- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
westcoastog
veterán
válasz
Stalker-2572 #8290 üzenetére
De jó neked, add át nekik minden tiszteletemet, meg üzenem hogy pörögjenek mert játszanék már vele.
-
hajbel
addikt
válasz
Kösz, ezt a videót még nem is láttam... Sok volt a meló mostanában. Szavaztam is a modra, moddb-n. Ha már a haverodról van szó, megosztanád velünk, amit tudsz a modról? Mikor jelenik meg pontosan? Hány százalék lesz a meglévő terültekhez mértan az új területek nagysága? Hány százalékos stádiumban van a mod jelenleg? Előre is kösz.
-
PeL
addikt
válasz
Viccelsz?
Sztem nincs S.T.A.L.K.E.R. fan aki ne hallott volna erről a modról, az egyik legvárósabb...
-
M@trixfan
addikt
válasz
Hát igen, ezért a játékért mindig kell játékra alkalmas PC-t tartani.
-
VinoRosso
veterán
válasz
Stalker-2572 #2318 üzenetére
no movie makerrel nem tudtam divixbe tömni, próbálkoztam más progikkal is, de nem találtam divixeset, mpeg I-II szar minőségű volt, csináltam mpeg-4eset is, ezt fel tudtam tölteni videára, de ez sem a legjobb minőség, és nem is tudtam meglesni otthon, valami gixer van a kodekekkel, mert se a winamp se a media player nem játsza le, meg még vagy 2 noname mindent lejátszó lejátszóval próbáltam de azok se ették meg, csak azzal a progivla tudtam meglesni kisablakba amivel betömtem. Mind1 fennt van a videán egy video, de túl kicsi a felbontása ott, hogy bármit is lehessen látni, meg igazából amit feltettem, az nem arról szól, hogy milyen jó a grafika, csak tesztképpen, hogy mennyire látszanak a betűk meg a számok, de még arra se jó. Tud valaki ajánlani egy jó divixes encodert?
-
VinoRosso
veterán
válasz
inkább videára próbálom, bár azt nem tom lehet e linkelni. Youtube-ra valamiért nem tudtam regelni, de lehet csak ideiglenes hiba volt, semmilyen felhasználónevet nem evett meg a reg.
-
VinoRosso
veterán
válasz
inkább videára próbálom, bár azt nem tom lehet e linkelni. Youtube-ra valamiért nem tudtam regelni, de lehet csak ideiglenes hiba volt, semmilyen felhasználónevet nem evett meg a reg.
-
VinoRosso
veterán
válasz
Stalker-2572 #2307 üzenetére
feltettem működik, és tényelg dob a grafikán( bár a nap néha eltűnik, de azon kívül nem volt gond ). Így SWO- moddal beszarás
hogy néz ki, csináltam frappsel 30mp körüli avikat is, csak nem tom hova lehet feltenni 300-400MB-s fájlokat, de ha valaki tud segiteni, akkor felteszem a videokat.
-
VinoRosso
veterán
válasz
Stalker-2572 #2298 üzenetére
float tartalmaz ilyet?
-
Stalker-2572
veterán
válasz
Stalker-2572 #2298 üzenetére
readme
-
VinoRosso
veterán
válasz
Stalker-2572 #2294 üzenetére
Kompatibilis ez az SWO moddal?
-
VinoRosso
veterán
válasz
Stalker-2572 #2283 üzenetére
Konkrétan hogy?
-
VinoRosso
veterán
válasz
Stalker-2572 #2277 üzenetére
mire jó ez a mod?
-
west
őstag
válasz
Stalker-2572 #2174 üzenetére
orok hala
-
VinoRosso
veterán
válasz
Stalker-2572 #2171 üzenetére
wow! Ez nagyon faintosnak néz ki!
-
VinoRosso
veterán
válasz
Stalker-2572 #2170 üzenetére
nincs időm erre sajna
pedig jó lenne ha már ott tartanék
-
True
aktív tag
válasz
Stalker-2572 #2169 üzenetére
Igaz! 1 banditánál találtam, ment is fel az ővre...
-
True
aktív tag
válasz
Stalker-2572 #2157 üzenetére
Az melyik is az..?
Képet ha tudnál róla mellékelni az THX!!! Mert van mindenféle holmim, csak melyik is az...
-
VinoRosso
veterán
válasz
Stalker-2572 #2142 üzenetére
Csak idő kérdése, ha lenne időm megcsinálnám magam is, több ember meg rövid idő alatt is végezhet vele.
-
True
aktív tag
válasz
Stalker-2572 #2155 üzenetére
Na most elhaláloztam, de nem dobott ki... Igaz nem is a szabadban haltam meg, hanem a mozdonyos alagútban a sugárzás miatt... Viszont itt nincs gejgerszámláló, igy ha nincs nálad ellenszer, hamar elhalodik az ember, és az anomálik sem látszódnak...
Amugy én is az 1.0005-össel tolom... Nem adom fel... -
True
aktív tag
válasz
Stalker-2572 #2153 üzenetére
Most már elqrtam...
Akkor mit tegyek fel..?
THX
Mod: Képek milyenek..? Ha nincs megoldás akkor ugy tolom majd hogy sose haljak meg, és akkor élvezetes marad...
-
dante3
addikt
válasz
Stalker-2572 #2147 üzenetére
-
True
aktív tag
válasz
Stalker-2572 #2147 üzenetére
Az mi az..?
-
lsc
nagyúr
válasz
Stalker-2572 #2140 üzenetére
Várom a magyarítást .
-
VinoRosso
veterán
válasz
Stalker-2572 #2140 üzenetére
az angollal nincs gond csak kicsit furi hogy nem magyarról fordítottak angolra, hanem angolrol fognak magyarra. elvégre pár xml stringtábláról van szó csak.
-
VinoRosso
veterán
válasz
Stalker-2572 #2136 üzenetére
Új pálya? Konkrétan mik? Ezt nem írták a release notes-nál. Project IGI. Egy fps game volt, abban a főmuftit hívták Priboi-nak, akit el kellett kapni és mindig elmenekült.
-
dante3
addikt
válasz
Stalker-2572 #2136 üzenetére
Te már kipróbáltad a Priboi Story mod-ot, kíváncsi lennék mi a véleményed?
-
VinoRosso
veterán
válasz
Stalker-2572 #2133 üzenetére
ha magyarok csinálták hogyhogy nincs hozzá magyar szöveg? Amugy jól hangizk ahogy olvasgattam, valamilyen szinten új értelmet ad a játéknak, bár aztán ki tudja, hogy valójában milyen. Az infernoban is egy csomó jó ötelet van, de annyira gyökér módon nyúltak bele a grafikába, meg olyan idegesítően következnek be a váltások, hogy teljesen elrontja a játékélményt. Kiváncsi vagyok ezzel milyen lehet, majd lehet felteszem. Bár engem igazábóül a dead city érdekelne, kár hogy nincs olyan mod amiben ez benne van
Érdekes, ahogy feltettem az inferno modot, mintha kevésbé akadna vele a gém. Kevesebbszer és rövidebb ideig esik le az fps, pedig már játszottam vele elég sokat, elmentem pripyatig, igaz nem csináltam meg semmit a fő küldetésből, kivéve a második agyszüpürcsölő lekapcsolását, de azt is csak azért, mert pszi-sisak nélkül lehetetlen átjutni a pripyatba vezető úton, egyserűen összeesik a márkdánom a keresztbe fektetett csövek után, hiába tolom bele az elsősegély csomagokat ezerrel
Ennek a Pioboinak van valami köze a PIGI-s Prioboi hoz?
-
lsc
nagyúr
válasz
Stalker-2572 #2128 üzenetére
Megnézzük . Magyar oldal nincs róla ?
-
Brent
aktív tag
válasz
Stalker-2572 #2128 üzenetére
Húha ez nagyon ígéretesnek tűnik ! Asszem ha hazajöttem kicsit bekockulok
Már most jobban tetszik mint az Inferno mod ! -
Larry303
addikt
válasz
Stalker-2572 #2089 üzenetére
ha nem sikerül, akkor szólj és meglesem havernál aki szintén 9800al nyomja a stalkert minden gond nélkül...persze dx8ban..
VinoRosso: erről a ruhafeltöltésről mondanál pár szót???...lemaradtam róla...amikor én végigjátszottam akkor még csak 1.03nál jártak a fejlesztők....
-
Larry303
addikt
válasz
Stalker-2572 #2087 üzenetére
guru 3d?????
-
True
aktív tag
válasz
Stalker-2572 #765 üzenetére
S mit tartalmaz? Amúgy gratula...és THX mindenki nevében...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Gombászkönyvek egyben
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest