- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Netfone
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hubai1979
őstag
válasz
xFreex #29960 üzenetére
Ezzel a verzióval kezdtem el most játszani,de nem nagyon jutotam még el sehova,hogy miben külömbözik még nem jöttem rá.
Mindegy tudom hogy a fallout 3 sem veted meg,na evvel a modal probálkozom,a négy feladatot elvégeztem meg is van a szökés meg minden,de vannak olyan képek, amik olyan területet mutatnak ahól még nem jártam,
Hólnap megyek nyögni,ha lenne kedved kicsit falloutozni,hátha te rá ébrednél mi is van,de ha nem sem baj.
Érdekes kis történet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Mini-ITX
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Cyberpunk 2077
- Nők, nőügyek (18+)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest