- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Az a helyzet, hogy eljutottam oda az irányítóterembe, ahlo szét kell lőni azokat a villogó cuccokat és előjön az a zöld csóka. Csak itt az OL módba nem zárul be az ajtó mögötted, ráadásul a terem túloldalán nyitva egy másik.
Ha azon kimész, akkor a folyosó végén balra felfelé vezet egy lépcső és oda jutsz ki,(az épület végébe) mint amikor az alap játékban beszélsz azzal a zöld faszival és nem egyezel bele a projektbe.
Itt ha nem lövöd szét azokat a zöld izéket, akkor is megy tovább a játék és a lépcsőn feljutva az a feladat, hogy "old meg a monolith titkát" és elkezdődik ugyanaz a teleportálgatós gyilkolós téma. Éjszaka csináltam, talán egy óra volt az összes, sok értelmét nem látom neki. Aztán ahol az alap játékban már vége van, itt lekerülsz a földre a síneknél valahol és nem tudom merre kell menni, 2 olyan szívós ge@i meg folyamatosan szivat és nem tudom őket kinyírni, meg van valami eddig nem látott lény is. Mondjuk a lélekkel az egyiket már kifingattam. Majd ma megpróbálom, lehet fáradt voltam már azért nem találtam az utat.Egyébként itt nincs sugárzás a talajon az erőmű területén, bármerre lehet sétálgatni, nézelődni, igaz nincs nyitva egy épület se.
-
Xelo
addikt
válasz
Medvelászló #2695 üzenetére
1.005 + OL 1.3.2 + Vista SP1 + X-FI XtremeGamer legújabb driver + Logitech X-530 5.1 -> jahh nállam van térhangzás, és nagyon állat
-
Xelo
addikt
válasz
Medvelászló #2693 üzenetére
én most akarok beépülni freedomba, csak az első küldinél elakadok ahol pár duty katonát kéne kiírtani, csak annyi a gáz hogy én ezt már előbb megtettem..
szal ott állok egy csapat freedomossal a semmi közepén..
-
Xelo
addikt
válasz
Medvelászló #2691 üzenetére
pfú fogalmam sincs
kalandozásaim során gyűltek össze. azt tudom hogy a Soul volt az első norm artifactom amit a Garbage-ben a ?parkoló? mögött találtam egy jó nagy szippantyús anomáliában
de általában én berohangálok az ilyen anomáliás területekre hátha találok vmit, a ruhám lehetőséget ad rá
-
Xelo
addikt
[felakasztotta magát] - nem durva kép
-
Majdnem befejeztem, de nem találtam meg, hogy mi a lóf@szt kell csinálni a végén. Komolyan nem értem, mire jó ez. A nyíl se mutat semmit, csak kiírja, hogy találd meg a Monolith titkát. Mindegy, majd leírom bővebben.
-
No, biztos valami bug lehetett, mert párszor visszatöltöttem és abbahagyta. Pripyjat nagyon könnyű volt, meg is lepődtem, ahogy a sportpályás részen is, ami az alap játékban nem volt, Már bent vagyok az erőműben, eléggé be vagyok xarva, teljesen más hangok vannak, de így még izgalmasabb, mint az eredeti.
-
A városban nektek is volt ez a k@rva súgás? Meddig tart ez? Egy ilyen magáhozszívós f@szt már kinyírtam, akkor szokott súgni, mikor ilyenek vannak a környéken. Kezdek lassan idegbajt kapni.
-
greenmukk
tag
Köszönöm a kódot
-
válasz
Medvelászló #2682 üzenetére
Én a Dark Walley-ben az X18 előtt ittam szét magam abban az emeletes házban. Pont alul mászkáltam, mikor jött a vihar, az egyik teremben meg volt egy csomó vodka. Megittam vagy egy rekesszel.
Még órákkal utána is szédölögtem csak.
-
Xelo
addikt
válasz
én az elején ezeknél a viharokná löntöttem magamba a vodkát
de már leszoktattam rólla a márkdvánt.. csúnya rossz sztókör
-
AthlonXP
őstag
válasz
Te kis alkoholista!!
Amúgy asszem a dutisok bázisán van a fegyverraktárban 2 rekesz vodka.
Ja, gondolj bele, milyen lenne egy nagy büfivel elintézni az ellent!
-
Medvelászló
senior tag
Én már a városban császkálok,igen sok az agyszívó genya,kapásból 3-al,ebből 2 szívta az agyvelőmet egyszerre.Én a sok vodkától szoktam ájuldozni,mindig felöntök 3-4-et,kaja /most 31 üveg van nálam,én alkesz Sztalker vagyok/után,kár hogy nem lehet jó nagyot böfizni
-
Xelo
addikt
-
-
válasz
AthlonXP #2671 üzenetére
Hát jól bírtad, mert nekem 10 perc után szétment a szemem, meg célozni sem tudtam rendesen, majdnem szédültem esküszöm.
Venni nem lehet sehol és találni sem találtam én se.
Egyébként van olyan, hogy visszatöltöm mondjuk másodikra és lesz vihar, csak nem az az elektromos idegbaj, hanem a szokásos villámlásos betojós.
-
P2000WRC
tag
Nah, akkor ezt kipróbáljuk.
Amúgy ezzel is fagy a játék, mint a magyarosítással? -
AthlonXP
őstag
Tényleg, nekem is feltűnt, hogy hosszabbodtak. Hm... Amúgy tényleg olyan, hogyha visszatöltöd, akkor általában nem lessz vihar.
Én először alvás nélkül toltam végig a gamét, mert már az elején eladtam a hálózsákot, mert azt hittem, úgy se fog kelleni.
Aztán meg csak ájúldoztam meg homályba voltam a fél játék alatt.
Mert ugye később nem tudsz venni, legalább is én nem találtam.
Hehe, megelőztelek!
-
Azér' hát, először én se tudtam, tök véletlen jöttem rá, mikor ráklikkeltem a hálózsákra és dikk' kiírta, hogy mennyit akarok szundítani.
greenmukk: az csak az X18-ban lehet. Ott két kódot kell megkeresni. Az első 1243, a másodikra nem emlékszem, de ha kell meg tudom nézni.
szerk: AthlonXP megelőzött...
-
greenmukk
tag
Sziasztok!
Van egy ajtó, asszem az x16-os labornál amit valami dög belülről ver. Egy kódós ajtó
Valki elárulná a kódot? -
Xelo
addikt
válasz
P2000WRC #2664 üzenetére
hát rohadtsok nincs, de addig is múlik az idő, gyengébb idegzetűek pl így behúzódhatnak valahova és alvással átvészelhetik az estét, akik pedig az izgalmakat kedvelik reggel aludhatnak és a hold fénye alatt végezhetik mindennapos vérfürdőjüket.
Lauda: aha akkor azért ájulgatott a pacákom olyan sokatnem tudtam hogy van összefüggés.
-
válasz
AthlonXP #2658 üzenetére
Bebeee, akkor megelőztelek
, nekem már csak a város és az erőmű van. Mondjuk legutóbb két napot csak szórakoztam, nem vittem tovább a gémet, így élvezetesebb.
Én a viharral úgy szoktam kibaxni mostanában, hogy egy előtte készült mentést töltögetek vissza, általában másodikra bejön a dolog és nem lesz vihar.
Egyébként ebben az a szép, hogy ez sincs megírva előre, hogy itt és itt ebben a percben vihar lesz, mert a pályákon is össze-vissza van a vihar és ez a mentéses cselezésem is ezt bizonyítja. Egyébként minél tovább haladok a játékban, annál hosszabb lesz a vihar. Most legutóbb vagy 10 percig tartott, de mondom ha megrohadsz se töltöm most vissza a mentést. Amúgy 3 injekcióval lazán túl lehet élni a végét, főleg ha jók az artifactok az övön.
P2000WRC: kell is bent aludni, mert mikor elfárad a manus, akkor homályosan lát vagy össze is esik, AthlonXP-nél már előfordult az is.
-
Medvelászló
senior tag
válasz
AthlonXP #2541 üzenetére
sajna nem sikerült feliratot varázsolnom a Stalker c.filmhez,én megnéztem anélkül,nem is rossz!
Bár jobb lenne magyar felirattal,oroszul nem értek.
Nem tudja valaki véletlenül honnét lehetne letölteni ezt a filmet Magyar feliratozással?
Aki sokat tartózkodik a sátortetőn annak a Sátoraljaújhely!!!
-
P2000WRC
tag
Öööö...
A Stalkerben lehet aludni?
Ez nekem új, pedig már 2x kipörgettem.
Mégis hogyan lehet? -
AthlonXP
őstag
Na most jöttem a zónából, kissé felidegelt..
Miután elkezdtem játszani jött egy ilyen "radioaktiv" vihar. Basszus, pedig éppen "artifact" vadászaton voltam. Bementem az egyik nagy épületbe ( Agropon területén vagyok ) azzal a szándékkal, hogy majd kivárom ott a vihar végét. Mivel már rég aludtam, lefeküdtem egy 5 órára. Felkeltem és még mindíg tartott a vihar. Mondom, jól van akkor megint alszok. Kb 20-25 órát aludtam ( mert mindíg meg kellett ismételnem ), de csak nem akart elmúlni. Aztán az egyik ébredésemkor úgy tűnt, már vége. Volt öröm, bódottá..., mentem ki az épületből, erre megint jött egy vihar. ÁÁÁ
na itt lett elegem belőle, mentés nékül kiléptem. Szerencsére az első vihar előtt mentettem pár perccel. Amúgy most, hogy másodjára kezdtem neki az OL-nak, sokkal több vihar van benne. Amikor először játszottam, akkor összesen 2 volt, de ez most már vagy a 4-5. volt. Még csak azt az "agyat" kapcsoltam ki, tehát még hátravan az antenna, meg a város és az erőmű..
Mi jön még?!
-
Nemtom melyik az a fegyü, de megkeresem, kíváncsivá tettél.
Azt az X16-os csókát én is úgy tudtam csak kinyírni. Az alap játékban sokkal könnyebb volt kinyaffantani, azóta edzettebb lett a rohadék.Jó az exoskeleton, csak nem lehet bent futni, ezért nálam kilőve. Nem emlékszem már miben nyomtam az elején, lehet én is a Seva-ban, de aztán jött a Ghost ruhája, utána meg vettem a katonai páncélruhát. Na ez már egy nagyon faxa kis cucc. Mindent összevetve, szerintem a legjobb a játékban.
Nekem is van fent 6-7 artifact, de most nem emlékszem milyenek, este megnézem. Lélek és sün az biztos van.
Ja és még egy jó tanács: Az agroprom pályán gyűjtsetek artifactokat! Valami brutális mennyiség van ott. Főleg ahogy a sínek felől nézzük a bejáratot, attól jobbra menjetek fel és nézzetek körül alaposan, egészen a tóig. Múltkor szedtem össze vagy 30 darabot.
Volt olyan bokor, amiben 8 db gravi vagy valamelyik másik cucc volt, de darabja ért 2500 rubelt.
-
Xelo
addikt
jah már tegnap este megértettem csak már nem volt kedvem megcsinálni, de most befejeztem a küldit. hehe már a Marked One első a ranglistán
Vintar? az a VSS Vintorez? én annak a módosított változatát az AS Val-t használom PSO 1 távcsővel nekem jobban bejön mint az eredeti. lehet hogy kevesebbet sebez egy golyóval de gyorsabban lő és sokkal pontosabb. első slotban egy HK USP Compatct pityu van, csak végesetre. nekem más fegyver nem kell, hullanak exoskeletonos csókák is mint a legyek. X16 elég könnyű rész, nem sikerült megfingatniuk
a végén a psycsávó is elég nyomorék, azzal a taktikával simán ölhető hogy beállsz az ajtóba, kihajolsz megszórod ólommal, vissza, stb. így nem tud semmit se csinálni. SEVA Suit nagyon bejön, próbáltam exoskeletont is de nem tetszett
artifactok az övön: Battery, Pellicle, Soul, Crystal, Goldfish, Mama's Beads - 5000RU, Stone Flower, Flash, Gravi - 2500RU, Wrenched - 1000RU. a játék eddig összességében nagyon tetszik!
Medvelászló: eddig is holdfényben vadásztam -
válasz
Medvelászló #2648 üzenetére
Először én is, de most meg bemásztam azon a belógó fán, a kerítésen belül pedig rövid út vezet a vagonig. Csak két menőgyereket kellett lekapnom és bent is voltam. Kifelé meg a fal és avgon között kimásztam jobboldalt és szintén a kerítés mellett jórészt a fák takarásában szépen kijutottam (ott, ahol a raklap tégla is van).
-
Medvelászló
senior tag
Én a kerítés mellett lopództam el a bejáratig a toronylövészek miatt,a sarkon van egy kiégett teheraúúúútó,ott elmegy az ut jobbra,kicsit mentem előre ott jött "mindenféle jó",baromi nagy jószág/nem csubakka/,volt néhány barna csukjás kerti gnóm,zombi féleségek,és a sarokban félmeztelenre vetkőzött agybarmoló pszihomizériás fószer/kicsit hasonlít Dévid Hassszelhoppra/
-
Először én is futkoráztam ott, mint pók a falon, össze-vissza kapcsolgattam mindent, nem is értem miért. Tök egyszerű, lentről megyünk felfelé a kapcsolókkal és kész, legfelül meg ott a főkapcsoló. Mondjuk akkor a ruhám is rossz volt, a fegyverem is és töltény is alig volt. Most meg katonai páncélruha+Vintar 1700 golóval+GP37 1600 golóval. Egy picit könnyebb így, pedig nem trainerezek.
Ja és elég jó idegzeted van. Én már a Garbage, Agroprom résznél összekakáltam magam.
-
válasz
Medvelászló #2641 üzenetére
Az antennáknál hol volt olyan? Nem emlékszem rá, bár lehet már be voltam bakszva akkor.
-
válasz
Medvelászló #2639 üzenetére
Lehet ő az a magáhozszívós rohadék az X16 végén. Oda fészkelte be magát a gecc.
-
-
AthlonXP
őstag
válasz
#96302336 #2634 üzenetére
Hát, ha jól tudom, Jack a világ végére akart menni. Ennél istenhátamögöttibb helyet már nem is találhatott volna.
Nekem most legutóbb pl. egy Vámpír nevű sztalkert ( aki talán tényleg az is volt
) kellett likvidálnom.
Már másodjára nyomom végig ezt a modot, de mindíg meglep valamivel.
-
AthlonXP
őstag
válasz
gtamate2 #2635 üzenetére
Hát, akkor lehet, hogy nem tetszik neki valami a vistában. Bár nálam a 32bites HP-on ment a játék csak a gépem miatt nem annyi fpssel, mint xp-n. De végülis ment gond nélkül. Amúgy most xp-n nyomom. A gépemen van vista és xp is egymás mellett, játszani az xp alatt szoktam, mert az új játékok nem nagyon mennek a vistán, a gépem miatt. Csak vistát emiatt sem használok, majd ha megtudom venni az új gépet, amit szeretnék, akkor azon már csak vista lesz.
Amúgy a te gépeden simán mennie kéne vista alatt is. Ezért szerintem ott valami szoftveres gond van.. -
VinoRosso
veterán
csendbe kell megölni mikor nincs senki körülötte, késsel vagy hangtompítós pityuval. Vagy eléred hogy más ölje meg, pl ráuszítod a kutyákat, vagy ha van valami ellen akkor odacsalogatod őket. Ha van hordó vagy kanna a környéken akkor azzal is ki lehet irtani, ha oda tod hurimpálni. Vagy kimész a pályán kívülre, és onnét lövöd le egy sniperrel, akkor se tudják hova tenni a többiek hogy ki lőtte le. Vagy ha a pályán kívül lövöd le az a legjobb, de ez csak azoknél válik be, akik a hadiratárak felől közlekednek a duty fődaiszállás felé.
-
Xelo
addikt
hogy a csámba öltétek meg Sparrow-t? Duty bázisban van és ha megölöm mindenki rámtámad. ennyit nekem nem ér meg a Moonlight artifact.
gtamate: nekem eddig egyszer sem lépett ki, nem fagyott, nem indult újra, úgyhogy a hiba az ÖN készülékében keresendő, nem a Vista-ban -
gtamate2
veterán
válasz
AthlonXP #2624 üzenetére
Patch már van hozzá
Tessék itt a link:[Patch/stabilitások]
És írtátok hogy meghalni nem nagyon szabad, azt is fixálták már!
AthlonXp: adom neked itt a jobbnál jobb mód linkeket -
-
AthlonXP
őstag
-
AthlonXP
őstag
válasz
gtamate2 #2611 üzenetére
Érdekelne, hogy oldottad meg, leírnád priviben?
Amúgy örülök, hogy sikerűlt..
Azon a pályán, mikor végigmész, ki kell iktatni egy ilyen "psziho" szörnyet. A lényeg, hogy ne menj vissza a pálya elejére a létrához, mert fölösleges.
Kinyírod a szörnyet, odamész a halott stalkerhoz, elveszed töle, amit kell, majd jobbra mész. Van ott egy zuhany vagy kád féle. Az alja lyukas, le kell ugrani a lyukon, majd menni előre és ott lesz a kijárat. Remélem sikerűl megtalálni. A mod attól függ, mit akarsz feltenni. Az ilyen kisebb modokból, szinte bármennyit feltehetsz, a sorrend is mindegy, én is felraktam anno vagy 10-et semmi baj nem volt belőle. Ha csak ezeket a nagy modokat akarod felrakni, akkor próbáld ki a Priobit vagy az OL modot. Véleményem szerint eddig az OL a legjobb, szal én azt ajánlom figyelmedbe. De vigyázz, mert ez is felülírhatja az exét. És minden modhoz anjánlott az 1.04-es pecs.
A kisebb modok nem írják felül az exét, így azok biztos mennek majd.Lauda már megint!
-
válasz
gtamate2 #2611 üzenetére
Az az X16-os labor. Ott jöttél be, ahol írod, de kifelé arra nem tudsz menni. Menj vissza oda, ahol kikapcsoltad a szerkezetet (a barlang tetején), onnan ne lefelé indulj, hanem fel jobbra. Ott lesz a Ghost stalker holtteste, szedj el tőle mindent (a ruha jól jön, a dokumentet pedig el kell vinni a csaposnak), majd annak a folyosónak a végén jobbra mássz le a lukon. Utána már nem tudsz eltévedni, kivezet az alagút a yantar-i bunkerhez.
-
gtamate2
veterán
válasz
AthlonXP #2610 üzenetére
Már megoldottam, egyéb módszerre
Na de ennyit erről Meg a warezről, mert megcsipkednek
Most rakom fel a modokat,mivel érdemes kezdeni?
Már egyszer majdnem végig vittem csak el akadtam egy fura helyen (a második X labor asszem X14) bementem már csak ki kellet jutnom, de nem találtam a kiutat. Egy mosdó volt, két oldalt két vas feljáró, középen egy létra egy irányító helyiség féleségben, de nem tudtam tovább jutniott mit kell?
-
AthlonXP
őstag
válasz
gtamate2 #2609 üzenetére
Akkor ne. Azért kérte a lemezt, mert, mint említettem a pecs tartalmazza az új indítófájlt is. Ezzel kicseréli telepítéskor a játékban levő eredetit és ezért nem indúlt el. Hisz ez csak akkor műxik, ha eredeti gaméval vagy olyan warezzal nyomod, amit nem kell crack-elni. Mivel a tied crak-elt, így ez nálad nem fog sikerűlni valószínüleg.
Így marad az eredeti game a crack fájllal, viszont így nem működnek a pecsek és azok a modok, amikhez kell valamilyen pecs. Az, hogy kell-e, benne van a pecs leírásában.
-
gtamate2
veterán
A patchet lehet rakni tört game-re mert nem akar indulni
-
válasz
Medvelászló #2603 üzenetére
Szerintem csücsülj rá egy kacsára, főleg ha éjszaka mész abba a faluba, mert tuti be fogsz kulázni. Csak erős idegzetűeknek javasolt. Nappal persze más a helyzet.
-
Medvelászló
senior tag
válasz
#96302336 #2598 üzenetére
Még ezt a feledatot valamilyen tábornoktol kaptam,aki ott van a csapostól nem messze egy örzött helyen,oda is csak úgy tudtam bemenni,amikor yantarban kiírtottam valami tábort,v zombit,oda mentem vissza jutalomért,ott kaptam h.szerezzem meg a bulldog fegyvert!Ezek szerint nem kellett volna küldetést kérnem a tábornoktól?
-
válasz
Medvelászló #2599 üzenetére
Bulldogot találsz az elhagyott faluban is. Ezt úgy találod meg, hogy a kötelességiek táborán túl mész (az úton persze), majd lesz ott balra egy villanyoszlop. Ott mész balra, az uaz után a csöveknél pedig fel balra a dombon. A dombtúloldalán ott a falucska, a középen lévő ház pincéjében pedig a bulldog és hat skulló hozzá. Csak vigyázz mert lesz ott 3-4 vérszopó is, elég kemény csávók.
Amúgy a szabadságharcosok is megkérnek egy olyan feladatra ha bemész hozzájuk), hogy menj ebbe a faluba segíteni nekik, mert több társuk még nem tért vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- Eladó fullos Asus Tuff PC Plusz Monitor +...
- Gamer Gép- Gigabyte Z790, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RTX 4070 Ti Super, 1 TB M.2 SSD, 1300W
- 2DB ZSÍR ÚJ BONTATLAN Zebra Z421T Címke nyomtató
- OLCSÓ MONITOROK
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged