Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia 6700 classic - folytassa, Nokia!
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
nézd meg process explolerrel az korrektebből kiirja mint taskmgr+ ott látni egyéb grafikonokat is, és jobban lejön róluk, hogy egy proginak mi a szűk keresztmetszet. Most már 1.4es patch-csel játszom én is, egy kicsit más mint 1.3assal, stabilabb más helyen tűnnek fel emberek, ahol eddig nem tanyázott senki, meg egy két helyről eltűntek az ott tanyázó muksók. Amugy nem tudom, hogy másoknak miért nem jött össze 1.4-gyel az Elem artifactos ruhajavítás a 1.4-ben. Nekem még most is működik, kicsit paráztam az elején, hogy mi lesz, ha nem fog működni, mert minden el van rejtve az optimális ruha, de ha nem tom feltölteni újra, hogy fullos legyen védelem, akkor egy idő után legatyásodva kéne rohangálnom a pályákon. De igy hogy továbbra is működik a feltöltés nincs gond.
-
ricsy888
senior tag
Jó lenne ha kihasználná a 2 magot mivel akkor nincsen sokkal jobb gépem (leszámítva a jobb VGA-t meg a gyorsabb/több memót) mivel ha 1 magot használ akkor olyan mintha egy egymagos procival tolnám, sőt még magas órajele sincsen ami megdobná a teljesítményt.
Amúgy a 7300Gt-vel tuningolva is szépen megy igaz DX8-ba ,de ott meglepően szinte maxon. (élsímítést kivéve). DX9- be is jó csak ott már jóval lejjebb kell venni
Na mind1, lehet, hogy majd itt is kinövi ezt a betegségét(,hogy kifagy) aztán végigtolom még1szer. Igaz már egyszer megkaptam a 2 legjobból az egyik befejezést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Milyen routert?
- Bestbuy játékok
- Házimozi belépő szinten
- Filmvilág
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TGA2025 - Lara Croft felbukkanása már szinte borítékolt
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Corsair Vengeance White RGB 2x16Gb 6000 cl36 bontatlan/új eladó (XMP/Expo)
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G + Lowepro Mini Trekker AW szett
- GAMER PC - TUF B450, Ryzen5 5600x, Rtx 3070 8gb, 32gb DDR4, 1 TB Nvme
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

shield