- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarioAna
senior tag
Na egy false ending már megvan (gazdagság), a karmic point az pontosan mi? Mert ettől függ nagyban a (false) befejezés meg a pénztől, a pénzt könnyen tudom szórni,karmic pontot hogy tudok rontani? Gondolom a reputationnal van valami (az nekem most excellent)+volt 64k rubelem, a két duty vezér elvileg életben van (legalábbis én nem gyaktam le őket)...
BEFEJEZÉS SPOILER
szaros 14k miatt kaptam negative endinget
.
itt vannak egyébként a befejezések, ezek alapján meg akarom csinálni mindet...csak a karmic pontot nem tudom mit kell csinálnom, hogy lemenjen (gyilkolni mindenkit akit nem kéne?
)
szerk: karmic point =reputation point, megtaláltam...a kérdés hogy hogyan tudom ezt legkönnyebben módosítani lefelé? -
MarioAna
senior tag
válasz
MarioAna #7767 üzenetére
szerk:
Sima, mod nélküli alapjáték (OL sem), 1.005ig felpatchelve. Jelenleg az agyperzselőt akarom kikapcsolni, az a legfelső küldetés. Egyébként ti még cipeltetek magatokkal egy Exoskeletont is? Nekem SVD-9 vagy milyen ruha van (amit a Dutystól kaptam küldetésért), ez elég tápos ruha nem? Miért kell még az exo mellé? -
MarioAna
senior tag
Hmmm...elindultam Red Forestbe a Sniper SGI-vel (amit a freedomos őrtől nyúltam le, hirtelen halála, után, melyet két piros hordó felrobbantásával okoztam "akaratlanul
) lévén azt hittem, hogy az mesterlövész puska...nos egy jó tanács, ne tegyétek
!
Visszamentem Freedom bázisra a Vintarért (szerencsére nem spanoltam le se a dutyval se velük, így közömbös vagyok). Hát kicsivel jobb mint a SGI, el is adtam a Csaposnak, a Duty tradernél tőle nem messze pedig vettem pár lőszert a sniperhez (ugyanolyan kell bele mint a VLA-hoz, ha jól emlékszek a nevére, kézbe véve olyasmi mint egy régebbi vadászfegyver, de elég pontos és tetszik a sebzése is). Mindkét típushoz 300-150db lőszer (a sniperhez a jobb félét), de Red Forest végénél ahol van a domb tetején az a telep féleség (ott kell tovább menni, itt már sűrűsödnek a szellem-valamik, először megriadtam tőlük, de utána már szaladgáltam nekik amikor rájöttem, hogy nem sebeznek), na ott már el is fogyott a VLA-hoz szánt lőszer. Menjek vissza venni, vagy a ~120lőszerrel kihúzom majd a Vintarral sniperkedést? Felvettem még egy GP37-et is, mert ahhoz eléggé sok ammot dobálnak az áldozatok. Még egy moddolt TRS301-et beraktam BAR-ban a ládába, biztos ami biztos (van rajta távcső, a gránátvetőt eladtam, mert nem nagyon találtam hozzá való lövedéket, pedig freedom bázisban is bementem a raktárba, ott csak bulldoghoz való volt
).
Élvezem még mindig a játékot, írtátok, hogy Chernobyltól majd nem lehet visszamenni, de gondolom régebbi mentéseket be lehet tölteni, szeretném a lehető legtöbb befejezést megkapni.
-
MarioAna
senior tag
Üdv!
Én most tartok ott, hogy lassan ki kell kapcsolni majd az agymanipulálót, viszont úgy olvasgattam, hogy az a rész elég kemény lesz, tehát a kérdésem hogy mit vigyek-mit szerezzek be, illetve hogy az Army Warehouse résznél a duty-freedom harcnál ha semleges maradok akkor az nem baj ugye (nem segítettem Skullnak, nem köptem be a dutysokat,egyedül Voroninnak csináltam meg a gránátvetős küldit a ruháért)?
Felszerelésem jelenleg:
-PSZ-9MD Universal Protection Suit (Voronintól kaptam a Buldog 6 megszerzéséért)
-Sniper SGI (valami modifikált, optical sign-os, az egyik Freedom őrtől trükköztem aki a bázisnál van a 3 "beléptető" közül, 2piros hordót felrobbantottam mellette így nem lőttek rám, de ő meghalt és enyém a puskája) kb 300 lőszerrel
-Fast-Shooting AKM 74/2 megint 300lőszer
-Chaser 13 shoti kb 70lőszer(2féle)Az alap játékkal játszok semmi mod nincs fent, így ehhez várnám a tippeket, hogy miként lehet "túlélni" a játék végét
. Próbáltam csak a fő küldetéseket csinálgatni, végigjátszás szerint haladtam, tehát remélhetőleg nem fals befejezést kapok hanem igazit
.
-
MarioAna
senior tag
Továbbra sem megy az 5.1, sőt még a Xonar audio centerben sem működött a GX funkció (sztereót felkeveri 5.1-re, vagyis 6csatornára csak hogy szóljom, zenénél hasznos), újra kellett rakni az egész illesztőprogramot, de még próbálkozok vele
.
Más:
Van egy olyam küldetés, amikor ki kell nyírni egy bandit campet és ott a fő banditát, majd visszamenni a rewardért az első kereskedőhöz (Sidorovic talán ha jól rémlik a neve). Na most én Bar-nal vagyok, és akkor vettem észre hogy ez időkorlátos. 30perc van a mentés betöltésétől hogy visszaérjek a kezdőhelyre. Gondolom ez akkor így bukó (folyamatosan futva, nyomva magamba az energia italt) is csak az első pályarész széléig érek vissza, amikor egy csatorna-alagútban kell átszaladni az elektromos anomálián.
Fast-travelre nincs lehetőség tudtommal a játékban. Mondjuk több végigjátszás van tudtommal, vagyis több befejezés. Én most a fő küldetéseket csinálom (most kell ellopni a 2. rész dokumentumot a laborból), mellette csináltam néhány mellékküldetést (leadtam a "perfected suitot az elején", minden sérültnek adok medkitet aki kéri, nem ölök meg senkit feleslegesen), ez a végénél számít valamit majd hogy melyik befejezést kapom (eddig csak ez az 1 failed küldim van)?
-
MarioAna
senior tag
Üdv!
Csak ez a DLL file-os móka létezik az 5.1 előcsalogatására? Próbáltam az első HSZ-ben linkelt dll-el, nem volt jó, próbáltam a system32-ben lévővel azzal sem, illetve a creative honlapjáról letöltöttel sem. ASUS Xonar DG hangkarim van+Creative G500 hangfalszett.
Külföldi fórumokon azt olvastam, hogy valami bf2 által felpakold DLL-el működött sok embernek (gondolom Battlefield2). Akinek fentvan a BF2 az meg tudna dobni egy system32-ben lévő OpenAL32.dll-el? (remélem ez nem warez, ha mégis akkor tárgytalan...)
Jah a játék 1.0005ig patchelve van, modok nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Steam Deck
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Autószerelők, autószerelés
- Apple asztali gépek
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- További aktív témák...
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest