Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsy888
senior tag
válasz
Kimmuriel
üzenetére
Kár. Csak akkor azt nem értem miért rakták be a menübe. Vagy csak DX8 módba működik?Bencom ™: na jó persze, nem is várom el ettől a enginetől, hogy ilyen krízisz féle effekteket tartalmazzon. De hát azért az élsimítást nem most találták ki és ráadásul 2007 ben adták ki gamet. Szerintem illendő lett volna ezt valamilyen formába javítani.
NO mindegy...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Kár. Csak akkor azt nem értem miért rakták be a menübe. Vagy csak DX8 módba működik?
shield