Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco M3 - felújított állomás
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hubai1979
őstag
válasz
shield
üzenetére
Nem sikerült a feladat,megtaláltam az alsó teleportot ami a barlang legalsó szintjén van el dugva ami bevisz arra a
szintre ahol elvan rejtve a széf és a doboz,de ott semmi.Itt a bizonyíték én nem csaltam, küszködtem nem csalok,és nem beszélek mellé,nem bántok senkit. Akinek nem ingje ne fegye magára.Ha valaki meg csinálta volnaa küldit becsületel akkor tudna segíteni de szerintem be segítetek maguknak.
Ez a kép egy kisebb csarnoba készült,be álsz csarnok közepére az asztal durván 9-óránál a rés vagy járat egyoránál,középről egy emelkedő amit gondolom senki nem mászot meg,főlmégy gugolás és egyóra irányába ott a bejárat. Oda portál semmi azon a szinten amivel hajnalig küszködtem,Aztán nézek egy videot rola mert már kiakadtam,a lényeg nem is ott van a cuc ahol írva van,megmented az öreg barlanglakó társát azon a szinten, szembe van egy ajtó tüzanomália van előtte na ott van a széf,oda bejutsz valahogy le egy emmelet föl kettö és megvan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Részben visszahozza a GPU-s PhysX-et az új GeForce driver
- Kompakt vízhűtés
- Jövedelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- SörcsaPH!
- Mini-ITX
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Samsung A16 mobiltelefon
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest