: felvettelek, plusz elküldtem, valami reakció?
-
Dictator^
veterán
Sajna nem, DSLR-rel vettem fel, és nem jön össze most az encodeolás 720p-re.
Bassza fasz...
Sztem 1.0 vagy mi a töcs, semmi patch nincs fent hozzá
Ahogy felment a game már ment is.Failed missionnél nem igen lehet már kijelölni nálam.
msn cím, valami folyamatos chateléshez?
-
Dictator^
veterán
-
-
Dictator^
veterán
válasz
rétisün #7604 üzenetére
senki nem kisértem sehova, már mondtam, ha találkoztam valakivel lelőttem. rá pedig nem emlékszem.
ha jól nézem, ez a helikopter mellett van, ahol van egy csomó piros ruhás muki. ott beza nem találkoztam vele, ha igen, akkor nem felé mentem.
jól mondom a helis részt? ott kéne lennie ?
-
Dictator^
veterán
válasz
rétisün #7602 üzenetére
most megvan, Meet kruglov - FAILED
-get through kuglov
-talk to kruglovfailed. mit csináljak? már 8 napja failed, nem is vettem észre, de le is szarnám, de a helmet nála van.. ráadásul red foresten át nem tudok már hova menni, mert oda is kell a psi sapka..
szóval?
nem tudok mentést visszatölteni, mindegyikre párhuzamosan mentek.
és ráaádsul 8nappal előtti a failed.
nem kisértem én senkit, kruglov meg a helyén van.
innentől?Nem hiszem el, hogy egy MAIN quest failed tud maradni és innentől vége a gamenek.
-
Dictator^
veterán
Régi?
Az elején ugy kezdtem, hogy lelőttem mindekit, akivel találkoztamRitka nehéz lesz olyan mentés találni....
Hogy a fenébe kezdjem el a psi sisak küldit, hamár a doki bent van a lab-ba?
Az összes itemes questet megcsináltam neki..Van két item nálam, azt se tudom mit kéne vele csinálni.
Sterlok flash drive.
The crazy stalker flash drive.
Documents from the outpost. -
Dictator^
veterán
-
Dictator^
veterán
üdv
olyan kérdésem lenne, neten sem vagyok képes megtalálni, illetve ami van nem oké, mert az előzmények nincsenek meg.
szóval semmilyen küldit , vagy max randomra csináltam őket, egyébként mindenkit kinyírtam, ahol lehetett, a BAR környékén is.
hogy szerezzem meg ezt a PSI helmetet? mert nem igazán jutok tovább..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest