- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
Bakker, kb. 2 méter híja volt, hogy szereztem egy Gauss Gun-t.
Pripyat bejáratánál az egyik panel tetején állt egy csávó, nyakonlőttem Vintar-ral, a fegyvere meg pont egy betonlap tetejére esett, ahova sehogy sem tudok felugrani. Szopóka.
-
Jhonny06
veterán
Az a Vintar elég fura egy fegyver. Vettem hozzá páncéltörő lőszert, ami elvileg 400 méterről átszakítja a golyóálló mellényt. Jó, mondjuk úgy kb. 200 méterről még ellőttem a csávó nyakát, de utána lehet látni, hogy zuhan a lőszer és úgy kell kimérni, hogy kb. hova fog esni, elég gáz. Sima 9X39-essel meg még rosszabb.
[Szerkesztve] -
Jhonny06
veterán
-
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
Tud valaki ajánlani egy ForceWare verziót, amivel normálisan megy a S.T.A.L.K.E.R.? Amikor még a 162.12-es volt fent a játék elején egyáltalán nem fagyott le/dobott ki az asztalra, de ahogy haladtam előre a játékban egyre rosszabb lett a helyzet, valahol a Bar környékén voltak az első fagyások, aztán felraktam a 162.50-est és egy idő után egyre többször dobott ki az asztalra, eleinte persze nem, de mostmár kb. 5 percenként.
Egyébként rögtön telepítés után feltettem mindként Patch-et és nem csak ennél az egy játéknál csinálja, hanem mostmár lassan mindegyiknél. Nekem a legújabb verziót ajánlották, de semmivel sem jobb, sőt, valamelyik játék már el sem indul.
[Szerkesztve] -
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
A BAR-ban az egyik katona ad egy olyan küldetést, hogy találjam meg a fegyverét, amit egy lövészárokban vesztett el. Elmegyek a PDA-n bejelölt ponthoz és már vagy 20 perce keresem, de sehol sem találom a fegyvert. Valaki tud segíteni? -
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
A Bar-nál tartok és az egyik közeli küldetésnél a sarokban fekükt egy katona, adtam neki egy élettöltőt, megköszönte és elmondta, hogy van egy másik katona, aki 800 rúpiáért árul Gauss Gun-t. Nem tudja valaki véletlenül, hogy ez merre van? -
Jhonny06
veterán
Azt viszont megmondhatná valaki, hogy mi az az SDK.
-
Jhonny06
veterán
''A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl megjelenése óta bizonyára mindenki sikeresen befejezte a játékot, ám az új update új játékmódot tartogat a játékosoknak!
A GSC GameWorld hatalmas frissítéssel Készül a S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl játékhoz, amibe belekerül a Freeplay mód, ami a történeti mód helyett az AI által adott küldetésekre összpontosít. Ezek telesítésével előrébb juthatunk a ranglétrán, aminek a tetején mi leszünk a legjobbak a zónában. Egy új SDK is készül, így új, a rajongók által készített tartalmakra is számíthatunk a jövőben. Tovább jó hír, hogy a fejlesztők az E3 keretein belül új S.T.A.L.K.E.R. alapú játékokat szeretnének bejelenteni.''
Forrás: [link]
Sorry, ha már volt.
[Szerkesztve] -
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
Valaki meg tudna dobni egy linkkel, ahonnan meg lehet rendelni a CE változatot és viszonylag olcsón postázzák?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Gamer Asztali Számítógép Eladó i5, GTX 1050, SSD + HDD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest