- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iginotus
addikt
He jaja.
Egyébként írtam a COP topikba, hogy kivariáltam a hibát.
A lényeg, hogy az atmosfhere mod minden után legyen feltelepítve, tehát elsőre ment fel a két absulute pack aztán magyarítás és a végére az atmosfhere 3.0 Igy nem fagy.Megjegyzem mikor jön a vihar eléggé vicces mert ezt az üzenetet írja ki hogy bujj fedezékbe:
hide_from_fallout_red_message_caption
De cserébe nem fagy.Viszont ezt az üzenetet beírja missön közepénél is pl öld meg a kimérát. Tehát olyannál is ahol biza bukod a küldit ha elmégy fedezékbe. Ennek az eredménye egy jó nagy repair bill és -10 elsősegély csomag
Szerencsére ilyenkor az NPC-kre nem hat a vihar. -
Iginotus
addikt
Nem jött be ugyanúgy fagy, de ha beltéren tehát védett helyen vagyok mikor kezdődik nem fagy ki, ha kültéren ér akkor random egyszer már nem fagyott ki
Néha éjféltájt mikor már mennem kell aludni még jó is hogy kifagy, legalább már nem kapcsolom vissza, hanem megyek aludni.. -
Iginotus
addikt
* Game Igi - quicksave.scop is successfully saved to file 'g:\games\steam\steamapps\common\stalker call of pripyat\_appdata_\savedgames\igi - quicksave.scop'
FATAL ERROR
[error]Expression : xml_doc.NavigateToNode(path,index)
[error]Function : CUIXmlInit::InitStatic
[error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrGame\ui\UIXmlInit.cpp
[error]Line : 156
[error]Description : XML node not found
[error]Argument 0 : atm_indik_rad_green_16
[error]Argument 1 : ui\ui_custom_msgs.xmlstack trace:
Hálistennek pont elmentettem..
Ja igen érdekes nekem a G:\ ben van a stalker telepítve
-
Iginotus
addikt
COP minden egyes viharnál kifagy
Bedobja üzenetnek, és nem is írja ki rendesen, hanem ilyen Fallout_ valamit üzenetet dob fel, de tudom hogy az jönne, de kifagy és ki kell lépjek windowsba.. Lehet a magyaritással van a gáz? -
Iginotus
addikt
proci985 Köcce tényleg szebb lett így a játék
Van egy kérdésem, ha van egy AK47 esem és feltettem rá a távcsövet és a gránátvetőt, akkor jobb klikkre a távcsövet használja, akkor a gránátot mivel lövöm ki?
-
Iginotus
addikt
Valaki tud segíteni abban, hogy hogy lehet a steames verziót magyarítani?
Letöltöttem a magyarítások.hu-tól a fájlokat, csak épp steames verzión olyan könyvtárak nincsenek ahova másolnom kéne
előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest