Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lauda

támogató

Az a helyzet, hogy eljutottam oda az irányítóterembe, ahlo szét kell lőni azokat a villogó cuccokat és előjön az a zöld csóka. Csak itt az OL módba nem zárul be az ajtó mögötted, ráadásul a terem túloldalán nyitva egy másik. :Y Ha azon kimész, akkor a folyosó végén balra felfelé vezet egy lépcső és oda jutsz ki,(az épület végébe) mint amikor az alap játékban beszélsz azzal a zöld faszival és nem egyezel bele a projektbe.
    Itt ha nem lövöd szét azokat a zöld izéket, akkor is megy tovább a játék és a lépcsőn feljutva az a feladat, hogy "old meg a monolith titkát" és elkezdődik ugyanaz a teleportálgatós gyilkolós téma. Éjszaka csináltam, talán egy óra volt az összes, sok értelmét nem látom neki. Aztán ahol az alap játékban már vége van, itt lekerülsz a földre a síneknél valahol és nem tudom merre kell menni, 2 olyan szívós ge@i meg folyamatosan szivat és nem tudom őket kinyírni, meg van valami eddig nem látott lény is. Mondjuk a lélekkel az egyiket már kifingattam. Majd ma megpróbálom, lehet fáradt voltam már azért nem találtam az utat.

Egyébként itt nincs sugárzás a talajon az erőmű területén, bármerre lehet sétálgatni, nézelődni, igaz nincs nyitva egy épület se. :)

Új hozzászólás Aktív témák