- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az a helyzet, hogy eljutottam oda az irányítóterembe, ahlo szét kell lőni azokat a villogó cuccokat és előjön az a zöld csóka. Csak itt az OL módba nem zárul be az ajtó mögötted, ráadásul a terem túloldalán nyitva egy másik.
Ha azon kimész, akkor a folyosó végén balra felfelé vezet egy lépcső és oda jutsz ki,(az épület végébe) mint amikor az alap játékban beszélsz azzal a zöld faszival és nem egyezel bele a projektbe.
Itt ha nem lövöd szét azokat a zöld izéket, akkor is megy tovább a játék és a lépcsőn feljutva az a feladat, hogy "old meg a monolith titkát" és elkezdődik ugyanaz a teleportálgatós gyilkolós téma. Éjszaka csináltam, talán egy óra volt az összes, sok értelmét nem látom neki. Aztán ahol az alap játékban már vége van, itt lekerülsz a földre a síneknél valahol és nem tudom merre kell menni, 2 olyan szívós ge@i meg folyamatosan szivat és nem tudom őket kinyírni, meg van valami eddig nem látott lény is. Mondjuk a lélekkel az egyiket már kifingattam. Majd ma megpróbálom, lehet fáradt voltam már azért nem találtam az utat.Egyébként itt nincs sugárzás a talajon az erőmű területén, bármerre lehet sétálgatni, nézelődni, igaz nincs nyitva egy épület se.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Apple Watch Ultra Black Titanium 49 mm Black Milanese Loop 49 mm Ocean Band 49 mm M/L Trail Lo
- Eladó Gaming PC Ryzen 7 7800X3D, RX 9070XT, 32GB RAM
- Samsung Galaxy Watch6 LTE 44mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest