- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iginotus
addikt
He jaja.
Egyébként írtam a COP topikba, hogy kivariáltam a hibát.
A lényeg, hogy az atmosfhere mod minden után legyen feltelepítve, tehát elsőre ment fel a két absulute pack aztán magyarítás és a végére az atmosfhere 3.0 Igy nem fagy.Megjegyzem mikor jön a vihar eléggé vicces mert ezt az üzenetet írja ki hogy bujj fedezékbe:
hide_from_fallout_red_message_caption
De cserébe nem fagy.Viszont ezt az üzenetet beírja missön közepénél is pl öld meg a kimérát. Tehát olyannál is ahol biza bukod a küldit ha elmégy fedezékbe. Ennek az eredménye egy jó nagy repair bill és -10 elsősegély csomag
Szerencsére ilyenkor az NPC-kre nem hat a vihar. -
Iginotus
addikt
Nem jött be ugyanúgy fagy, de ha beltéren tehát védett helyen vagyok mikor kezdődik nem fagy ki, ha kültéren ér akkor random egyszer már nem fagyott ki
Néha éjféltájt mikor már mennem kell aludni még jó is hogy kifagy, legalább már nem kapcsolom vissza, hanem megyek aludni.. -
Iginotus
addikt
* Game Igi - quicksave.scop is successfully saved to file 'g:\games\steam\steamapps\common\stalker call of pripyat\_appdata_\savedgames\igi - quicksave.scop'
FATAL ERROR
[error]Expression : xml_doc.NavigateToNode(path,index)
[error]Function : CUIXmlInit::InitStatic
[error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrGame\ui\UIXmlInit.cpp
[error]Line : 156
[error]Description : XML node not found
[error]Argument 0 : atm_indik_rad_green_16
[error]Argument 1 : ui\ui_custom_msgs.xmlstack trace:
Hálistennek pont elmentettem..
Ja igen érdekes nekem a G:\ ben van a stalker telepítve
-
Iginotus
addikt
COP minden egyes viharnál kifagy
Bedobja üzenetnek, és nem is írja ki rendesen, hanem ilyen Fallout_ valamit üzenetet dob fel, de tudom hogy az jönne, de kifagy és ki kell lépjek windowsba.. Lehet a magyaritással van a gáz? -
Iginotus
addikt
proci985 Köcce tényleg szebb lett így a játék
Van egy kérdésem, ha van egy AK47 esem és feltettem rá a távcsövet és a gránátvetőt, akkor jobb klikkre a távcsövet használja, akkor a gránátot mivel lövöm ki?
-
Iginotus
addikt
Valaki tud segíteni abban, hogy hogy lehet a steames verziót magyarítani?
Letöltöttem a magyarítások.hu-tól a fájlokat, csak épp steames verzión olyan könyvtárak nincsenek ahova másolnom kéne
előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Debian GNU/Linux
- Hardcore café
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest