Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ovecs
senior tag
Hát ez gáz... Lenyomok csomó katonát, benne vagyok a játékban mint az állat, erre itt a kívánságteljesítő...Nyomok 1 F et, és vége a játékank, mert h az volt a kívánság, hogy tűnjön el a zóna ... Pedig szétlőttem volna még pár embert

Asszem marad az újrakezdés és alapos bebarangolás

-
ovecs
senior tag
sziasztok, elakadtam ott, hogy megszereztem ghost tól a doksikat, na és visszamentem oda ahol bejöttem a laborba, de nem tudom hol kell kimenni, mert a létrát amin lemásztam nem érem el
-
ovecs
senior tag
Sziasztok, nagy gázban vagyok, ugyanis felkaptam a laborban a doksikat, de nem tudok kimenni, mert vmi cucc elálljua az ajtót. Ha a másik irányba indulok akkor zsákutca, mert csak pár szekrény van arra
a tüzes cucc össze vissza ugrál a laborban, és gőzöm sincs hogyan fogok kijutni 
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i7-1365U vPro 10mag 32GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

a tüzes cucc össze vissza ugrál a laborban, és gőzöm sincs hogyan fogok kijutni
shield