-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apophis
őstag
Feltettem újta a játékot és nem hajlandó elindulni. Sima XP SP3, eredeti játék, felpatcheltem 1.005-re. Eredetileg OL 2.2-t is tettem rá, de akkor sem ment, így újraraktam. A feladatkezelőben megjelenik egy XR3RDA folyamat, ami a játékhoz tartozik, ennyi. Valakinek van ötlete?
-
Apophis
őstag
Ez OL-al? Mert nekem simán meglett 300k a végére. Csak az artifacteket kell felvenni, mind elmegy 800-5000 között. A elején vettem egy Vintart + 1500 lőszert, onnantól semmit. Yantarban a faszi questért odaadja a legjobb ruhát (SPP-99M), ami BAR-ban valami 65k-ba kerülne. A Military alig ad több bulletproofot, cserébe gyengébb az éjjellátója, az Exot én a totyogás miatt nem bírom.
-
Apophis
őstag
válasz
AthlonXP #2359 üzenetére
Jó kis ukrán (gondolom) népdalokat énekelnek. Akkor kell alájuk bevágni egy jó kis Flasht vagy Sparklert
. Egyébként tényleg nem nagyon használhatók az artifactek, bár egy 10 főz zombihorda elé lerakva garantált a hatás. Ha mondjuk ki lehetne lőni őket a Bulldogból, mindjárt más lenne
.
Anthony: pontosan hol is tartasz?
-
Apophis
őstag
válasz
VinoRosso #2329 üzenetére
Ugyanez volt még a megjelenéskor, akkor egy X2 4600+ procival, azóta abból lett E6750 3200Hz-en. Dynamic-on, amint feltolom a detail és distance csúszkát drasztikusan visszaesik az FPS, normális látvány mellett 15-25 FPS átlag, kivéve, ha mondjuk egy dombot vagy sarkot bámulok, akkor kiakad 100-on. Úgyhogy eddig minden alkalommal DX8 módban vittem végig, így legalább megy az élsimítás is. Felbontás amúgy csak 1024.
-
Apophis
őstag
A nehézség szerintem nem változott. Ugyanúgy nagyon durva a legeleje, amíg nincs távcsöves fegyver (sem medkit vagy bandage = egy seb, és elvérzel), mert a legutolsó piás bandita is leszed 50 méterről, ez az originalban is így volt. OL-al már a Barban megvettem a Vintart, 400 méterről 1 golyó - 1 hulla, hang nélkül. Mod nélkül "csak" G37 lenne, ami szintén godmode. A gauss 50k, exoskeleton 100 (vagy megszerzem questből a legjobb páncélt X16 után), de bármiféle gyűjtögetés nélkül van most 300k rubelem. Magyarul amint elérünk a Bar-ba, a kihívás drámaian csökken. A fegyverek kidolgozása minden téren rengeteget javult, öröm elverni a pénzt shotgunokra, pisztolyokra, aztán vadászni és tesztelni a különféle lőszerfajtákat. Az artifactek előfordulási aránya is jobbnak tűnik, sokkal életképesebb kombinációk szedhetők össze.
Grafika: nekem sem az original, sem az OL nem hajlandó DX9-ben normálisan elfutni, pedig legutóbb, még gyengébb procival tűrhetően ment.
-
Apophis
őstag
válasz
3psilon #1371 üzenetére
Nálam az 50 kiló nem okozott gondot: 1 fegyver (minek több?), 50+ kötszer, 30 körüli vegyes medkit (ebből is annyi esik, mint a büdös rosseb, Bar stashben is volt vagy 100 tartalék, rengeteget eldobáltam), 30-40 antirad és az artifactek. Nincs értelme gyűjtögetni, a legértékesebb (5k) artifacteket érdemes megtartani, a többi kuka. Mikor 50 fölé érek, inventory check és ott helyben eldobom az összes felesleget (valag kaja, gránátok, artifactek), így is 200k fölött voltam a végén. Szvsz ha valaki kereskedőt játszik és mindennel elcaplat a vendorokhoz, 1 milla is könnyedén összejön - aztán nincs mire költeni
-
Apophis
őstag
válasz
VinoRosso #1183 üzenetére
Sajnos a gauss is a 200M kategória, mire megvan, már fölösleges. Közelharcra tényleg brutális, exoskeletonos ürgék hullanak tőle, mint a legyek, távolra meg ott a gauss, ezek + a fejlesztett exoskeleton igazi terminator feeling arra az utolsó 5 percre. Ezt kicsit sajnálom is a játékban, amint megvan a GP37, nincs értelme mással menni, esetleg egy könnyű sniper, pisztolynak már az elején sincs haszna.
-
Apophis
őstag
Valaki le tudja fordítani a Monolith szövegét, vagy linkelni oldalt, ahol megvan angolul?
-
Apophis
őstag
Nekem továbbra is csak static lights-al fut megfelelő sebességgel, de így legalább működik az élsimítás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest